Allahım al canımı kurtulayım..

İlk aş, gençlik ama biliyor musun herşey geçer.
Benim ilk aşkımı anlatsam roman olur.
Şuan ise herşey unutuldu bitti ki biz birbirimizi ailevi sebeplerden bıraktık- severek ayrıldık.
Sendeki tek taraflı gibi..
Bir gün sevdiğin kadar da sevileceksin ve iyi ki bitmiş diyeceksin.
Değerli olduğunu ve bu değerini bilmeyenlerle zamanını kaybetmemen gerektiğini unutma.

Başkaları için bu denli acılar yaşayacak motivasyonu nereden buluyorsunuz ya? Ananız-babanız olsa neyse.

Canım çok yanıyor. Dayanamıyorum ben artık. Ölmeye çalıştım olmadı. Bir daha cesaret de edemiyorum dua ediyorum öleyim diye. Niye?.. Acizim, zayıfım evet. Kendimden nefret ediyorum. Çok sevmiştim .Çok gvenmiştim. Her şeyi çaldı benden. Yaşama hakkımı bile.. Yaşayamıyorum ki ben. Nefes alan bir ölüyüm o kadar.

Hayatımda aşık olduğum iilk insan ilk sevdiğim ilk sevgilimdi.20 yaşında tanıştım. Çok sevmişti beni çok ama çook.. Aşıktı basbaya, belliydi. Uyansa ben uyusa ben.. Hep sözler verirdi bana. 3 sene sonra terk etti. Yapamıyorum anlaşamıyorum eski sevgim yok dedi. Gitti. 1 yıl peşinden koştum. Duymadığım hakaret kalmadı. En son vazgeçtim bana geri döndü.pişmanım affet ben sensiz yapamıyorum ben seni çok seviyorum. Aşığım aptallık ettim dedi. Kalbim inanmak istedi .inandım. Yeniden başladık güzeldi, çok güzeldi. Ama yine kavgalar. Yine benden uzaklaştı. Bir yıl daha devam etti. Yine gitti terk etti..

Hamile olma ihtimalim vardı. Olmadığım kesinleşince beni terk etti. Hamile olsaydım aldıracaktı. Evlenemeyiz şu an olmaz demişti. O an anladı benimle evlenmek istemediğini belki. Sonra da ayrıldı Yapamıyoruz olmuyo diyerek. Neden o zaman neden geldin bi daha hayatıma? Neden bi daha alt üst ettin beni? Ben neden inandım, neden inanmak istedim? Yine çabaladım ayrılmayalım istedim. Her yerden engelledi beni her yerden. Yine hakaretler, seni istemiyorumlar...git tedavi ol hastasın sen dedi. Gittim anridepresan, uyku hapı.. Hiçbiri işe yaramıyor.

Eşyaları kaldı ben de. Çöpe atsam içim acıyor. Baksam içim acıyır. Bana ver demişti mesaj attım bugün görüşebilir miyiz vereyim eşyalarını diye. Seninle görüşmek istemiyorum, at çöpe vermene gerek yok. Neiye görüşücez hiç gerek yok dedi.haklı evet. Ama böyle.mi ya? O kadar süre geçmişiz birbirimizin hayatından. Hiç mi saygın yoktu bana? Telefondan ayrılıp her yerden engelleyecek .hakaret edecek kadar hiç saygın da mı yoktu. Hasta dedi, paçamdan düş dedi, istemiyorum dedi.. Bu cümlelerden 20 gün önce aynı yatapa girip beni nasıl sevdiğini söyleyen o değil miydi? Kullanıldım mı ben? 4 5 sene boyunca kullanıldım mı yani? O böyle biri değildi ki.. Sevmediğin biriyle neden yattın? Sevmediğin birine neden sözler verdin? İnsan veda etmeyi de mi bilmez? Peki özür dilemeyi? İkinci defa seni yarı yolda bırsktım özür dilerim demek yerine istenmiyorsun anla artık normal insanlar gibi ol demek neden?

