• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allahım al canımı kurtulayım..

Evet bunun da farkındayım. Bir adam için.. İşte bir adam benim hayatımı alt üst eden. Acizliğimden de nefret ettim bu yüzden. Ama canımın acısına dayanamıyorum. Bu yüzden ölmek istiyorum. Bu yüzden
Adam değilki bu onun adi nefsanî duygularının peşinden koşuşturduğu bir mahlûk nerede kimden yüz bulmuşsa ordan oraya zıplayan serserinin biri bunun için 1 tek gözyaşına bıle yazık. hayatını zindan eden mahluku unut ona inat hayatına güzel yön ver o olmazsa senin dünyanda daha güzel olur hayatın Rabbim yâr ve yardımcınız olsun amin inşallah

Başın sağolsun mekanı cennet olsun.. Elbette yıllarımızı verdiğimiz, çok sevidğimiz insanlar için üzülüyoruz, hayal kırıklığı yaşıyoruz, ağlıyoruz vs.. Ama ölmek istemek, gururunu,onurunu ayaklar altına sermek, insanlara kene gibi yapışmak (artık resmen bi asalak haline gelmek), bunlar benim karakterime uygun şeyler değil ve başka insanlar tarafından yapılmasına da hiç tahammülüm yok.. Bana öyle yapışan bikaç insan olmuştu gözümde sinek kadar değerleri de kalmadı bu tavırlarından sonra mesela.. İnsan dediğin kendine değer verir, onuru gururu olur, hayat aşktan ibaret değil, bi aşk gelir bi aşk gider ama karakter insanın mihenk taşıdır.
Malesef özellikle son yıllar da erkeklere kıran girmişçesine bir yapışma akımı var kadınlar da nedir bu erkekleri bu kadar üstün özelliklerle kuşatan biz kadınları değersiz kılan bir türlü anlamıyorum anlayamıyacağım da birde işe yarasa bu yapışma hali hem gururlarından olup üstüne terkedilme aldatılma hakaret hatta dayak yiyen bir sürü kadın hayır bunlardan ayrılıp gelip bizim başımıza musallat oluyorlar bu erkek türleri de eziyorum bildiğin ezdikçe kıymetli olan bizim tarzımız kadınlar hakaret yiyen o terkeden erkekler işte bi anlasa hemcinslerim bu dengeyi keşke

Bir ay önce 9 aylık bebeğini kaybettim ben. Doğar doğmaz yoğun bakıma verdim.iki ay eve sağ salim dönsün diye dua ettim. Tam iyileşirken bir daha yogun bakıma verdim. Günlerce beni babasını görmeden sadece beş dj görmek için tüm geçeni gündüzümu sandalye üstünde geçirdim. Bir kez daha bana dokunmadan gözlerini görmeden kucağıma alamadan morga gönderdim. .Kocam tabutu eliyle taşıyıp kızını mezara defnetti. Sen acı gormemissin. İnşallah Allah sana evlat acısı vermez de bu haline şükretmek zorunda kalmazsin.

Internette bi kiz var haberlere cikmis, sevgilisi terk etti diye intihar etmeye calisip sakat kalan. Simdi yaninda annesinden baskasi yok. Bu cok klise biliyorum ama bu acı ge çi yor. evet, geçiyor. Suan o sana dunyadaki en harika insanmis gibi gelse de insan neye alismiyor! anne, babayi kaybetmeye bile alisiyor insan. Insan boyle tasarlanmis. Yasa acini ama onun iyi taraflarini gorme artik! Herife bak karsindaki insan bu kadar aci icinde oldugunu bile bile birakip gitmis vicdansiz,merhametsiz adam. Acinla alay etmis resmen. Cok bunalirsan kendine zarar verme sakin, o densize de yazma Bana ozel mesaj atabilirsin konusmak istedigin zaman. Kendine gel diyemem sana cunku bi anda olacak sey degil, zaman lazim.

