Bence bu durum hc kimse icin uzak dgl heyecan ariyosan aynisi yasamani tavsiye etmem bu kelimendn dolayi utanmalisin kendindn. Burda ben her insanin basina gelebilecek bi hayattan bahsediyorum. Ben yazar dglm snde bi romanin sayfalarini karistirmiyosun. Biraz saygili ol..
Bence bu durum hc kimse icin uzak dgl heyecan ariyosan aynisi yasamani tavsiye etmem bu kelimendn dolayi utanmalisin kendindn. Burda ben her insanin basina gelebilecek bi hayattan bahsediyorum. Ben yazar dglm snde bi romanin sayfalarini karistirmiyosun. Biraz saygili ol..
Ayrica karakterim sizin yaptiklarinizi yasamama engel, o yuzden "heyecan ariyorsan " diye terbiyesizlik yapmayin bana. Her kadin sizin yaptiklarinizi yapacak diye bir kaide yok. Heyecan ararsam dort senelik erkek arkadasima giderim yormayin kafanizi, zira kafa yoracak cok daha muhim dertleriniz var bence.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kardeşini taciz etmiş bir adamdan evlat sahibi olmayı düşünmek mi! PES! doğrusu. kimseyi yargılamam şu hayatta ama bu gerçekten yargılanacak bir durum. siz iyi misiniz? düşünebiliyor musunuz?
Tabiki biliyo benim kardsm onun elinde buyudu. Ama o o kadar adiki sen benim canimi yaktn bende sndn intikam aldm diyo bir sene oncesine kadar asla bisey sezmedm. Nefesim dahi aciyo bu olayi dusunurken
Arkadasim ben buraya dertlesmek paylasmak dogru yolu kisaltmak icin konu actm. Herkes iyi kotu biseyler yazarak yorum yapack ama hc kimsenin hakaret etme hakki yok. Snde elestirseydn ama bna yol gosteren ifadelerle. Dedgn gbi benim drdm bna yeter. Zaten savasin ortasndaym yeni savaslarla ugrasamayack kadar yorgununm. Hayat dersi istemiyorum zira aldm. Sadece dusunceleriyle yoluma isik tutack belki benim basima gelenleri duymus yasamas birileri olablr dusuncesndym. Ama sen kalkmis roman igrenclik gbi kelimeleri bna sarfetmsn. Ben aklinda kalaym hal gelmedik bas olmaz
Ben hakaret etmedim. Olaylara "iğrenç" dedim. Kusura bakmayın ama sizce de iğrenç değiller mi? Kocanız milletin karısını, kızını dikizliyor. Üstüne kız kardeşinize sarkıyor. Ben bir kadın olarak ne diyeyim iğrenç demeyeyim de? Ne alının ve kırılın. Size bu denli pislik yapmış bir adamı affetmişsiniz, kız kardeşiniz nasıl affedecek sizi? Benzer birini yaşamış birini arıyorsunuz, annem ablasının eşi tarafından defalarca tacize uğramış biri. Ablası da o adamdan boşanmamış, unutamamış "yaşanmışlıkları". Annem o adamı gördü mü hala eli ayağı titrer 50 yaşında kadın olmasına rağmen. Ablasıyla da görüşüyor fakat hala içinde ona karşı da kin var, affetmeyecek asla. Olaya bir de bu yönünden bakarsanız ne kadar iğrenç olduğunu görürsünüz. Niyetim sizi kırmak değildi.
Emin ol bu cok aci ndn bosanamadm biliyomusun. Ben iki bebegmi kaybettm aylarca kortizon tedavisi gordum elimi ise suremedim. Ne ailem ne esim dostm ne komsm hc kimse bna yardmci olmadi, sabahn korundn gece yarilarina kadar esim bkti bna, ayagmi yere vurdurmadi. Iki tane dusugum oldu,esim annemi cgrdi annem gldi ertesi gun sen iyisn ben gdym dedi. Iste belki de bu yuzdn gdmdm birakamadm. Evet onu aldattm iyi bisey dgl seytanin tuzagna dustm.ama sana yemin edrm sadce bi anlik bosluga dusme iste o zaman yaniyosun. Keske esimde beni aldatsaydi da krdsmle yakmasaydi canimi. Inan o kadar zor ki ben bu 14 yillik gecen zamana hep evlilik yuva dedim. Inan kimsedn fayda yok yalnz kaldm,birakildm
İşte kadınlarımıza bu yüzden kızıyorum en çok. Sen neden kendi gücünün farkında değilsin ki? Senin kimseye ihtiyacın yok, kimseye muhtaç değilsin. Eşim keşke aldatsaydı diyorsun ama aldatmak illa yatağa girmek değildir, camlarda karı kız dikizlerken de seni aldattı, kardeşinle de. O kadar üzücü ki... Sana bakması lazımmış zaten çok acı şeyler yaşamışsın, lütfetmedi ki sana bakarak. Bilmiyorum da bence çek git ya... Kocanın anne babası yok mu ki onlar baksın. Kendine acı bence. Kim böyle bir adamla birlikte olmak ister ki
yahu sen neden kendini suçluyorsun ki bir hata yaptım diye?