Çok canım yanıyor. Bu insanı hala seviyorum. Nefretle seviyorum. Canım yana yana seviyorum.. Ben gerçekten anotmal miyim? Sevmemek böyle bir şey mi? O normal de ben mi anormalim? Peki ya nasıl geçicek bu acı? Geçmiyo aylar okdu geçmiyo. Yıllar olacak geçmeyecek gibi..

O çok mutlu çok çok mutlu. İlişkiyi tek başıma yaşamışım. Tek başıma hayal kurmuşum, tek başıma sevmişim sanki.. Ben onun hayatından hiç geçmemişim sanki. Hıçkıra hıçkıra yazıyorum bunları. Ağlaya ağlaya... Öleyim artık diye diye.. Neden bu kadar acımasız? Bu kadar sevgisiz? Beni en çok üzen. Sevmezsin brlki sevgi de biter ama hiç mi değerim yokmuş ya? Bunca seme hiç mi değer vermemiş bana? Brn baş rdemiyorum artık. Belki evlenecek yakında, belki başka sevdiği var deliriyorum sanki bunları düşündükçe.dayanamıyorum dayanamıyorum.. Ne yapsam başaramıyorum unutmayı.. Beddualar ediyorum canı yansın benim kadar diye, pişman olup af diliyorum. Pişman olsun istiyorum.bana yaptığı her şey için, canımı yaktığı için.. Olmuyo. O daha da mutlu oluyor. Bense her gün kan ağlıyorum...
Napıcam ben? Napıcam böyle?
her karanlık günün ardından bi güneş doğar.zaman herşeyin ilacı.bu iki söz senin işine yarayacak ve bu dediğimi hatırlayacaksın. o zaman geldiğinde seni kimse ve hiç bir konu yıkamayacak.

Bu dusuncelerine ileride gulersin ve hatta iyiki ayrilmisiz dersin, tecrubeyle sabit.
Sakin olmeyi filan dusunme.

Şu dünyada uğruna ölünecek tek varlık karşı cins anne baba evlat dışında tabi ki sen Allah’a sığın otur dua et ki git gelleri olan bi adamdan kurtarmış rabbim seni korumuş her şer de bi hayır vardır üzülme bence sen bşy kaybetmedin o kaybetmiş gibi düşün kariyerine odaklanıp unutmaya çalışabilirsin..

Birlikte olmamın sebebi de onu sevmemdi. Onu çok sevdiğim ve artık onsuz bir hayat yaşamak zorunda olduğum için canım acıyor. 5 seneye yakın bir ilişki. Paylaşım anılar çok fazla. Unutamıyorum da. Ölmek istediğim nokta artık üzüntüm bitsin noktası.üzüntüm de onu seviyor olmamdan kaynaklı
Evet gercekten zor bir durum ama hayatta daha buyuk dertler sorunlar var insanlar evlat acisiyla sinaniyor hastalikla sinaniyor Allah korusun insallah karsiniza gercekten seveceginiz size deger veren baska birisi cikar.sizin daha da caninizi yakacam belki ama bu adamin niyeti farkli gibi geldi bana.

Herkes sana kızmış ama ben üzüldüm yazdıklarını okuyunca.

Aşık olmak böyle bir şey.

İnsanlar kalp kırıklığından, acısından ölebiliyorlar, fizyolojik olarak mümkün yani.

Böyle ağır böyle içten bir duygu karşısında bu tepkileri vermeni garipsemedim ama üzüldüm.

Şöyle bir toplu grup kucaklaşması yapabilsek keşke kk üzerinden sana.

Geçecek, edecek desem de fayda etmeyecek biliyorum ama 1 yıl sonra dönüp okuduğunda bunları bize hak vereceksin.

