- 19 Haziran 2015
- 2.014
- 3.012
- 133
- 38
- Konu Sahibi Melisagun08
-
+1 aynenTanidigim butun kotulerin fistik gibi hayati var, yedikleri beddualar aynen geri sekiyor sanki, tirnagi taşa degmiyor lanet mendeburlarin
Nerde naif, ince, iyi insan var surunuyor
3 özel okuldaki patronlarımı hakkımı yiyip beni üzdükleri için Allah'a havale ettim. Biri iş yerinde kendini vurdu, ikincisi hapsr girdi. 3. İle bozuşalı 1 ay oldu bekliyorum. Ha bir de lisede Fizik hocasını aynı sebepten Allah'a havale ettim meslekten atıldı. Ondan büyük hakim yok. Merak etmeyinSizin hakkınıza giren, aldatan , hakkınızda kötü konuşan,işinizi elinden alan, emeğinizi hiçe sayıp nankör olan ,arkadaşınız eşiniz sevgiliniz vs. her kim olduysa canınızı yakan Allah'a havale ettiniz mi!
Peki yıllar sonra ilahi adaletten nasibini almışmıydı?
Rabbime öyle bir havale ettim ki. İçim toz duman sen gör allahım sen duydun Allahım dedim. Ey herşeyi gören duyan yegane rabbim Benin yardımcım ol beni mağdur edip , beni yalanlarıyla aldatıp benim arkamdan konulup iftira atanlara sen cevap ver Allahım.
3 özel okuldaki patronlarımı hakkımı yiyip beni üzdükleri için Allah'a havale ettim. Biri iş yerinde kendini vurdu, ikincisi hapsr girdi. 3. İle bozuşalı 1 ay oldu bekliyorum. Ha bir de lisede Fizik hocasını aynı sebepten Allah'a havale ettim meslekten atıldı. Ondan büyük hakim yok. Merak etmeyin
Ya sormayın. Sessiz bir yapım var o yüzden biz buna istediğimizi yaparız deyip uğraşıyorlar ama işte ben Allah'a havale edip gidiyorum.Bu kiza sakin yaklasayin tobe est :))
Iyi yapiyon ozamsn cnm.sessiz insanlari gercekten ezmeye calisan cokkk insan varYa sormayın. Sessiz bir yapım var o yüzden biz buna istediğimizi yaparız deyip uğraşıyorlar ama işte ben Allah'a havale edip gidiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?