Ahhh ahhh burada sevip de ayrılan ,şiddet gören ,çocuğuyla perişan bırakılan o kadar çok kadın varken ,senin bir adam olamayan erkek için ölmeyi isteyecek kadar sürünmen çok daha acı.Bence her ne yaşadıysan onun gibi unutmalısın,çünkü adam değilmiş diye diye unutmalısın.Sonra gezip toz kafanı dağıt ama hayatı kendine zehir etme.Sağlığı yerinde olsa ne hayallerini yerine getirecek insanlar var.Adam olmayana bir damla gözyaşımı dahi akıtmam ben olsam.Umarım atlatırsın ve eskisinden daha güçlü olursun.

Canım çok yanıyor. Dayanamıyorum ben artık. Ölmeye çalıştım olmadı. Bir daha cesaret de edemiyorum dua ediyorum öleyim diye. Niye?.. Acizim, zayıfım evet. Kendimden nefret ediyorum. Çok sevmiştim .Çok gvenmiştim. Her şeyi çaldı benden. Yaşama hakkımı bile.. Yaşayamıyorum ki ben. Nefes alan bir ölüyüm o kadar.

Hayatımda aşık olduğum iilk insan ilk sevdiğim ilk sevgilimdi.20 yaşında tanıştım. Çok sevmişti beni çok ama çook.. Aşıktı basbaya, belliydi. Uyansa ben uyusa ben.. Hep sözler verirdi bana. 3 sene sonra terk etti. Yapamıyorum anlaşamıyorum eski sevgim yok dedi. Gitti. 1 yıl peşinden koştum. Duymadığım hakaret kalmadı. En son vazgeçtim bana geri döndü.pişmanım affet ben sensiz yapamıyorum ben seni çok seviyorum. Aşığım aptallık ettim dedi. Kalbim inanmak istedi .inandım. Yeniden başladık güzeldi, çok güzeldi. Ama yine kavgalar. Yine benden uzaklaştı. Bir yıl daha devam etti. Yine gitti terk etti..

Hamile olma ihtimalim vardı. Olmadığım kesinleşince beni terk etti. Hamile olsaydım aldıracaktı. Evlenemeyiz şu an olmaz demişti. O an anladı benimle evlenmek istemediğini belki. Sonra da ayrıldı Yapamıyoruz olmuyo diyerek. Neden o zaman neden geldin bi daha hayatıma? Neden bi daha alt üst ettin beni? Ben neden inandım, neden inanmak istedim? Yine çabaladım ayrılmayalım istedim. Her yerden engelledi beni her yerden. Yine hakaretler, seni istemiyorumlar...git tedavi ol hastasın sen dedi. Gittim anridepresan, uyku hapı.. Hiçbiri işe yaramıyor.

Eşyaları kaldı ben de. Çöpe atsam içim acıyor. Baksam içim acıyır. Bana ver demişti mesaj attım bugün görüşebilir miyiz vereyim eşyalarını diye. Seninle görüşmek istemiyorum, at çöpe vermene gerek yok. Neiye görüşücez hiç gerek yok dedi.haklı evet. Ama böyle.mi ya? O kadar süre geçmişiz birbirimizin hayatından. Hiç mi saygın yoktu bana? Telefondan ayrılıp her yerden engelleyecek .hakaret edecek kadar hiç saygın da mı yoktu. Hasta dedi, paçamdan düş dedi, istemiyorum dedi.. Bu cümlelerden 20 gün önce aynı yatapa girip beni nasıl sevdiğini söyleyen o değil miydi? Kullanıldım mı ben? 4 5 sene boyunca kullanıldım mı yani? O böyle biri değildi ki.. Sevmediğin biriyle neden yattın? Sevmediğin birine neden sözler verdin? İnsan veda etmeyi de mi bilmez? Peki özür dilemeyi? İkinci defa seni yarı yolda bırsktım özür dilerim demek yerine istenmiyorsun anla artık normal insanlar gibi ol demek neden?

Çok canım yanıyor. Bu insanı hala seviyorum. Nefretle seviyorum. Canım yana yana seviyorum.. Ben gerçekten anotmal miyim? Sevmemek böyle bir şey mi? O normal de ben mi anormalim? Peki ya nasıl geçicek bu acı? Geçmiyo aylar okdu geçmiyo. Yıllar olacak geçmeyecek gibi..

