Allah rizasi icin bir yol gösterin

Ben 14 yillik evli bi bayanim iki tane bebegm kanimda ki pihtilasmama yuzundn olduler karnimda. Esimle aramzda 12 yas var abimin arkadasydi severek evlendk. Evliligmzn birinci yilinda esimin ..... meraki bas gosterdi. Cd leri yakaliyodum evde yokken. Derken ben bilgisayar kursuna yazildm bir ise grmek icin,eve bilgisayar aldm hizli ogrenmem icin. Ama bendn cok esimin isine yaradi. Nerdyse basini kaldirmiyodu .....dan. Istdgn kadar agla zirla kar etmedi yine bildgni okudu. Bna ilgnin zerresi yoktu yetmezms gbi bide karsi binamzn karisini kizini gozetlydu. Derken ben ise grdm. Aramiz dahada acildi is yerindeki mesai arkadasimla hemserm olmasinin verdgi sicaklikla aramizda biseyler bsladi. Halimdn mi tavrmdan mi esim sezmis durumu ve eve dinleme cihazi koymus. O sabah kiz arkadasm bna geldi durumu biliyordu ve konu hakkinda knstk tabi cihazda kaydetti. Esim bana durumu bagrmadan sakin ama gozyaslari icinde anlatti. Bosanmak istdm kabul etmedi. Benim de hatam var seni sahpsz biraktm dedi. Isten ayrldm evi dgstrdk. Hersey duzelir sandm ama hayir duzelmedi esim ayni devam. Ama beni en cok yaralayan olduren 1.5 yil once kiz kardesime tacizi oldu. Kardesimin uye oldugu bi site uzerndn bi yabanci gbi kardsmle sohbet etms. Ve bi kac tlf knsmasnda da opuyorum bal dudaklarndan dms. Bu olay patladi ben mahvoldum kelimelerle ifade imkansz ve bna ne dese sendn intikam aldm. 1.5yil oncesine kadar bu durum yoktu ben ona o hatayi 2009 yilinda yaptm o ise 2013 gecesi. Kardsmin 18 ine grdgi gece. Ve o olaydn 3 ay snra esim kemik iligi kanserine yakalandi. 1.5 senedr sadece yaninda ben varm birakamadm kanserdn dolayi belinde kiriklar var uzunca bi zaman altndan aldm. Her turlu fedakarligi yaptm. Ama bu olayi unutamiyorum hep kavga ediyoruz ben cok ama cok mutsuzum. Yalvaririm benim hatamdan dolayi beni kinamayn nolur Allah rizasi icin bna bir yol gostern. Ne gdebiliyorum ne kalabiliyorum

oha pislik herıf kardeşini tacız etmiş sen nasıl kabullendın boyle bıseyı .kınamıyorum ama merak ettım nasıl kalabiliyosun yanında ..kardeşin biliyo mu o kişinin eniştesı oldugunu ..

Tabiki biliyo benim kardsm onun elinde buyudu. Ama o o kadar adiki sen benim canimi yaktn bende sndn intikam aldm diyo bir sene oncesine kadar asla bisey sezmedm. Nefesim dahi aciyo bu olayi dusunurken

Canım çok zor şeyler atlatmışsın, evet senin de dediğin gibi imtihanın. Bu imtihandan eşine hala baktığın için, iyi bi şekilde çıkacağına inanıyorum ama nacizane sana tavsiyem; eşinle hasta yatağında kavga etme. Onu bakıma muhtaç bi çocuk olarak düşün. Evet, kardeşinle olan durum çok kötü ama bu hastalık sürecini eğer onu incitmeden tamamlayabilirsen, o senin günahlarına kefaret olur inşallah. Allah sana da, eşine de sabır versin. Hasta psikolojisi berbat bişey, ben de benzer bişey atlattım ordan biliyorum. Seni kavgaya zorlasa bile sabır çek, işine bak. Allah yardımcın olsun cnm.

Amin amin amin yemin ederim her gunum her angm izdirap bu durumda onu birakip gdmiyorum bemw 34 yasindaym o 46 ve ben bi bebegm olsun istiyorum rabbim benimde hakkim evlat sahibi olmak ama bu durumda olmaz olamaz. O hasta diye inan kendimi harap ettm ailesi memlekette sadece iki kez gelip bi kac gun kalip gttiler butun yuk omuzlarimda hastanelerde yattik cok mahdur oldum krizler gecirdm icimde. Bende esini seven mutlu cocuklu bi kadin olmak isterdm. Keske baska sorunlarimiz olsaydi da beni kardsmle vurmasaydh.

