Bilmiyorum sadece sordum bu tirnak ve ruya olayi falan bilmek istedimsadeceNeden merak ettiniz
Bilmiyorum sadece sordum bu tirnak ve ruya olayi falan bilmek istedimsadece
Evet bir de zikirlere baslayin nasil huzur bulacaksinizÇOK güzel bir topik
Allah c.c selamet versin ne diyeyim omce iyice bir arastirin Allah c.c esmalarini ayet ve dualari ilmihal leri tefsir ve hadisleri arastirin ben son 3 yoldir ruyamda fareler kedi vs goruyorum kuzenim ve kv demin tirnaklarin da da var Bunlari keramet gibi yorumlamayin Allah c.c insanlara sikinti ve mukafat verir herkes bunalabilir nihayetinde kuluz Allah i sikca anin ilmihal ve benzeri kaynaklari arastirin hadisleri ve esmalari arastirin dua edin
Bunlar psikolojik olabilir diyorum kotu birsey demiyorum ben kedi ve fareden cok korkarim sikintili oldugum zamanlarda goruyorum bi ruyalari bu arkadas i samimi ve dogru bulmuyorum o kadarArkadaşım niyetin simdi belli oldu. Biz ruyalarimizda kedi fare sık sık görmüyoruz cok şükür. Diger tavsiyelerin icinde teşekkür ederiz de anlaymadigim yapmadigimizi nerden biliyorsunuz?
Bu arada sabah olmadan dualarinizi bitirin bence Allah kabul etsin.
Neden ki bu nerde yazıyor abdest alamazsın diye rabbimi her vakit anmanin nesi zarardir evet kuran okunmaz namaz kilinmaz ama abdest temizlik demek nesi zarar nesi günah kiAdetliyken namaz abdesti alinir mi hangi niyetinle olursa olsun bu mantikli mi bizim dinimiz mantik ve akıl dini
Evet cok mantikli temizlenmenin disinda basini islatmak tansiyon dengelemek acisindan cok faydali enseni yikamak ta 20 senedir tansiyon ilaci kullaniyorum maalesefAdetliyken namaz abdesti alinir mi hangi niyetinle olursa olsun bu mantikli mi bizim dinimiz mantik ve akıl dini
Ruya ıle pekte amel edilmez dua etmenizi öneririm bol bolBunlar psikolojik olabilir diyorum kotu birsey demiyorum ben kedi ve fareden cok korkarim sikintili oldugum zamanlarda goruyorum bi ruyalari bu arkadas i samimi ve dogru bulmuyorum o kadar
Ben gunah mi dedim abdest alinabilir tamam ama regl doneminde ayet ve bazi sureler dualar yapilmazNeden ki bu nerde yazıyor abdest alamazsın diye rabbimi her vakit anmanin nesi zarardir evet kuran okunmaz namaz kilinmaz ama abdest temizlik demek nesi zarar nesi günah ki
Ediyorum cok sukurRuya ıle pekte amel edilmez dua etmenizi öneririm bol bol
Ben abdest almayin mi diyorum saptiriyorsunuz mesajimiKizlar sevgilinizle yada kocanizla bulusmadan once suslenip parfum sikip makyaj yapip gitmiyomusunuz guzel kiyafetler giymiyomusunuz hayir diyen var mi , rabbinize yoneliyosunuz dua ediyosunuz tovbe ya rabbi beni affet gunahlarimi affet , bana sunlari ver diye dua ediyosunuz dimi alemlerin rabbine bizim rabbimize , elimizi yuzumuzu yikamisiz temiz olmusuz cok mu
Bunlar psikolojik olabilir diyorum kotu birsey demiyorum ben kedi ve fareden cok korkarim sikintili oldugum zamanlarda goruyorum bi ruyalari bu arkadas i samimi ve dogru bulmuyorum o kadar
Kimse saptirmiyoBen abdest almayin mi diyorum saptiriyorsunuz mesajimi
Adetliyken namaz abdesti alinir mi hangi niyetinle olursa olsun bu mantikli mi bizim dinimiz mantik ve akıl dini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?