O çok mutlu çok çok mutlu. İlişkiyi tek başıma yaşamışım. Tek başıma hayal kurmuşum, tek başıma sevmişim sanki.. Ben onun hayatından hiç geçmemişim sanki. Hıçkıra hıçkıra yazıyorum bunları. Ağlaya ağlaya... Öleyim artık diye diye.. Neden bu kadar acımasız? Bu kadar sevgisiz? Beni en çok üzen. Sevmezsin brlki sevgi de biter ama hiç mi değerim yokmuş ya? Bunca seme hiç mi değer vermemiş bana? Brn baş rdemiyorum artık. Belki evlenecek yakında, belki başka sevdiği var deliriyorum sanki bunları düşündükçe.dayanamıyorum dayanamıyorum.. Ne yapsam başaramıyorum unutmayı.. Beddualar ediyorum canı yansın benim kadar diye, pişman olup af diliyorum. Pişman olsun istiyorum.bana yaptığı her şey için, canımı yaktığı için.. Olmuyo. O daha da mutlu oluyor. Bense her gün kan ağlıyorum...
Napıcam ben? Napıcam böyle?
Bir evladın olsun. Ona bak büyüt emek harca. Ama o gitsin elin değmeyecek adamı için kendini öldürsün. Sen de bu evlat acısıyla ölene kadar yaşa. Anne ve babana reva gördüğün hayat buysa yap. Ama sen öldün diye eski erkek arkadaşın dışında seni seven herkes o acıyı yaşasın. Değer mi? Asla. Kimse için bu hayattan vazgeçmeye değmez. Ayrıca hayatın amacı bir erkeğe tutunup yaşamak, o gidince ölmek olamaz. Bu çok basit bir neden. Ben evimde beslediğim evcil hayvanım için bile yaşamak istiyorum. Kimse ona benden daha iyi bakamaz diye. Kaldı ki bir hiç için ölmek isteyim. Gittiğin yerin de çok iyi ve güzel olacağını bilmiyorsun

Bir ay önce 9 aylık bebeğini kaybettim ben. Doğar doğmaz yoğun bakıma verdim.iki ay eve sağ salim dönsün diye dua ettim. Tam iyileşirken bir daha yogun bakıma verdim. Günlerce beni babasını görmeden sadece beş dj görmek için tüm geçeni gündüzümu sandalye üstünde geçirdim. Bir kez daha bana dokunmadan gözlerini görmeden kucağıma alamadan morga gönderdim. .Kocam tabutu eliyle taşıyıp kızını mezara defnetti. Sen acı gormemissin. İnşallah Allah sana evlat acısı vermez de bu haline şükretmek zorunda kalmazsin.

Allah sabır versin, çok üzüldüm başınız sağolsun.

Derdiniz yok derdiniz ondan oyle.. sen ölünce o da kederinden yataklara dusup akil hastanelerinde yaslanmayacak.. evlenecek, cocuklari olacak, sen cururken o hayatini yasayacak olan da sana olacak.. baskalarini cezalandirmak icin kendinize neden eziyet edersiniz anlamam.. hayat bir erkekten ibaret degil, o seninle yattiysa sende onunla yattin.. gecti, bitti deyip hayatina kaldigin yerden devam etmek yerine ilahi adaletin tecellisini bekleyip en guzel yaslari harcamak cok garip bir kafa kusura bakmayin.. yas 25 bile degil belki, insaf ya..

İnanın çok daha ağır acılar yaşadım. Babam annemi aldattı. Bizi aç sokağa attılar. Ben tacize uğradım. Annem bu seneyr kadar alkolikti ve intihar girişimleriyle büyüdüm. Ben böyle.bi hayatta tutundum, umut ettim ve yaşadım. Bi yerde güveneceğim iyi insanlar olacağına inandım. Ve karşıma bu insan çıktı. Hayatımdaki tüm yaralsrı bildi ve her yarama dokunduğunda ben senin yanındayım vr asla senden gitmem dedi. Ben bu güveni yitirdim. İnsanlar nasıl sevdikleri birini artık sevmez ben bikmiyorum. Dün sevdim bugün sevmedim. Ben bunu anlamıyorum. Bunu anlamadığım için hasta oluyorum. Güvendiğim vr her sözü ciddiiye aldığım için sağlıksız oluyorum. Hakikaten mi ya? Hakikaten mi insanlar.kötü değil fe benim algım bozuk?

