- 29 Ekim 2014
- 772
- 136
- 103
- 35
- Konu Sahibi MeltemMelo
-
Bu bebeğin gelişi onu ıslah etmiştir diye düşündüm aylarca ettiğim dualarım buna yönelikti çünkü ben de anne babamın gerekirse ayağını öpecek duruma gelmesini istiyorum zaten ama o da burnundan kıl aldırmayan biri normalde . İnanın patlayacağımEn zor anınızda sizi terk eden herif ağzının ucuyla dön dedi diye her şeyi unutup yeniden mi başlayacaksınız gerçekten? Sizi seviyorsa gerekirse anne babanızın ayağını öpecek af dileyecek öyle barışın barışacaksaniz. Bence bu herif iflah olmaz. Mutlak pişmanlığa inanmıyorum. Vicdanı olan adam hamile karısını bırakmaz. Vicdansiz adamdan da bir cacık olmaz. Kusura bakmayın.
Bebek her şeyi değiştirir diye düşündümLohusa bir insana ne kadar kibarca yazmaya çalışırsam çalışayım cümle aynı geliyor. Siz bu herifle yarın barışırsınız, yine eski düzene dönersiniz, üstüne dayak da yersiniz, tekrar babaevine dönersiniz ama bu sefer size 5 kuruş ziyan etmezler. Kafanızı taşlara vurcaksınız, siz de farkındasınız gayet.
Bebekle her şey düzelir sandım evlat kokusunu alınca yaptığı hataların cahilliğin farkına varır sandım bir de onu sevdiğim için böyleyimEvliyken ailemle arasındaki sıkıntılardan dolayı iletişimimi engellemeye çalışmış ben de bu engeli kaldırınca ortadan her anneme gittiğimde kavga , akabinde şiddete kadar giden tartışmalar yaşanmıştır . Artık bu strese ve arada kalmışlığa eşimin bir de alkol sevdası yüzünden öfke kontrolünün olmamaya başlaması beni anne evine sürüklemiştir
Burada yazdıklarınızı bir kere daha okuyun.Size hamile halinizle şiddet gösteren,bir yığın stres yaşatan,hastaneye yaptığınızda bile arayıp sormayan alkol bağımlısı bu adami affetmek istiyormusunuz gerçekten?Hatta şöyle sorayim böyle bir adamla birlikte uzun bir hayat düşünebiliyormusunuz?
Şu anda bebeğe duyduğu sevginin yoğunluğundan sizi geri istiyor sanki..bir süre sonra yine aynı şeyleri yaşama olasılığı yok mu yine?
Senin eşin duzelmez güzel kardeşim.merhamet en insani özelliktir. O yok senin eşinde. Sonradan da kendine çok aciyacaksinBebek her şeyi değiştirir diye düşündümve acıdım ona haline yalnızlığına
O kibri kırılmadan olmaz. Siz bir annesiniz. Minik bir candan sorumlusunuz. Duygularinizla hareket etme lüksünüz yok. Burada sorumsuz babadan çekip konu açan o kadar üye var.Bu bebeğin gelişi onu ıslah etmiştir diye düşündüm aylarca ettiğim dualarım buna yönelikti çünkü ben de anne babamın gerekirse ayağını öpecek duruma gelmesini istiyorum zaten ama o da burnundan kıl aldırmayan biri normalde . İnanın patlayacağım
Cok cok haklısınız. İflasını vermesi, sağlık sorunlrı yaşaması ve onu gördüm bitik bi halde olmsı ve bebeğimizin olması onu görünce değişmesi belki düzelmiştir dememe neden oldu. Ama yaşattıklarını hiçbir zaman unutamm annem az önce bile eğer bi iletişime geçmeyi düşünüyosan bil ki asla kabul etmeyeceğiz dedi ben ne yapacağımı şaşırdımEski konularınıza baktımda siz kendiniz eşim psikopat bebeğimi kaçırabilir, bana şiddet uyguladı, hamileyken ne aradı ne sordu yazmışsınız. Daha bugün eşinden ayrılmak isteyen bir kadın cinayete kurban gitti neden size bu şekilde davranan birisiyle hala birlikte olmak istiyorsunuz? Hem de arkanızda bu kadar duran bir aileniz varken ve eşinizin size bu kadar destek olan anne babanızla görüşmenizi istememesinin sebebi sizi tamamen yalnızlaştırıp kendisine iyice bağımlı hale getirmek gerçekleri görmek için Allah korusun şiddetten hastanelik mi olmanız gerek? Bebeğinizi kucağınıza almışsınız, arkanızda böyle güzel bir aileniz var bunlara tutunun bence loğusalık döneminde belki duygularınızla daha çok hareket ediyorsunuz ama sizi bu kadar yıpratan hem psikolojik hem fiziksel şiddet uygulayan biriyle çok zor
İşte bende fazlası ile olan onda hiç yokSenin eşin duzelmez güzel kardeşim.merhamet en insani özelliktir. O yok senin eşinde. Sonradan da kendine çok aciyacaksin
Sanmakla emin olmak arasındaki sağlar kadar farkı anlatmaya gerek yok..keşke umutlariniz bos çıkmasa keşke gerçekten sandığınız gibi olsa..Bebekle her şey düzelir sandım evlat kokusunu alınca yaptığı hataların cahilliğin farkına varır sandım bir de onu sevdiğim için böyleyimduygularım beni ele veriyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?