Canim ne değişiklik oldu rüya falan gördün müben 10 gündür yapıyorum
Dun buradaki cami hocasina gittik kizkardesim icin nazar duasi almaya bu konuyu sordum bu zikr var ama uveysilik zikri demiyoruz butun bunlara itibat etmeyin dedi birde bu tirnaktaki isaretler 1000 kiside 1 yada 2000 kiside 1 olabilir dedi yani her insanda olmasa bu izlergorulebilir dedi muhur ve isaret peygamberlere ve hakiki gercek Allah dostlarina verilir tabi ki Allah lutfederse bu zikir i okumak iyidir ama bi isaret keramet vs beklemeden dedi Adn ve kevser cennetine gidecekleri de yalniz Allah tayin eder dedi
Siddiklik sadik kelimesinden gelmis ve dinin hukumlerine uyan Allah ve peygamber yolunda ilerleyenlere sıdk (sıddik)denir mis
Ruhlarla iletişime geçme ya da onlardan yardım isteme, onlardan terbiye ve eğitim alma anlayışı İslam’a aykırıdır. Bu anlayışın Taoizm, Budizm ve Yahudilik gibi dinlerin tesiriyle Tasavvuf’a girdiği anlaşılmaktadır.
ben ne demisim ki ruyada birileri size ogretecek dediniz ben de arastirdiklarimdan birseyler yazdim bu hiddet nedenYahu bizler el ele tutuşup ruh mu çağırdık? Ey ruh gel bize himmet et mi dedik? Yahu Fatihanın 4.ayetinden başka gayemiz yok, Yalnız Sana kulluk eder ve yalnız Senden yardım dileriz diyoruz. Mübareklerin türbe ziyaretinde bile bir üveys asla bişey istemez, salavatlarını okur selamını verir sonra gider. Eğer bişey isterse bu fatihaya aykırıdır. Bilmiyorsun bol keseden sallayıp duruyorsun. Kaç tane evliyanın kitabı var, bu yol dün çıkan bi yol değil ki asrı saadetten beri üveysilik var, üveysilik ile yetişen Evliyalar var. İnanmıyorsun, inanma kimsenin kafasına silah dayamadık. Veyselkarane sitesinin ziyaretçi defterinde binlerce yazı var, hepsi mi yalan söylüyor? Whatsapp facebook gruplarında yüzlerce kişi var, hepsi mi yalan söylüyor? Bilmiyorum de geç, neyin mücadelesi bu
Sizin hosgorunuze ne olduYahu bizler el ele tutuşup ruh mu çağırdık? Ey ruh gel bize himmet et mi dedik? Yahu Fatihanın 4.ayetinden başka gayemiz yok, Yalnız Sana kulluk eder ve yalnız Senden yardım dileriz diyoruz. Mübareklerin türbe ziyaretinde bile bir üveys asla bişey istemez, salavatlarını okur selamını verir sonra gider. Eğer bişey isterse bu fatihaya aykırıdır. Bilmiyorsun bol keseden sallayıp duruyorsun. Kaç tane evliyanın kitabı var, bu yol dün çıkan bi yol değil ki asrı saadetten beri üveysilik var, üveysilik ile yetişen Evliyalar var. İnanmıyorsun, inanma kimsenin kafasına silah dayamadık. Veyselkarane sitesinin ziyaretçi defterinde binlerce yazı var, hepsi mi yalan söylüyor? Whatsapp facebook gruplarında yüzlerce kişi var, hepsi mi yalan söylüyor? Bilmiyorum de geç, neyin mücadelesi bu
Uveysiler i inkar etmis degilimYahu bizler el ele tutuşup ruh mu çağırdık? Ey ruh gel bize himmet et mi dedik? Yahu Fatihanın 4.ayetinden başka gayemiz yok, Yalnız Sana kulluk eder ve yalnız Senden yardım dileriz diyoruz. Mübareklerin türbe ziyaretinde bile bir üveys asla bişey istemez, salavatlarını okur selamını verir sonra gider. Eğer bişey isterse bu fatihaya aykırıdır. Bilmiyorsun bol keseden sallayıp duruyorsun. Kaç tane evliyanın kitabı var, bu yol dün çıkan bi yol değil ki asrı saadetten beri üveysilik var, üveysilik ile yetişen Evliyalar var. İnanmıyorsun, inanma kimsenin kafasına silah dayamadık. Veyselkarane sitesinin ziyaretçi defterinde binlerce yazı var, hepsi mi yalan söylüyor? Whatsapp facebook gruplarında yüzlerce kişi var, hepsi mi yalan söylüyor? Bilmiyorum de geç, neyin mücadelesi bu
yok sadece ilk günlerde rüyamda kedi yavrusu görmüştüm konerve kavanozunda,ben diğer arkadaşlarla uzun sürederi sureler dualar esmalar okuduğumdan beri hiç bir sıkıntıya kafayı takmaz olmuştum ve huzurlu hissediyordum ve hala aynı durumdayımCanim ne değişiklik oldu rüya falan gördün mü
zaten Allahi anmak basli basina huzur sebebi kuzumyok sadece ilk günlerde rüyamda kedi yavrusu görmüştüm konerve kavanozunda,ben diğer arkadaşlarla uzun sürederi sureler dualar esmalar okuduğumdan beri hiç bir sıkıntıya kafayı takmaz olmuştum ve huzurlu hissediyordum ve hala aynı durumdayım
AminnnnHayatımın en değerli nefeslerini en güzel huzuru bu tesbih ile hissettim, bulduran Rabbimizin şanı ne Yücedir !
Elhamdülillah Alemlerin Rabbi olan Allah'a
Şükürler olsun üzerimize iyilikler saçan Yaradan'a
Cennete gitmek kolay, cehenneme gitmek zor imiş.. Zor olan o kapıyı açmak için çabalayıp durmuşuz.. Şimdi agah olma, uyanık olma zamanı. .
Rabbim bizleri hak yolundan ayırmasın
Yazılanlar inanılmaz hoşuma gitti Allahın izniyle bende baaşlayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?