Hiç kolay şeyler yaşamamışsınız. Ancak almanız gereken dersi bu vesileyle alacaksınız gibi geliyor.
Hassas ve üzgünsünüz sizi daha fazla kıracak şeyler söylemek istemem. Evet, insanlar gerçekten kötü olabiliyor çok edebi ama siyah ve beyaz gibi hepimizin içinde hakikaten hem iyilik hem kötülük mevcut ve dengesini biz insanlar ayarlarız.
Dilersek kötü, dilersek iyi olabiliriz ya da kimi zaman kötü kimi zaman iyi bir insan olabiliriz. Hayatımız her zaman aynı çizgide süremeyebilir, hatalar yapar ve bu hataları bir başkası için kötülük ile sonlandırabiliriz,işte insanız beşeriz şaşıyoruz bu yüzden bu ''kötülük'' kısmını çok irdelemeyin.
Geçme kısmına gelince, evet kimsenin sevgisiyle hareket etmeyin. Kimsenin insafına bırakmayın hayatınızı, kimsenin aşkına göre belirlemeyin tüm geleceğinizi. Sevin, ama en çok kendinizi sevin ve koruyun kendinizi en sevdiklerinizden bile. Hiçbir zaman sevginiz mantığınızın önüne geçmesin. Ben çözümü böyle buldum ve mutluyum. Size de elbette kendi hayatımdan tavsiye verebilecektim bu sebeple aynı şeyi tavsiye ediyorum.

Bir erkek için ölmeye değermi yaf bunun ahireti var sorgusu suali var can seninmiş gibi öleyim bitsin gitsin bu can sana emanet anlıyormusun

Ama bu acı beni mahvediyor. Mantıklı değil, doğrı değil. Ama bu acı beni gerçektem mahvediyor. Keşke desem ben de desem bunu. Ama beni bu kadar yaralayan biri nasıl unutulur ki.

unutur evlenmedıgıne şükür eder adak adar parti bile verirsin ,
bak bunlar hep tecrübe , totona bile sallama ,

Su takintili, melankolik haliniz yuzunden duyuyorsunuz bu cirkin sozleri. Cunku karsinizdaki size kotu davranmadan dusmuyorsunuz yakasindan. İnsanlara baska care birakmiyorsunuz
Ben konu sahibini savunmuyorum ama kadin sevmis ve cok cok derin bir yikim yasiyor olabilir. Beraber seneleri gecmis ben asla ve asla "kotu davranmadan baska care olmadigina" inanmiyorum. Dediginizi cok acimasiz buluyorum! Acisi gereginden fazla gozukuyor olabilir ama herkes her seyi ayni derinlikte yasamiyor. Zamaninda beni terkeden adam da bunu soylemisti insallah ilerde duymazsiniz insanin canini cok yakan bi durum.

