- 8 Aralık 2012
- 10.610
- 6.974
- 248
Ben okumayin demedim bende okuyorum iftiradan Allah a siginirimBana soranlar var, rabia hanımı tanımıyorum.
Ben 3 aydır bu tesbihi çekiyorum zaten. Başka çeken var mı bahsi geçmiş mi diye dün akşam üveys yazıp arattırdım bu konuyu öyle buldum.
Bu sofra halil İbrahim sofrası, nasibi olan nasibini alacaktır. Biz duvarın arkasını görmüyoruz diye duvarın arkasındakiler yok değildir. "Ben inanmıyorum" diyene yaşa ve gör diyor Hace Ahmet Yesevi hazretleri.. Tövbe salavat ve tevhid, yanlış bişey yok denemekle neyi kaybedersiniz
Ben okumayin demedim bende okuyorum iftiradan Allah a siginirim
Ben sanki okumayin demisim gibi yansitiliyor bunu anlayamadim advil rabia ve sen ayni kisiymis gibi konusuyor yalniz bana yukleniyor sunuzİftira derken anlayamadım
Ben sanki okumayin demisim gibi yansitiliyor bunu anlayamadim advil rabia ve sen ayni kisiymis gibi konusuyor yalniz bana yukleniyor sunuz
Ne diyeyim Allah biliyor niyetimiSana niye yüklenelim kardeşim ben ismini bile yazmadım ortaya yazıyorum sen sıkıntılı günler geçirdiğin için fazla alıngan olabilir misin Bence bi süre bu konuya ara ver, rahatladığın zaman yazarsın çünkü yanlış anlıyorsun. Ben dediğim tesbihi aynı şekilde aynı dua ile çekmenden bahsediyorum önyargılı olma. Ve aynı kişisiniz diyerek asıl iftiraya biz uğramış olmuyor muyuz tanımıyorum dediğim halde. Kib butonu var üçümüzüde kiblersin aynı kişiysek zaten clone olarak görüyor yönetim, gereken neyse yaparlar.
Ne diyeyim Allah biliyor niyetimi
Ben zikire karsi degilim bin kere soyledim siz Rabia hanimin yazdiklarini okudunuz demi hepsiniBenim de niyetim bir kardeşimiz daha bu güzel yolda yürüsün, nasiplensin.. Bi kardeşimiz daha şükürler olsun bu güzellikleri yaşatana diyebilsin..
Ben zikire karsi degilim bin kere soyledim siz Rabia hanimin yazdiklarini okudunuz demi hepsini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?