Sevgilinizin haklılık payı var gibi geldi bana kusura bakmayın hasta olduğunuzu düşünüyorum insan ilişkisi bitti diye kendini öldürmek ister mi??
Insanlar ne acılar yaşıyorlar bilmem haberiniz varmı

Iki yil sonra su konunu ac ve yeniden oku. Inan bu dusuncelerine o kadar guleceksin ki.... 5 para etmez okuzun teki icin mi canina kiyacaktin?
Kuzum hepimiz terk edildik, ask acisi yasadik. Gecti... hic gecmeyecek saniyorsun ama geciyor... bunlar da sana tecrube olarak kaliyor. Boyle boyle buyuyorsun. Su an surum surum surunsun istersin. 2 yil sonra umursamayacaksin bile....
Hayat kisa.... hele 5 para etmez birine verilemeyecek kadar kisa....

Sevmedigi biriyle ayni yatakta yatar mi demissin de bu ulkede genelevler var. Sevme olayi yok gidip ihtiyacini gorup cikiyor. Adam idare etmis seni basta belki sevmistir. Bence aklini basina topla hayatina yon ver. En buyuk intikam unutmak ve mutlu olmaktir. Ben hayatima devam edip onu arayip sormadigim zamanda dondu. Tabii guzel bi tekme yedi hicc umurumda olmadi. Ayni senin gibi ben de kostum mesaj yazdim aradim. Sonra olmuyor vazgectim.

Yok artık daha gerisini okumak istemedim çünkü seviyorum diyorsun adam habire seni terk etmiş üstüne hakaret etmiş hemde hamile olma ihtimalim vardı ama degilmişim diyorusun Hamile olsaydım aldiracaktı diyorsun benimle evlenmek istemiyor diosun ve bunca olan şeyden hâlâ ders cikarmamişsın ve hala aşığım seviyorum diosun kullanildim mı ben diosun evet adam seni güzel kullanmış heveside bitince başka denizlere yelken açmış

Ve kıytı kıçırık bir adam içinde ölmek istiyorsun.vay anasına ne aşkmış bizde aşık olduk güzelim ama aşkı ölmek canina kıymak diye düşünme aşk bu değil ölmeyi dusunmedik.baktık o adam o adam değil hadi ordan o benim için ölsün gebersin dedimm

Özel mesaj attım ben bu sorunu çözmeye çalısacağım

Heeee şimdi evliyim çokta mutluyum.seninde karşına öyle biri çıksın ki sana deger vericek sevecek buraya dönüp bakicaksin guleceksin aaa ben ne salakmişım neler yapamışım degermiydi oyle bir öküze diye

Ben sizi anlıyorum.bagimli kişilik bozukluğu gibi bir sorununuz var sanki.ve takinti.bunu yanlış anlamayın.buna benzer duyguları ben de yaşadım.sadece sizin kadar ısrar edip peşine düşmemeyi başarabildim.bence siz de başarabilirsiniz.buna inanın lütfen.bu acıyla yüzlesin.dibine kadar yasayin.onsuz da yaşarsınız.bir gün geçecek.

Size boyle davranan birini sevmeniz mumkun degil bu takinti aliskanlik artik ne derseniz adina kimse kendkne kotu davranan birini sevemez ya korktugu icin yaninda olur ya da dedigim gibi aliskanliklardir yani siz seviyorum cok kotuyum diyorsunuz ama bunlari yenmek elinizde..

Size boyle davranan birini sevmeniz mumkun degil bu takinti aliskanlik artik ne derseniz adina kimse kendkne kotu davranan birini sevemez ya korktugu icin yaninda olur ya da dedigim gibi aliskanliklardir yani siz seviyorum cok kotuyum diyorsunuz ama bunlari yenmek elinizde..
Böyle de olabilir. Alışkanlıktır, bağımlılıktır da dedi. Bir sürü psikolog dinledim. Denilenelri yapmaya çalıştım .ama bir anı geliyor aklıma, yüzü geliyo. Bitiyor işte o an. Ben yenemiyorum sanırım

Sırf o adama inat hayatı çok güzel yaşarım yenisini bulurum eller var ellerde neler var ona inat daha mutlu olurum

Back
X