Başın sağolsun mekanı cennet olsun.. Elbette yıllarımızı verdiğimiz, çok sevidğimiz insanlar için üzülüyoruz, hayal kırıklığı yaşıyoruz, ağlıyoruz vs.. Ama ölmek istemek, gururunu,onurunu ayaklar altına sermek, insanlara kene gibi yapışmak (artık resmen bi asalak haline gelmek), bunlar benim karakterime uygun şeyler değil ve başka insanlar tarafından yapılmasına da hiç tahammülüm yok.. Bana öyle yapışan bikaç insan olmuştu gözümde sinek kadar değerleri de kalmadı bu tavırlarından sonra mesela.. İnsan dediğin kendine değer verir, onuru gururu olur, hayat aşktan ibaret değil, bi aşk gelir bi aşk gider ama karakter insanın mihenk taşıdır.
Bu nasıl bir üslup? Yapışkan, asalak, onursuz... Ne oldu başınız göğe erdi mi? Nedir bu ya? İnanın sizin gibilere cevap vermiyorum, ama şu asalak ve onursuz cümleniz sınırı fazlasıyla aşıyor. Kibire bak.. O çok kınadığım duruma düşmeni diliyorum. Yok gerçek acı ne bilmem, ölüm ne görmem.. Bir konu açtım diye hayattaki tek derdimin bu olduğunu kim söyledi size? Ölüm görmedim evet. Ama sevdiğim herkesi ölmeden önce kaybettim ben. Siz babanız ve anneniz tarafından sokağa atıldınız mı? Babanız hayattayken babam öldü dediniz mi? Hayatınızda ölmeden önce ayrılık yaşadınız mı siz? Ölüm acı evet.. Ama inanın babam başımda hayatı boyunca beni sevdi de öldü diyebilmeyi isterdim. Küçümsemeye devam edin..
Ölümü istemek, hatta tercih etmek doğru değil. Aşk acısı da sizin için sinek ısırığı olabilir. Saygı duymayı biliyor musunuz? Anlamayı ya da.. Nedir bu kategorize etmeler.. Aşk acısından daha derin olan terk edilme acım vardır belki..zıplaya zıplaya,tepine tepine beni babam terk etti annem alkolik akrabam taciz etti yıllarca sustum sokakta kaldım diye ağlarsam mı acım daha önemli.. Peşinden gittim, koştum çünkü bana verdiği sözlere öyle inandım ki bunu o bile yıkamadı. Onun gitmesi demek benim babamda bile kaybetmediğim o insanlara güveni kaybetmek demek.. Ama asıl siz bunun ne demek olduğunu anlayacağınız yaşantıya sahip değilsiniz.. Bunun için 10 yaşında terk edilip hayatın bizzat en acısını yaşamanız lazım. Allah da benim yaşadıklarımı kimseye yaşatmasın. Şunu da belirteyim hayatımda hiçbir zaman ama ben bunları bunları yaşadım davranışlarımı anlayın gibi bahanelere sığınmadım. Dediğim tek şey Allah daha büyüğünü yaşatmasın oldu. Ben şu an sizin küçümsediğiniz ama benim için gayet can yakcı olan bir kayıp yaşıyorum. Ve anlamadığınız şu ki kayıp saydığım şey de bir sevgili değil. O benim sığındığım aile, tanımadığım büyüyemediğim babam, şefkatli annem, inancımı doğrulayan biriydi.. Sorunsa bu sorun. Saçmalıksa bu saçmalık.bana duygusal deyin, arabesk deyin, pes yani abartma, git tedavi ol da deyin.. Ama kalkıp bilmem kaç karakterlik metinle 'karakter' analiz etmeyin.onursuz, asalak gibi cümleler kurmayın..buna haddiniz oldığunu düşünmüyorum ve onun peşinden gidip defalarca reddedilmeyi beni onursuz yaptığını da düşünmüyorum. Ne yaşadığımızı ne kadar bilebilirsiniz? Belki de benim buna ihtiyacım vardır. Nasıl inatla beni inandırmak istediyse kendine o inatla da inandırmamaya ihtiyacım vardır.. Yaptığım yanlış, ama asla asalaklık veua onursuzluk olamaz. Siz yine de böyle düşünmeye devam edebilirsiniz..

Sen ne yaptiginin farkinda misin?
Geri zekalının biri için hayatindan vazgeçmek nedir.Teslim olmuşsun ona resmen ya herşeyinle karısı gibi hayat yaşamişsin.Yaptin tamam sen zannediyomusun ki bu seni sevmiş. HAYIRRRR
Sevmemiş kullanmiş.Sevmek bu degil emin ol yakin zamandada evlenir ve sen şu yaptigin saçmaliklarla kendini paralamanla kalirsin.Hayat devam ediyor.Annen baban seni bi köpegin pesinde harap ol diyemi büyüttü.Anan mi öldü babani mi kaybettin. Emin ol bunlar kadar acı birsey yok.O yarın bir gün yaptigin pismanlik bir hata olarak kalsin ve hayatina yeni baştan başla herşeyiyle hee sunuda soyleyeyim kopek gibi doncek gerisin geri ama sakin kabul etme seni cepte goruyor.Sende bitir yeni bir ilişki için kendini toparla ve hayatina bak o ne kaybettim diye. dövünsün

