Allahım bana yardım et cok zor durumdayım:(

O kibri kırılmadan olmaz. Siz bir annesiniz. Minik bir candan sorumlusunuz. Duygularinizla hareket etme lüksünüz yok. Burada sorumsuz babadan çekip konu açan o kadar üye var.
Zorla zaten konuş diyorum kendini hep haklı sanıyor ailem öyle bişey yapmalı ki ona hayır demesin telefonu kapayıp birdaha açmayasım var(

Bebek her şeyi değiştirir diye düşündüm ve acıdım ona haline yalnızlığına
Merhametten maraz doğar derler o size ve bebeğinize zerre acımamışken siz neyin merhametini duyuyorsunuz daha? Bu adamdan size eş çocuğunuza baba olmaz, barışsanız bile birkaç ay sonra geri dönersiniz.

Ortada bebek var evet ama eğer eşiniz gerçekten pişmansa ve sizi ve bebeğini istiyorsa,önce ailenizi ikna edecek,yalvaracak,yakaracak eğer ailenizi ikna edebilirse bir kere daha bebek için belki deneyebilirsiniz.hala dik başlı davranıyorsa kusura bakmayın yine baba evine dönersiniz tabi dönecek bir baba eviniz olursa.

Babalık duygusunu tadınca farklılaşır sandım chnku bebeğini cok seviyor herkes bi şansı daha hakeder dedim ama yaptıkları cok kötğ şeyler ve ailem istemiyor kesinlikle. Haklısınız

Merhametten maraz doğar derler o size ve bebeğinize zerre acımamışken siz neyin merhametini duyuyorsunuz daha? Bu adamdan size eş çocuğunuza baba olmaz, barışsanız bile birkaç ay sonra geri dönersiniz.
Acımadı haklısınız

O kadar beslediğin büyüttüğün çocuk sizi bi ucube gibi görüp kaçmaya başlamasın diye ömrü hayatında bir kere doğru karar verip o herifi hayatından defet. Sevgi yeterli değil. İnsanın özsaygısı,çocuğunun iyi sartları,özgürlüğü ve mutluluğu ilk planda olmalı bence

Eşim cok dik kafalı kendini haklı buluyır seviyorum ama kendimi kullandırtmam diyor bu kafayla da ailem asla kabul etmeyecek. Ve dediğiniz gibi bi gün dönecek kapım olmayacak

Ailemin rızası olmadan adım atmam bir yere maddi anlamda evden giderken altınlarınistedi zorla aldı ve aldıkları birkaç bilezik ortada yok..

Acımadı haklısınız
O size acımadı bari siz kendinize acıyın kesin iletişimi zaten hiç iletişim kurmasına müsade etmeseydiniz şuan kafanız karışmayacaktı. Ailenizi üzmeyin onları karşınıza almayın eşiniz için sonra çok pişman olursunuz

İşte bende fazlası ile olan onda hiç yok ben hala işinden olmuş hasta diyorum ama o ...
Lohusalık döneminden böyle hassassın. 5_6 ay sonra gerçekleri görmeye başlarsın. Dönecek sen bile bir müddet daha kendine zaman ver. İki ayağını bir pabuca sokuyor ki boşanmaktan vazgecirsin

Size vicdan esamesi göstermemiş biri için bu denli vicdan muhasebesi yapmanız neden ?
Sizi döverken, size emek vermiş ailenize kapı paspası muamelesi yaparken o size vicdan göstermişmiydi ?
Şuan gerçekten tutunacak bir dal aradığı için size iyi davranıyor yarın öbür gün eski düzene girince bir de üstüne bir daha hamile kalınca bu sefer hangi yüzle ailenize döneceksiniz ?
Şuan bile aileniz konusunda nazlanıyor burnundan kıl aldırmıyor diyorsunuz.
Ben size söyliyim bebek onu 3-5 ay oyalar sonrası yine aynı şiddet vakalarında düzeltme yok azaltma olur genelde.
Şuan sizin yerinizde olup ah keşke ailem sahip çıksa diyen kaç kadın var şu ülkede keşke hepsi sizin kadar şanslı olabilseler.
Son olarak siz seviyorum üzülüyorum diyip merhamet gösteriyorsunuz ama eş kişisi bunları size karşı asla hissetmiyor bilin istedim.

Ailemin rızası olmadan adım atmam bir yere maddi anlamda evden giderken altınlarınistedi zorla aldı ve aldıkları birkaç bilezik ortada yok..
Işte sizde böyle bir adama güvenip geri dönsem mi diye düşünüyorsunuz..Bunu düşünmeniz bile hata.Ne güzel aileniz arkanızda ve size destek olmuşlar anne ve babaniz sizden çok daha iyi görebiliyorlar bu adamdan bir cacık olmayacağını yoksa niye istemesinler barismanizi?
Hangi anne baba evladının mutsuz olmasını isterki?

Siz zaten hayattaki sevginin en güzelini bebeğinizle tadmışsınız. Karnınızda bebeğini taşırken bile arayıp ilgilenmeyen size şiddet uygulayan bir insana karşı aşk falan kalmaz loğusalık dönemindeki duygusallıktan dolayı böyle düşünüyor olabilirsiniz ama kendinize bir zaman verin bebeğinizle aklınızı meşgul edin daha önce yaşadıklarını siz daha iyi bilirsiniz bunları unutmayın, ailenizi de daha fazla üzmeyin. Hadi ailenizi bir kenara bırakın hayatta sizden daha önemli ne olabilir Allah aşkına kendinizi ezdirmeyin daha fazla şiddete boyun eğmeyin bunu yapan tekrar yapacaktır ve dozu her seferinde dahada artacaktır bu adama mecbur değilsiniz

Babalık duygusunu tadınca farklılaşır sandım chnku bebeğini cok seviyor herkes bi şansı daha hakeder dedim ama yaptıkları cok kötğ şeyler ve ailem istemiyor kesinlikle. Haklısınız

O dediğiniz çok ulvi bir duygu değil ki birden "aydınlansın". Şans verilir ama hak edene verilir; eşiniz bırakın hak etmeyi, hak etmek için herhangi bir çaba dahi göstermiyor. Yol verin gitsin; ileride belki bir başkasını seversiniz. Hayat sürprizlerle dolu, ömrünüzü heba etmeyin. Bebeğinize de eziyet etmeyin.

Eski konularınızı da biliyorum adamın yapmadığı kalmamıştı. Alkol sorununu çözdüğüne gerçekten inanıyor musunuz ? Hadi onu geçtim bunca olaydan sonra iyi bir eş iyi bir baba olacağını gerçekten düşünüyor musunuz ? Lohusasınız bu duygusallığınızı kenara bırakıp öyle hareket edin bence. Adamın elle tutulur tek bir olumlu yani yok ki evliliğine bir şans ver diyeyim.

Ailemi asla üzmem onların razı olmadığı hiçbirşeyi yapmam ben artık sevdiğim için yumuşuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…