Allah Sizin Üzerinizde Ne Sıkıntı Varsa Alır?

Ben farklı bir yorum almistim yinede teşekkür ederim

Benimde çıkar ama kisa anlık görürüm. Simdi uzun rüyalar gormeye basladim yani aklımda kalanlar cok oluyor
Demekki bu ozel birsey degilmis yani bazi indanlara malum olabiliyormus o zaman bizde rukiye hanim diyelim madem gercek ismi

Ben farklı bir yorum almistim yinede teşekkür ederim
Herkes farkli yorumlayabilir ruyayi o yuzden en iyisi akan bi suya yada gercekten cok iyi tanidigin tek bi kisiye anlatmak ve kendi kendine yorumlamak ben arastirdimn bi kac aydir kendi kendime yorumluyor yada suya anlatiyorum

La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim sana inandim ve sigindim Rabbim sen beni caresiz ve tek birakma

Sayin Rabia lutfen kendinizo peygamberle kiyaslamayin bukadarda olmsz ya boyle anlamsiz yazi gormedim sen bilgi drgil sana itaat istiyorsun

Offf Bu topikte yanı amma uzadı.
Sohbete dondu buralar birinin bence bi el atması gerekıyor...

Offf Bu topikte yanı amma uzadı.
Sohbete dondu buralar birinin bence bi el atması gerekıyor...
Sohbete degil soru soruyor fikir alisverisi yapiyor bildiklerimizi anlatiyoruz o kadar brde zaten konu ilk bastan beri sohbet niteliginde geciyor

evet öyle söyledi haymeana
Simdi tam neler okumamiz gerekiyormus surekli soylemler degistigi icin sasirdim galiba tovbe estagfirullah salavati serif 11 ihlas ve 1 fatiha degilmi bunlar adetliyken namaz abdesti alinmadan da dua niyetiyle okunabiliyor ama konu sahibi abdest alin ve sukur namazi kilin demis demi adetliyken de yoksa yinemi yanlis anlamisim

Sohbete degil soru soruyor fikir alisverisi yapiyor bildiklerimizi anlatiyoruz o kadar brde zaten konu ilk bastan beri sohbet niteliginde geciyor
Hayırda canım sen neden bu kadar kafaya taktın.
Ona ınanlar yapsın dediğini .s Rabıa hanıma kalırsa Töbe hasa ama peygamber gibi görüyor kendısını..
İlk yazısını okuduktan sonra asla ama asla dediğine itibar etmem ben.
İlk yazısını Kp. gösterdim kendısı dıyanetın imamı itibar etme böyle kişilere dedi o gunden sonra sadece paylaştıklarına bakıyorum okdr.
Zaten derdın başından aşkın senın bıde nıye bunlarla kafanı yoruyorsun kii. Prim verme kimseye.

Evet derdim basimdan askin ama gonlum razi gelmiyor susamiyorum

canım herke aklı selim yine tekrar yazıyorum hiç kimsenin peşinden körükörüne kimse gitmez gitmessinde ben duamı ederim benden daha bilgili kardeşlerimin paylaştığı sureleri duaları okurum o kadar fakat merak ettiklerimide sorarım o kadar ,benim anladığım abdest özel günlerde sadece niyet ediliyor

Tamam ama ya obur soyledikleri

Ya bencede isteyen yapsin istemeyen ypmasin okumasin yorum da yapmasin , bu ne yaa , iyi bir namaz kiliyosunuz namaz kilmayan bu tevhidi yapan cennete mi gidecekmis , amma takilmissiniz yaa .. rabia rukiye isme de takilmislar , sevgili kardesim iyi ki yazmissin iyiki bende okumusum, zaten la ilahe ilallah ceken biriydim senin sayende devam ediyorum , huzurluyum, hickimseden korkmuyorum , allaha siginana korku yoktur, ben teslim oldum , insallah rabbim de beni sever, rabbim senden razi olsun , bizi iki cihanda da yirmasin

Bizi sevmiyor mu

Benim yada baskasinin bu dualari okumayin dedigimizi duydunuz mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…