Hiç kolay şeyler yaşamamışsınız. Ancak almanız gereken dersi bu vesileyle alacaksınız gibi geliyor.
Hassas ve üzgünsünüz sizi daha fazla kıracak şeyler söylemek istemem. Evet, insanlar gerçekten kötü olabiliyor çok edebi ama siyah ve beyaz gibi hepimizin içinde hakikaten hem iyilik hem kötülük mevcut ve dengesini biz insanlar ayarlarız.
Dilersek kötü, dilersek iyi olabiliriz ya da kimi zaman kötü kimi zaman iyi bir insan olabiliriz. Hayatımız her zaman aynı çizgide süremeyebilir, hatalar yapar ve bu hataları bir başkası için kötülük ile sonlandırabiliriz,işte insanız beşeriz şaşıyoruz bu yüzden bu ''kötülük'' kısmını çok irdelemeyin.
Geçme kısmına gelince, evet kimsenin sevgisiyle hareket etmeyin. Kimsenin insafına bırakmayın hayatınızı, kimsenin aşkına göre belirlemeyin tüm geleceğinizi. Sevin, ama en çok kendinizi sevin ve koruyun kendinizi en sevdiklerinizden bile. Hiçbir zaman sevginiz mantığınızın önüne geçmesin. Ben çözümü böyle buldum ve mutluyum. Size de elbette kendi hayatımdan tavsiye verebilecektim bu sebeple aynı şeyi tavsiye ediyorum.
Teşekkür ederim .Haklısınız her cümlenizde. Kendimi sevmeyi öğrenmeyi de bu vesileyle öğreneceğim belli ki. Bazı düşünceleri anlamak için bazı dönemlerden geçmek lazım. Ben biraz daha acıyla değil akılla bakmaya başladığım vakit doğru olanı zaten göreceğim. Verdiğiniz destek için teşekkür ederim..

Canım çok yanıyor. Dayanamıyorum ben artık. Ölmeye çalıştım olmadı. Bir daha cesaret de edemiyorum dua ediyorum öleyim diye. Niye?.. Acizim, zayıfım evet. Kendimden nefret ediyorum. Çok sevmiştim .Çok gvenmiştim. Her şeyi çaldı benden. Yaşama hakkımı bile.. Yaşayamıyorum ki ben. Nefes alan bir ölüyüm o kadar.

Hayatımda aşık olduğum iilk insan ilk sevdiğim ilk sevgilimdi.20 yaşında tanıştım. Çok sevmişti beni çok ama çook.. Aşıktı basbaya, belliydi. Uyansa ben uyusa ben.. Hep sözler verirdi bana. 3 sene sonra terk etti. Yapamıyorum anlaşamıyorum eski sevgim yok dedi. Gitti. 1 yıl peşinden koştum. Duymadığım hakaret kalmadı. En son vazgeçtim bana geri döndü.pişmanım affet ben sensiz yapamıyorum ben seni çok seviyorum. Aşığım aptallık ettim dedi. Kalbim inanmak istedi .inandım. Yeniden başladık güzeldi, çok güzeldi. Ama yine kavgalar. Yine benden uzaklaştı. Bir yıl daha devam etti. Yine gitti terk etti..

Hamile olma ihtimalim vardı. Olmadığım kesinleşince beni terk etti. Hamile olsaydım aldıracaktı. Evlenemeyiz şu an olmaz demişti. O an anladı benimle evlenmek istemediğini belki. Sonra da ayrıldı Yapamıyoruz olmuyo diyerek. Neden o zaman neden geldin bi daha hayatıma? Neden bi daha alt üst ettin beni? Ben neden inandım, neden inanmak istedim? Yine çabaladım ayrılmayalım istedim. Her yerden engelledi beni her yerden. Yine hakaretler, seni istemiyorumlar...git tedavi ol hastasın sen dedi. Gittim anridepresan, uyku hapı.. Hiçbiri işe yaramıyor.

