- 11 Mayıs 2015
- 974
- 839
- 53
Dun gece demissiniz ilk basta simdi sonunda ise ilk ruya demissiniz ruyayi ben yorumlayayim kendi bildigim kadariyla
Sizin degil ama girip ciktiginiz bir hanenin icinde bazi sorunlar var sizde istemeyerek bu sorunlara istirak etmis tanik olmus sonrada bundan rahatsizlik duymussunuz esinize kizmissiniz ama esiniz hakli cikmis farkindaysaniz hep gecmis icerikli bir yorum yaptim cunku ruyalar gayb dan ve gelecekten haber veremezler benim bildigim bu tabiki gercek Allah kullari na Allah lutfederse o ayri mesele
Demekki bu ozel birsey degilmis yani bazi indanlara malum olabiliyormus o zaman bizde rukiye hanim diyelim madem gercek ismiBenimde çıkar ama kisa anlık görürüm. Simdi uzun rüyalar gormeye basladim yani aklımda kalanlar cok oluyor
Herkes farkli yorumlayabilir ruyayi o yuzden en iyisi akan bi suya yada gercekten cok iyi tanidigin tek bi kisiye anlatmak ve kendi kendine yorumlamak ben arastirdimn bi kac aydir kendi kendime yorumluyor yada suya anlatiyorumBen farklı bir yorum almistim yinede teşekkür ederim
Demekki bu ozel birsey degilmis yani bazi indanlara malum olabiliyormus o zaman bizde rukiye hanim diyelim madem gercek ismi
SizedeSiz anlamak istediginiz kadarını anlıyorsunuz.
Neyse size iyi gunler
evet öyle söyledi haymeanaYok canim adetliyken birakcazmi diye sordular rabia hnmda abdest alin okumaya dvm edn dedi
Tamam da zaten adetliyken abdest farz degil kibbu dua tertibi adetliyken ezberden okunabiliniyor galiba su sikintili donemi atlatayim yine arastiracagimevet öyle söyledi haymeana
Sohbete degil soru soruyor fikir alisverisi yapiyor bildiklerimizi anlatiyoruz o kadar brde zaten konu ilk bastan beri sohbet niteliginde geciyorOfff Bu topikte yanı amma uzadı.
Sohbete dondu buralar birinin bence bi el atması gerekıyor...
Simdi tam neler okumamiz gerekiyormus surekli soylemler degistigi icin sasirdim galiba tovbe estagfirullah salavati serif 11 ihlas ve 1 fatiha degilmi bunlar adetliyken namaz abdesti alinmadan da dua niyetiyle okunabiliyor ama konu sahibi abdest alin ve sukur namazi kilin demis demi adetliyken de yoksa yinemi yanlis anlamisimevet öyle söyledi haymeana
Hayırda canım sen neden bu kadar kafaya taktın.Sohbete degil soru soruyor fikir alisverisi yapiyor bildiklerimizi anlatiyoruz o kadar brde zaten konu ilk bastan beri sohbet niteliginde geciyor
Evet derdim basimdan askin ama gonlum razi gelmiyor susamiyorumHayırda canım sen neden bu kadar kafaya taktın.
Ona ınanlar yapsın dediğini .s Rabıa hanıma kalırsa Töbe hasa ama peygamber gibi görüyor kendısını..
İlk yazısını okuduktan sonra asla ama asla dediğine itibar etmem ben.
İlk yazısını Kp. gösterdim kendısı dıyanetın imamı itibar etme böyle kişilere dedi o gunden sonra sadece paylaştıklarına bakıyorum okdr.
Zaten derdın başından aşkın senın bıde nıye bunlarla kafanı yoruyorsun kii. Prim verme kimseye.
Tamam ama ya obur soylediklericanım herke aklı selim yine tekrar yazıyorum hiç kimsenin peşinden körükörüne kimse gitmez gitmessinde ben duamı ederim benden daha bilgili kardeşlerimin paylaştığı sureleri duaları okurum o kadar fakat merak ettiklerimide sorarım o kadar ,benim anladığım abdest özel günlerde sadece niyet ediliyor
Ya bencede isteyen yapsin istemeyen ypmasin okumasin yorum da yapmasin , bu ne yaa , iyi bir namaz kiliyosunuz namaz kilmayan bu tevhidi yapan cennete mi gidecekmis , amma takilmissiniz yaa .. rabia rukiye isme de takilmislar , sevgili kardesim iyi ki yazmissin iyiki bende okumusum, zaten la ilahe ilallah ceken biriydim senin sayende devam ediyorum , huzurluyum, hickimseden korkmuyorum , allaha siginana korku yoktur, ben teslim oldum , insallah rabbim de beni sever, rabbim senden razi olsun , bizi iki cihanda da yirmasinAllah hastalarına şifa,dertlerine deva versin kardeşim.Ben burda hiçbir kardeşimin kötülüğünü istemiyorum.Neyin kavgasını yapıyoruz biz. Bilmediğiniz yeni bir dua ya da ayet okuyun demedim ki. İSTİĞFAR-SALAVAT-TEVHİD.
Bunun için 30 sayfalık tartışmaya gerek yoktu. Açıklama yapılması gereken,çok şeyler vardı.Artık fazla yazasım gelmiyo açıkcası.
Yine de araştırın.Bu zikiri 1-2 hafta yapsan zaten düşüncelerin değişecekti.Allah yine de nasip etsin derim.
Bizi sevmiyor muYa bencede isteyen yapsin istemeyen ypmasin okumasin yorum da yapmasin , bu ne yaa , iyi bir namaz kiliyosunuz namaz kilmayan bu tevhidi yapan cennete mi gidecekmis , amma takilmissiniz yaa .. rabia rukiye isme de takilmislar , sevgili kardesim iyi ki yazmissin iyiki bende okumusum, zaten la ilahe ilallah ceken biriydim senin sayende devam ediyorum , huzurluyum, hickimseden korkmuyorum , allaha siginana korku yoktur, ben teslim oldum , insallah rabbim de beni sever, rabbim senden razi olsun , bizi iki cihanda da yirmasin
Benim yada baskasinin bu dualari okumayin dedigimizi duydunuz muYa bencede isteyen yapsin istemeyen ypmasin okumasin yorum da yapmasin , bu ne yaa , iyi bir namaz kiliyosunuz namaz kilmayan bu tevhidi yapan cennete mi gidecekmis , amma takilmissiniz yaa .. rabia rukiye isme de takilmislar , sevgili kardesim iyi ki yazmissin iyiki bende okumusum, zaten la ilahe ilallah ceken biriydim senin sayende devam ediyorum , huzurluyum, hickimseden korkmuyorum , allaha siginana korku yoktur, ben teslim oldum , insallah rabbim de beni sever, rabbim senden razi olsun , bizi iki cihanda da yirmasin
Bence gercekten cok tuhaf birisisin sen , seninde destege ihtiyacin var,seni sevmesi yada sevmemesi umrumda degil, gereksiz yorumlarin beni yoruyorBizi sevmiyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?