allah rızası için hepsini okuyun cok ihitiyacım var size

Adam sizle ayrılmış. Ailenizide ikna edememişiniz.
Niye hala hayatının bi köşesinde kalma cabasındasınız ki.
Toparlanıp kendi hayatınıza bakmanız lazım bence.

haklıyken haksız duruma düşmüşsün be cnm.
yani sen bu kadar acı çekerken onun bir kız bulması hiç yakışıkalmamış. ama senin de o kıza bulaşman hoş değil. zira o kızın da midesini boşuna bulandırmaya çalışmışsın ama olmamış. onlar daha da birleşmiş.
bırak ne hali varsa görsün sen de gençsin işin gücün var , elbet karşılarına birileri çıkar belki de iyi ki olmamış onla dersin.

Evlenipte eşinden ayrı eşinin annesiyle yaşamak gerçek bir evlilik olmazdı zaten. O yoluna bakmış sende yoluna bak.

Siz adamın şartlarını kabul etmemişsiniz,ayrılmışsınız.Adam da görücü usulüyle şartlarını baştan kabul eden birini bulmuş.
Olay bu kadar basit aslında yani sizin intikam alacağınız bir durum yok.
Ne bekliyordunuz ? Yalvarıp yakarmasını ve sizin isteklerinizi kabul etmesini sanırım.Ama olmamış,adam mevcut şartlarını kabul eden birini bulmuş.Siz de artık yolunuza bakın,kendinize uygun biriyle tanışıp yuva kurarsınız inşallah.

Ama siz ayrılmışsınız.
Sen onun hemen yeniden mutlu olmasını hazmedemiyorsun.
Halbuki o mutlu değilki, kendini kandırıyor şuan, evlilik çabası içerisinde..kimle olursa olsun diyor demekki.

Seni ilgilendirmemeli, yoluna bak, nasio değilmiş de ve geç..

Canınız çok yanmış çok sevdiğinizden belli ama intikam emin olun içinizi soğutmayacak arkadaşların dediği gibi adamın şuçu yok tek yapmanız gereken çok zorda olsa herşeyi geride bırakmak ileriye bakmak.

öncelikle kendimi tanıyayım ben sigorta şirketinde bes uzmanıyım 26 yaşındayım ankarada yaşıyorum.. eski erkek arkadaşım doğuda sözleşmeli uzman er .. batıya geçmesi için 3 yıl daha var.. işi çok zor 1 ayın 20 günü hep dağlarda evlilik hayatları çok zor :KK43: birbirimizi çok seviyorduk bana hep ben böyle bi aşk yaşamadım seninle çok mutluyum derdi bir çok şeyin ilkini beraber yaşadık mutluyduk :KK43: sonunda ailelerimiz tanıştı evlenmek istedik.. ben ona işi bırak dedim burda sana yeni biş buluruz ben iyi maaş alıyorum hemen iş bulamasan bile geçiniriz dedim.. gurur yaptı :KK43: evlenelim ben doğudayken sen annemle dur dedi :KK43: ailemde öyle olmaz dedi babam karşı cıktı :KK43:
çok uğraştık çözüm için ve anlaşarak ayrılmaya karar verdik.. ama kopamıyorduk akşamları ya ben arıyordum ya o :KK43: unutamam ben seni diyordu :KK43: 2 ay konuştuk böyle kopmaya çalışıyorduk bi ara bunun piskolojisi bozuldu benimle kimse evlenmicek mi yani işim yüzünden demeye başladı :KK43: sonra bigün ailem bana kız bulmuş faceden kız yazdı bana dedi gösterdi mesajı kız yazmış buna annen size kız bakıormuş beni önerdiler kendim tanışayım dedim diye yüzsüz kız..
ben konuşacakmısın dedim bilmiyorum biyerden başlamak lazım dedi ben tabi küstüm 5 gün aramadım bunu
sonra özledim aradım soğuk davrandı kızdım o kızla mı konuşuon dedim ara sıra dedi:KK43: bende kıskandırmak için diyor diye düşündüm yazdım kıza faceden aranızda bişey varmı diye ? 5 dk sonra beni kareden o telefon geldi :KK43:

kzıla konferans yaptı telefon 3ümüz canım dedi kıza bana bağırdı onun karşısında beni daha arama ben sana görüştüğüm var demedim mi dedi.. ağladım nasıl yaptın sen bunu bana dedim kız ne dese beğenirsiniz hemcinsim yaaa aldın mı cevabını dedi :KK43:
3 gün ulaşmaya çalıştım heryerden engelledi beni en sonunda annemi aradı teyze belki o benim kısmetim benim neden engel oluyor dedi. aramasın artık bitti dedi :KK43: kötü bi kız değil oda mutlu olsun dedi.. ben onun için herşeyi yaptım o kabul etmedi siz kabul etmediniz dedi.. ben artık onu sevmiyorum mutluyum saygı duysun bana dedi ve bunları diyeli tam 1 ay oldu :KK43: bayramda gelicek izne ve kızla tanışcak:KK43:

kahroluyorum bunu bana nasıl yaptı gururum incindi uykularım kaçıo günlerdir ondan intikam almak istiyorum sadece yoksa gözüm acık gidicek tek ricam sizden nasıl yapabilirim bu intikamı ???
şartlarınız uymamış ayrılmışssınız.
neyin intikamını alacaksın.
gayette açık davranmış sana.
sen ondan işini bırakmasını istemişssin o da kabul etmemiş kopmuşssunuz.
madem bütün şartlarına evet deseydin de ayrılmasaydınız.

intikam derken :deli:

adam baya evleneyim de ne olursa olsun modunda niye kendinizi daha da rezil ediyorsunuz ki ? bu ne gurusuzluktur kıza mesaj atmakta neyin nesi :sus:

ayrıca aileniz iyiki de izin vermemiş öyle bir evlilik hayatı mı olur allah aşkına kafalarınız nasıl çalışıyor yaa :olamaz:o_O