Eşyaları kaldı ben de. Çöpe atsam içim acıyor. Baksam içim acıyır. Bana ver demişti mesaj attım bugün görüşebilir miyiz vereyim eşyalarını diye. Seninle görüşmek istemiyorum, at çöpe vermene gerek yok. Neiye görüşücez hiç gerek yok dedi.haklı evet. Ama böyle.mi ya? O kadar süre geçmişiz birbirimizin hayatından. Hiç mi saygın yoktu bana? Telefondan ayrılıp her yerden engelleyecek .hakaret edecek kadar hiç saygın da mı yoktu. Hasta dedi, paçamdan düş dedi, istemiyorum dedi.. Bu cümlelerden 20 gün önce aynı yatapa girip beni nasıl sevdiğini söyleyen o değil miydi? Kullanıldım mı ben? 4 5 sene boyunca kullanıldım mı yani? O böyle biri değildi ki.. Sevmediğin biriyle neden yattın? Sevmediğin birine neden sözler verdin? İnsan veda etmeyi de mi bilmez? Peki özür dilemeyi? İkinci defa seni yarı yolda bırsktım özür dilerim demek yerine istenmiyorsun anla artık normal insanlar gibi ol demek neden?

Çok canım yanıyor. Bu insanı hala seviyorum. Nefretle seviyorum. Canım yana yana seviyorum.. Ben gerçekten anotmal miyim? Sevmemek böyle bir şey mi? O normal de ben mi anormalim? Peki ya nasıl geçicek bu acı? Geçmiyo aylar okdu geçmiyo. Yıllar olacak geçmeyecek gibi..

O çok mutlu çok çok mutlu. İlişkiyi tek başıma yaşamışım. Tek başıma hayal kurmuşum, tek başıma sevmişim sanki.. Ben onun hayatından hiç geçmemişim sanki. Hıçkıra hıçkıra yazıyorum bunları. Ağlaya ağlaya... Öleyim artık diye diye.. Neden bu kadar acımasız? Bu kadar sevgisiz? Beni en çok üzen. Sevmezsin brlki sevgi de biter ama hiç mi değerim yokmuş ya? Bunca seme hiç mi değer vermemiş bana? Brn baş rdemiyorum artık. Belki evlenecek yakında, belki başka sevdiği var deliriyorum sanki bunları düşündükçe.dayanamıyorum dayanamıyorum.. Ne yapsam başaramıyorum unutmayı.. Beddualar ediyorum canı yansın benim kadar diye, pişman olup af diliyorum. Pişman olsun istiyorum.bana yaptığı her şey için, canımı yaktığı için.. Olmuyo. O daha da mutlu oluyor. Bense her gün kan ağlıyorum...
Napıcam ben? Napıcam böyle?
Ölmeyi bile isteyecek kadar bir duruma düşersem bu ancak evlatlarimin acısından olur. ( Allahim bende dahil kimseye göstermesin )
Aklını başina al

Ben konu sahibini savunmuyorum ama kadin sevmis ve cok cok derin bir yikim yasiyor olabilir. Beraber seneleri gecmis ben asla ve asla "kotu davranmadan baska care olmadigina" inanmiyorum. Dediginizi cok acimasiz buluyorum! Acisi gereginden fazla gozukuyor olabilir ama herkes her seyi ayni derinlikte yasamiyor. Zamaninda beni terkeden adam da bunu soylemisti insallah ilerde duymazsiniz insanin canini cok yakan bi durum.
Hic birinden ayrilmak icin aylarca hatta senelerce ugrastiniz mi? Mantikli mantiksiz butun gerekcelerinizi sundugunuz halde karsinizdaki sizi asla dinlemeyip/umursamayip sirf kendi istedigi olsun diye ayrilmamakta diretti mi? Her gun her dakika kendini acindirip ne kadar cok sevdiginden ayrilinca yasayamayacagindan sizsiz yapamayacagindan bahsedip bütün enerjinizi emdi mi? Bunlari yaşamadiysaniz dediklerimi acimasiz bulmaniz cok normal.

Herkes ayni seyi farkli derinliklerde yasayabilir ama bunu karsisindaki insanin hayatindan calarak ruhunu emerek yapamaz. İnsanlar sevebilir sonrasinda ayrilabilir, baska birine asik olabilir ya da sebepsiz soguyabilir. İstedigi zaman iliskiyi sonlandirma hakki var degil mi? Bes cocukla ortada kalmiş gibi muamele gostermeye gerek yok.

Back
X