kocan evli oldugu halde erotik yayın delisi olmuş çıkmış.uyardıgın halde devam etmiş seni umursamadan..
hele milletin karı kızını dikizlemek?.. işte bu 'sapıklıktır'.
bak güzel kardeşim, bana göre seb hatalı falan değilsin çünkü eşin türlü sapıklıklarını sana rağmen evine içine taşımışken milletin namusuna göz dikerken (kadın kız gözetlemek namusa göz dikmektir) sen de o sırada vefalılıkla enayilik arasındaki ince çizgide yürüyen kadınlardan olmamış tam tersine yaptıklarını ödetmeyi tercih etmişsin.bu tamamen onun suçu.. bana sorarsan o zamanlar terketsen daha iyiydi..
üstelik sen karşılık verince bir an pısmış gibi görünse de sonrasında kızkardeşine kendisine artık akraba olan kişiye tacizde bulunması?..
bir de üstelik senden intikam almışmış...hangi intikam ulan deseydin?
ben seni hatalı falan görmüyorum,erkeklerin en büyük sorunlarından birisi; eşlerine nasıl davranırlarsa öyle de muamele göreceklerinin farkında olmamaları.bu etki tepkidir.
neyse biraz sert oldu ama bu tarz zeytinyağ kılıklı erkeklere çok sinirleniyorum.
bir de bunun dini ve vicdani boyutu var.eğer kocan melek gibi doğru dürüst bir adam olsaydı evet ona bakmamakla hata yapmışsın vefasızlık vs. derdim.
ama böyle bir adama bakma zorunluluğun oldugunu hiç sanmıyorum.yerinde olsam kendisini aldığım yere (ailesene) teslim eder yoluma bakardım.
Haklsn insan once kendine guvenecek oncdn hc guclu dgldm,ama artk oyle dusunmuyorum. O bna bkti,ama bende ona sahp cktm. Ailesi var iki annesi ablasi erkek ve kiz kardsi. Yuzdm snuna gldm zaten. Katlanamiyorum daha gucum kalmadi o kadar yiprandm ki
Katlanma zaten. Evet senin yaptığın da yanlışmış, yanlış dediysem direkt boşanmaman yanlış, keşke kendini harcamak yerine boşanıp daha düzgün insanlarla ilişki yaşasaydın, sen de insansın sevmek sevilmek nasıl oluyor yaşamaya ihtiyacın var herkes gibi. Senin bu adamdan çocuğun olmaması da "her şerde bir hayır vardır" lafını hatırlattı bana. Bir de çocuğun olsa şimdi iyice elin kolun bağlanacaktı. Ayrıl gitsin ya, şöyle adamlara prim vermeyin. Ben p.ornoya falan takılmıyorum da diğer yaptıkları bariz sapıklık. Bu adamdan ne size ne başkasına hayır geliyor. Ve bir kez daha gördüm ilahi adaleti, Allah bu dünyada da yanına bırakmıyor işte. Yazık bile diyemiyorum eşinize, üzgünüm...
Evet rabbim karsiliksz birakmiyo iste. Bide sunu soylycm,ben esimin cektgi kredinin borcunu odmek icin bi ise grmstm afedrsn elalemin pislgne kadar temizledm. O zaman kardsime bu pisligi yapmamsti henuz, benim en yakin arkadasimi arayip ne dese begenirsn su kredi borcum bi bitsn ben ona gununu gostercem dms. Borc bitti ben isten cktm ve uc ay snra kansere yakalandi. Yani bna tekmeyi vuramadi akabinde hastalignin tedavisi surerken hasta yatagnda sahte face acms yakaladm inkar etti eski komsumuzun kizini eklms ben adini unutmstm o nasil unutmamssa kizda daha 18 ine yeni grms. Bna ben sana muhtac dglm dedi Ve artislik yapip pc yi parcaladi ve o sirada yere dustu belindeki kiriklar dahada artti. Tabi bi sure yataktn kalkamadi,sana muhtac dglm dmsti ama yine yanilmsti,altini temizleyn yine bendm. Hangsini anltiym kh.
Son yazdiklarinida okuduktan sonra yorum yapmaya karar verdim...senin yerinde olsam simdi su an birakir giderim gidecek yerim yoksada onu kapinin onune koyarim..cok merhametli bir insanim yanlis anlasilmasin fakat burda isin boyutu degismis hasta yataginda bile rahat durmayan bir adam neden senin 14 yilini calmisken1 dakikani daha ziyan edesin..
Evet bu kadari olmaz dimi bu ve daha bunun gbi kac taneleri. En zoruma gdnde ne biliyomusun herkes onu o kadar cok seviyor ve aciyorki duyan inanmiyo uvey teyzesinin kizina anlattm,ikimizi de cok sever o gundn beri kadincgz bize ugramiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?