Allahım bana yardım et cok zor durumdayım:(

Ne yazık ki bebek her şeyi düzeltmiyor. Şu an sizden bir süre ayrı kaldığı için bebeği Yen'i gördüğü için bir heves size dön demiştir ve bebeği de sevmiştir. Ama siz dönerseniz emin olun onun hevesi yine geçecek be gözü ne sizi ne de bebeği görecek. Bir insan neyse odur bebek evlilik hastalık iflas hiç bir şey omun kişiliği değiştirmez. Sonradan ama düzeldiğini sanmıştım bebeğim her şeyi değiştirecekti diye konu açmak istemiyorsanız şakın geri dönmeyin. Ailenize yazık size sahip çıktı bebeğinizi o yokken doğurdunuz o insanları da hayal kırıklığına uğratmayın. Ben olsan ailemin elini ayağını öpse bile geri dönmezdim ki siz hala burnunda kış aldırmıyor diyorsunuz

Yahu bebek doğurdunuz evliya değil.
Bebeklerin insanları yola getirme özelliği yoktur.
Alkolü bıraktırmaz.
Kötü insanı iyiye cevirmez.

Çünkü o sadece muhtaç bir bebek

Azcık mantık lütfen

Dönersiniz aradan 1 ay gecer adam yine ayni.Cok ah vah dersiniz sonra. Karsinizda sizi teselli edecek aile aramayin.Nasil seviyorsunuz hala bu adami?

Gerçekten güvendin mi ? inandın mı düzelecegine ? Sevgini , acıma duygunu bir kenara bırakıp düşün bunu..

Bir mucize olacağını ve düzeleceğini düşünüyorsun, aslında hayal ediyorsun. Ama Türk filmlerindeki kötülerin pişman olması ve düzelmesi gerçek değil. Gerçek hayatta bir insan vicdansızsa vicdansızdır. Değişmez. Yarın çocuğunun gözü önünde şiddet hakaret görmeyeceğinden emin misin? Ne güzel bir ailen var, sana destek oluyorlar kıymetini bil. Ne onları ne de kendini üz. Bebeğin büyüyünce biraz işe girer çalışırsın, mis gibi yaşarsın.

Evliyken ailemle arasındaki sıkıntılardan dolayı iletişimimi engellemeye çalışmış
her anneme gittiğimde kavga
akabinde şiddete kadar giden tartışmalar
eşimin bir de alkol sevdası yüzünden öfke kontrolünün olmamaya başlaması
Eş kişisi dik başlı, kindar
beni 2.5 ay hiç arayıp sormadı
hastNeye yattım erken doğum riskinden öğrendi aramadı.
böyle gül gibi bi adam kaçmaz ya. aileni sil at.

Gelsin yalvarsın, ayaklarını öpsün ailenin tabi.
Ama yine de ailen affetmese haklı.
Sen de ailem ne derse o artık de çekil kenara.

Evladınızın piskolojisi bozuk bir birey yetiştirmek istiyorsan dön...
evladınızın gözünün önünden şiddet hakaret yemek istiyorsan dön tabi ki..
kaldı ki affederseniz misliyle geri gelecektir aynı tavırlar
denemişsiniz olmamış bir daha kendinize yazık etmeyin

Tabi ki barışma neyini seviyorsun sen bu adamın ya sana değer vermiyor adam farkında mısın benim ailem ikna olsa bile ben gitmem böyle bir adama

Sokup atacaksin kardesim. Olmaz keske olsa degisse insanoglu siyrilsa kotuluklerinden ama olmaz. Olacak adam o halinle sana onca seyi yasatmaz.

Bir kere eşine vuran tekrar tekrar yapar..
Size yaptığı hareketleri hatırlayın ve lütfen geri dönmeyin. .

Kendinize de dikkat edin adamın kaybedecek bir şeyi kalmamış size ve ailenize zarar vermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…