Allah Sizin Üzerinizde Ne Sıkıntı Varsa Alır?

3 ay once bi yakinim vefat etti olen kisi icin kelimei tevhit hatmi yaptik rabbim kabul etsin, sonra gun icinde aklima geldikce okudum la ilahe ilallah dedim hep , gunluk islerimde kolayliklar olmaya basladi sonra inanarak okudum olmaz dedigim islerim oldu ama dunya isleri tabi, sonra bu zikre basladim uc hafta olmuyor bile ruyamda bi havyan gordum moralim bozuldu ben dedim ki allah diyorum rabbim sen bana cirkin bi hayvani gosteriyosun sonra rabia kardesime sordum o bana acikladi ruya gormem normalmis ve o hayvan benim nefsimmis, simdi tek dilegim rabbimin sevgisine kavusmak ... sizde deneyin rabbim dilemezse yaprak bile kipirdamaz .. ol der olur .. onu zikredin.. rabbimin sevdigi kullardan oluruz insallah

Allah c.c selamet versin ne diyeyim once iyice bir arastirin Allah c.c esmalarini ayet ve dualari ilmihal leri tefsir ve hadisleri arastirin ben son 3 yildir ruyamda fareler kedi vs goruyorum kuzenim ve kv demin tirnaklarin da da var Bunlari keramet gibi yorumlamayin Allah c.c insanlara sikinti ve mukafat verir herkes bunalabilir nihayetinde kuluz Allah i sikca anin ilmihal ve benzeri kaynaklari arastirin hadisleri ve esmalari arastirin dua edin

Son düzenleme:

Arkadaşım niyetin simdi belli oldu. Biz ruyalarimizda kedi fare sık sık görmüyoruz cok şükür. Diger tavsiyelerin icinde teşekkür ederiz de anlaymadigim yapmadigimizi nerden biliyorsunuz?
Bu arada sabah olmadan dualarinizi bitirin bence Allah kabul etsin.

Adetliyken namaz abdesti alinir mi hangi niyetinle olursa olsun bu mantikli mi bizim dinimiz mantik ve akıl dini

Bunlar psikolojik olabilir diyorum kotu birsey demiyorum ben kedi ve fareden cok korkarim sikintili oldugum zamanlarda goruyorum bi ruyalari bu arkadas i samimi ve dogru bulmuyorum o kadar

Adetliyken namaz abdesti alinir mi hangi niyetinle olursa olsun bu mantikli mi bizim dinimiz mantik ve akıl dini
Neden ki bu nerde yazıyor abdest alamazsın diye rabbimi her vakit anmanin nesi zarardir evet kuran okunmaz namaz kilinmaz ama abdest temizlik demek nesi zarar nesi günah ki

Ben sadece yasar hoca dedigi kisinin kim oldugunu merak ediyorum arastirmak ve ogrenmek istiyorum kadinlarin ozel gunlerinde okuyamayacagi yapamayacagi seyler var rabia hanim bildiginiz herseyi unutun diyor bu duayi okurken baska zikir ve dua yapmayin derken son zamanlarda bu soylemi degistirmis celiskiler ve tutatsizliklar ilk konusunu ve tum mesajlarini okursaniz beni bi nebze olsada ankayacaksiniz

Kizlar sevgilinizle yada kocanizla bulusmadan once suslenip parfum sikip makyaj yapip gitmiyomusunuz guzel kiyafetler giymiyomusunuz hayir diyen var mi , rabbinize yoneliyosunuz dua ediyosunuz tovbe ya rabbi beni affet gunahlarimi affet , bana sunlari ver diye dua ediyosunuz dimi alemlerin rabbine bizim rabbimize , elimizi yuzumuzu yikamisiz temiz olmusuz cok mu

Neden ki bu nerde yazıyor abdest alamazsın diye rabbimi her vakit anmanin nesi zarardir evet kuran okunmaz namaz kilinmaz ama abdest temizlik demek nesi zarar nesi günah ki
Ben gunah mi dedim abdest alinabilir tamam ama regl doneminde ayet ve bazi sureler dualar yapilmaz

Ben abdest almayin mi diyorum saptiriyorsunuz mesajimi

Bunlar psikolojik olabilir diyorum kotu birsey demiyorum ben kedi ve fareden cok korkarim sikintili oldugum zamanlarda goruyorum bi ruyalari bu arkadas i samimi ve dogru bulmuyorum o kadar

Olabilir saygi duyarim. Fakat Rabia Hanim kelimei tevhid getirin diyor Peyhamber Efendimizi anin selaminizi gonderin diyor bunu neresi kötü. Biz burda dua etmenin zikir çekmenin dışında bir maksatimiz yok.
Peki bende size soru sormak istiyorum sayılı dua okuyorsunuz ve saatleri var bunun kaynağıni ogrenmek istiyorum neye dayanarak yapıyorsunuz bunu? Ben gun icinde sayisiz okuyorum benim sayı takintim yok mesela

Allahın ve Resulunu selamı ve bereketi üzerinize olsun. Haymeana isimli arkadaşımızla lütfen tartışmaya girmeyelim. Kendisini önceden biliyorum. Sorun neyse aramızda çözmeye çalışırız. Buradaki huzur ve güzelliği bozmayalım.
Herkes inandığını yaşar. ve konuşur.Kalplerdekini Allah bilir.
Kimin kalbinde zerre kadar kötülük varsa,Allah onu bildiği gibi yapsın .ne diyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…