Keşke cnm, eşinin hastalığı ne durumda bilmiyorum ama günlerinin sayılı olduğunu düşün. Eşin için değil, Allah'ın rızasını kazanmak için bak ona. Biliyorum çok zor ama Rabb'imin seni mükafatlandırdığı günler de gelecek inşallah. Zaten bu kişiden bebeğin olmaması, hakkında en hayırlı olanı bence. Umudunu kaybetme, her karanlığın bi aydınlığı vardır.

Allah razi olsun. Uc ay olacak kendinden alinan kok hucre nakli yapildi. Dr larin hedefi kanseri 15-20 yil uyutmak. Ama tabi is hayati sonlandi gbi suan raporlu ama bi kac ay snra is yeri cikisini verir. Esime uzun omur diliyorum bu olay oldu diye asla olmesini istemedm bunun karari bna ait dgl rabbim bilir. Esim ne kadar yasar Allah bilir, o drken belki ben oleblrm Bilinmez nasil olck bilemiyorum ama ayni evin icinde sevmedn nefret ederek ama ayni zaman da ailesinin bile gostermedigi bi merhamet var icimde.

Ayyy kiz kardesine mi??? Bu unutulmaz ki aslinda merhametsiz olup ne hali varsa gorsun diceksin haketmis cunku. Kiz kardese kadar ortalikta kiz mi kalmamis valla acimadim esinin basina gelene ama yine senin basina kalmis o kotu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aslında böyle adamlara hiç merhamet göstermeyeceksin, Allahım vurmuş zaten birde sen vuracaksın anlayacak insanın canı nasıl yanar ama böyle adamlar bundan da anlamazlar ki..

helal olsun size inanın ben olsam böyle bir adama bakamazdım galiba... bu adam iyileşse bile sizi bırakmaz ki işden de çıkarırlar diyosun sen çalışacaksın onada bakacaksın peki bu duruma ne kadar daha katlanabilirsin ? bunları düşün..

adam iyileşir iyileşmez boşanacaksın vicdan yapmayacaksın o kendi yoluna gidecek sende yeni bir hayata başlayacaksın.. bu arada adamda senin peşini umarım bırakır..
Çok zor işin Rabbim kolaylık versin..

Kardeşinle mi vurdu seni yazıklar olsun ona sana da helal olsun eşinin ailesinin ona göstermediği ilgiyi alakayı merhameti sen ona göstermişsin yaptığı bu şerefsizliğe rağmen dediğin gibi büyük bir imtihan dan geçiyorsun bana kalırsada Allah işte sopası yok bir yerden vurur adamı bak sana bir şey diyim mi canım Allah o kadar büyük kü seni o kadar üzen adam üstelik bunu kardeşini kullanarak yapan bu insan evladı şuan yatakta ve sana muhtaç emin ol içinde ne fırtınalar kopuyordur sen üzülme emin ol o seni her gördüğünde evde ona bakarken aklına yaptığı o büyük hata geliyordu her gün kendinden utanıyordur

Eşini aldattın öyle mi? Eşinin yaptıklarına zaten diyecek lafım yok çünkü eşin iğrençliğin son noktasında. Onun yaptığı yanlışlar senin yaptığın yanlışı gölgemez. Iki yanlış bir doğru etmez.

Son düzenleme:
şimdi sen eşini aldatıyorsun oda 18ine yenigiren kardeşine tacizde bulunuyor. intikam diyor. ve bu evlilik devam ediyor. 3 aay sonrada kanser olduğunu öğreniyorsunuz.
valla kanser falan anlamam kardeşime sapıklık yapan adamı anında bitirirdim ben. zaten siz aldattığınızda bitmesi gerekirmişki . olmamış.
boşanın.

Esin nakilden sonra iyilesti mi kanseri uyutabildiler mi tam anlamadim. Esin kendi basina yasayabilmeye baslayinca derhal bosan. Bu kadar kotu sey yasamisken mutluluk imkansiz.

o olayın yaşandığı gece değil 3 ay 3 dakika o adamla aynı evde kalınmazdı..
siz 3 ay neye dayanarak durdunuz ki sonrasında hastalığı çıktı ve gidemez oldunuz.. ?

A-y-r-I-l-a-c-a-k-s-I-n

Off cok kotu bi durum. Dusmanimin bile yasamasini istemem boyle bi durumu. Cocuk istiyormussun ama sakın! Yapma! Yasadiklarin unutulacak gibi seyler degil. Hicbir zaman unutmayacaksin ki onune bakabilesin. Yani keske olayi ogrendiginizde ayrilsaydiniz. Ama madem ayrilmadiniz, madem hastaliginda ona bakacak kadar dayanabiliyorsunuz herseye ragmen(ki bi cok kadin bunu yapamaz bende dahil) bakmaya devam edin. Iylesmeye basladiginda hemen bosanin. Bi arkadasin da dedigi gibi umarim ona bakmaniz sizin gunahlariniza kefaret olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…