Allah rizasi icin bir yol gösterin

Şoklar içerisinde okudum yazıyı.

Cdlerden başını kaldırmadı, sizden uzaklaştı, komşuları dikizledi, üstüne de en iğrenci kardeşinizi taciz etti.. Tövbe tövbee..

Sizin yaptığınız da doğru demiyorum ama arkadaşım sen nasıl bunlar olurken boşanmadan aynı evde kalabildin o adamla yahu ??

Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş.... Onun yaptıklarına zaten diyecek söz bulamıyorum iğrençliğin dibine vurmuş ama sizinde aşağı kalır yanınız yok eşler birbirini sevmiyorsa neden boşanmazda aldatır aklım almıyor baştan aşağı hata dolu bir evlilik hemen boşanın birbirinizi daha fazla kandırmayın

Sevgili dostlar bas a gelmesi diye bir olay var. Bende ayni sizler gbi bir bskasinin yazisini okuyor olsaydim direk bosan derdim. Derdim de olmuyo iste hc birsey uzaktan bakildgi gbi dgl. Bnde cok isterdm herseyi yikip unutmayi, ama olmadi olamadi. Elbet benim de bir cikis yolum vardir ve eninde sonunda bulurum ins o cikisi

Zaten cocuk dusunup yapmak daha buyuk bi delilik olur ben bu evlilikte onumu goremiyorum ki

Keske canim keske dedign gbi icinde firtinalar kopsa ben kahrolduguna sahit olsam. Zerre kadar umrunda degil inan. Hic bisey olmams gbi sanki hasta olan o dgl benim hayatina hc bisey olmamis gbi devam ediyor. Ki hasta yatagnda bile rahat durmuyo

Çok dönemeçlerden geçmişsiniz ama ayrılmamışsınız.Her bir olay,aslında boşanma sebebiymiş.
Şimdi herşey geride kalmışken üzüntüsünü yaşıyorsunuz.
Önünüzde 2 ihtimal var ya eşiniz iyileşecek veya Allah korusun iyileşemeyecek.
Şu an için sabredip devam etmek durumundasınız.Bunu hatanızın bedeli olarak kabul edin.
Hata dediğim sadece sizin yanlışınız değil,zamanında karar alamamanız yanlış anlamayın.
Eşiniz iyileşince eğer hala istiyorsanız boşanmayı seçebilirsiniz.

Sevgili arkadasim iyi guzel soylemisn ama bir seyi atlamsn hal gelmedik bas olmaz. Emin ol hc bir kadin ozellikle kadin mutlu mesut yuvasindayken seytana uymaz. Iten sebeb esimdir ben hia biseyin arkasina saklanmiyorum yaptgm yanlisti,kabul ediyorum ama en azindn esim kadar pislige batmis gormuyorum kendimi. Ben tovbemi ettim sirtimi rabbime yasladip. Ondan bskasndan umit beklemiyorum

Ben cocuklugumdan beri cok evcimen bir insanim. Evimi yuvami cok sevdim hep inanin bna evdn gozyaslariyla gttigm de dahi evim dedim. Bna yaptgi kotuluge karsilik o ne yapck dedim. Bu durumu ailesi de biliyo ilk duyduklarnda benim ve kendileri icin uzulduler, bu olay yuzundn ikinci tartismamzda ablasi bna bunlari anlatma tahammul edemiyorum,snde kizkardesini getirme evine o zaman dedi. Yikildim sok oldum abla bunu nasil dersn benim gozumun gordugu bi anam bi kardsm var bu soylediklrn cok talihsiz oldu dedim. Anliyacgnz beni ne kadar dusunceklr ki. 1.5 yil ben durdum esimin basinda sadece arayip gelelim mi dediler ki gelelim mi dgl geliyoruz demeleri gerekirken. Off zor cok zor ne desem olmuyo

Allah yardımcınız olsun, umarım eşiniz bir an önce kendi kendine yetecek duruma gelir de siz de onu boşayarak böyle lüzumsuz bir insandan kurtulursunuz.

Allah yardımcınız olsun, umarım eşiniz bir an önce kendi kendine yetecek duruma gelir de siz de onu boşayarak böyle lüzumsuz bir insandan kurtulursunuz.

Allah razi olsun insallah. Her gun her gece aglayarak rabbime yalvariyorum hakkimda hayirli olani vermesi icin

ayrılın.
Allah katında bu evlilik zaten bitmiş bence, yazdığınız her sebep ayrılmanız için geçerliymiş.
kardeş candır, üstelik yaşı da ne kadar küçük. böyle giderse ruh ve beden sağlığınızı kaybedersiniz.

Cok cok haklisin ben onunla evlendgm de 20 yasindaydim derler ya gozumu actm onu gordum ayni. Hep cevrem duzelir dedi bekle sabret gordum iste sabrin sonunu. Aileme de tam anlamiyla guvenemedm hc bi zaman, benim babam ben 17 yasindayken kanser den oldu,o yasasaydi hersey o kadar farkli olurdu ki ah babam ahh. Suan annem bendn uc yas buyuk abim ve kizkardsm ayni evde yasiyorlar. Annem hc okumamis bir kadin,kiz kardsm liseyi aciktan okuyor,inanin daha yolda nasil yuruyecegni kestiremeyen cok ama cok saf bir kiz. Abim desen sorumsuz kira vermez borc harc yapar ona buna yedirir. Anliycgn ailem de kopuk ben ve esim gbi

Eşinizden ayrıldığınızda ona bakacak birileri varsa hiç durmayın vicdan azabımda çekmeyin derim ben .. Allah ya bu dünyada yada öteki dünyada kimsenin yanına bırakmaz hiç birşeyi bence günahlarının bedelini ödüyor .. Zordur tabiki bırakıp gitmek ama kalbi bukadar kötü olan bir insanı bırakmak vicdanınızı hiç üzmesin bence .. Onu başkalarının bakımına bıraktığınıza emin olana kadar bakın ve ayrılın hayatınıza bakın ..

Adam size kocalıkmı yaptı ne verdi üzüntüden pislikten başka kusura bakmayın ama anlattıklarınız mide bulandırıcı dışardan okuyan çeker giderim diyor demek kolay biliyorum ama dediğim gibi ailesine herkese olanları anlatın ve kaldıramayacağınızı söyleyin arkanızada dönüp bakmayın bida Allah herşeyin hayırlısını veriyor iyiki bebeğiniz olmamış .. Kendinize dert edecek hiç bir şey yok bence ayrılın ..

Adam size kocalıkmı

Hay maşallah kadin adami aldatiyor, adam kadinin kiz kardeşine "optum bal dudaklarindan " diyip sarkiyor, bu cift tum igrencliklerine ragmen bosanmiyor, kadin kanser kocasina bakiyor. Ayy hangi romandan bu ? Cok heyecanliymis ben de okuyayim...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Zamanında boşanmadığınız için şuanda eşiniz iyileşene kadar sabretmeniz en doğrusu.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence bu durum hc kimse icin uzak dgl heyecan ariyosan aynisi yasamani tavsiye etmem bu kelimendn dolayi utanmalisin kendindn. Burda ben her insanin basina gelebilecek bi hayattan bahsediyorum. Ben yazar dglm snde bi romanin sayfalarini karistirmiyosun. Biraz saygili ol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…