Adam arada bir gelip sevisecegi, arta kalan vakitlerde de annesine hizmetcilik edecek bir kadin ariyormus. Sizinle denemis, yememissiniz. Ha buarada bosluktayken de sizinle konusmayi surdurmus, hayal ettigi gibi biri denk gelince de size ihtiyaci kalmamis. Durumun ozeti bu. Bence intikamlik durum yok, neticede hizmetci olacak olan siz degilsiniz buradan artiniz var. Tek akilsizliginiz bitmis oldugu halde adamin bos zamanlarini doldurmussunuz , onu da hayat tecrubesine sayin sallayin gitsin

öncelikle kendimi tanıyayım ben sigorta şirketinde bes uzmanıyım 26 yaşındayım ankarada yaşıyorum.. eski erkek arkadaşım doğuda sözleşmeli uzman er .. batıya geçmesi için 3 yıl daha var.. işi çok zor 1 ayın 20 günü hep dağlarda evlilik hayatları çok zor :KK43: birbirimizi çok seviyorduk bana hep ben böyle bi aşk yaşamadım seninle çok mutluyum derdi bir çok şeyin ilkini beraber yaşadık mutluyduk :KK43: sonunda ailelerimiz tanıştı evlenmek istedik.. ben ona işi bırak dedim burda sana yeni biş buluruz ben iyi maaş alıyorum hemen iş bulamasan bile geçiniriz dedim.. gurur yaptı :KK43: evlenelim ben doğudayken sen annemle dur dedi :KK43: ailemde öyle olmaz dedi babam karşı cıktı :KK43:
çok uğraştık çözüm için ve anlaşarak ayrılmaya karar verdik.. ama kopamıyorduk akşamları ya ben arıyordum ya o :KK43: unutamam ben seni diyordu :KK43: 2 ay konuştuk böyle kopmaya çalışıyorduk bi ara bunun piskolojisi bozuldu benimle kimse evlenmicek mi yani işim yüzünden demeye başladı :KK43: sonra bigün ailem bana kız bulmuş faceden kız yazdı bana dedi gösterdi mesajı kız yazmış buna annen size kız bakıormuş beni önerdiler kendim tanışayım dedim diye yüzsüz kız..
ben konuşacakmısın dedim bilmiyorum biyerden başlamak lazım dedi ben tabi küstüm 5 gün aramadım bunu
sonra özledim aradım soğuk davrandı kızdım o kızla mı konuşuon dedim ara sıra dedi:KK43: bende kıskandırmak için diyor diye düşündüm yazdım kıza faceden aranızda bişey varmı diye ? 5 dk sonra beni kareden o telefon geldi :KK43:

kzıla konferans yaptı telefon 3ümüz canım dedi kıza bana bağırdı onun karşısında beni daha arama ben sana görüştüğüm var demedim mi dedi.. ağladım nasıl yaptın sen bunu bana dedim kız ne dese beğenirsiniz hemcinsim yaaa aldın mı cevabını dedi :KK43:
3 gün ulaşmaya çalıştım heryerden engelledi beni en sonunda annemi aradı teyze belki o benim kısmetim benim neden engel oluyor dedi. aramasın artık bitti dedi :KK43: kötü bi kız değil oda mutlu olsun dedi.. ben onun için herşeyi yaptım o kabul etmedi siz kabul etmediniz dedi.. ben artık onu sevmiyorum mutluyum saygı duysun bana dedi ve bunları diyeli tam 1 ay oldu :KK43: bayramda gelicek izne ve kızla tanışcak:KK43:

kahroluyorum bunu bana nasıl yaptı gururum incindi uykularım kaçıo günlerdir ondan intikam almak istiyorum sadece yoksa gözüm acık gidicek tek ricam sizden nasıl yapabilirim bu intikamı ???
Bunun niyeti seninle evlenmek aşkından ölüp bitme değilmiş. Sadece EVLENMEK miş ve bulduğu ilk fırsatta da onunla evlenebilecek birini seni satmış tek kalemde. Hayır gelmez kardeşim ..

Bir de işi gücü olan birisiniz zaten geliriniz de iyi.. Karşınıza daha iyileri çıkacaktır. Eskiye takılı kalmayın. Eski diyorum çünkü bitmiş.. Önünüze bakın unutmaya çalışın.

intikam almana gerek yok seni engellediği halde neden hala ulsşmaya çalışıyorsun bence kendini daha fazla küçültme tamamen çık hayatından ki kendi hayatına bak mutluluk seninde hakkın kendi yoluna bak

İyi de intikam niye sevdiğinin peşinden gitmeye cesaretin yokmuş gitmemişsin bir seçim yapmışsın seçiminin sonucu bu

Geçmeyecek acı, unutulmayacak insan yok bu dünyada. Bu adamın derdi belliymiş. Kendine eş değil anasına hizmetçi arıyormuş belli. Ayrıca kv yanında kalmasaydın bile, her an kocandan kötü haber gelecek diye telefon başında bekleyerek ömür çürütecektin. Allah bütn askerlerin yardımcısı olsu ama öz göre göre de evlenilmez.

Siz farklı bir üyelikle aynı konuyu açmıştınız. Yine benzer cevaplar gelmişti. 50 farklı üyelikle aynı soruyu açsanız yine aynı cevaplar gelecek. Adamı takıntı haline getirdiniz. Kopun artık maziden. Size yalan söylememiş yeni aşklara yelken açmış. Kaldı ki onu istemeyen sizin aileniz. Böyle takıntılı davranınca daha sevilesi olacağınızı mı düşünüyorsunuz.

Back
X