- 29 Ekim 2014
- 772
- 136
- 103
- 35
- Konu Sahibi MeltemMelo
-
Evet hala hatalı bulmuyor kendini özür bile dilemez biliyorum aileme karlı bana gğveb düzeltcem dedi ama ailem kesin kararlı . Cok ilaç içiyor ve ciddi hasta alkol pek kullanmadığını söyledi orası da meçhul of off offfEski konularınızı da biliyorum adamın yapmadığı kalmamıştı. Alkol sorununu çözdüğüne gerçekten inanıyor musunuz ? Hadi onu geçtim bunca olaydan sonra iti bir eş iyi bir baba olacağını gerçekten düşünüyor musunuz ? Lohusasınız bu duygusallığınızı kenara bırakıp öyle hareket edin bence. Adamın elle tutulur tek bir olumlu yani yok ki evliliğine bir şans ver diyeyim.
Peki maddi olarak boşanma davasında talepte bulunduğunuz için rol yapıyor olabilir mi ? Aklıma nedense bu ihtimal geldi. Ne bileyim çok da ailesine düşkün bir adam profili çizmiyor çünkü.Evet hala hatalı bulmuyor kendini özür bile dilemez biliyorum aileme karlı bana gğveb düzeltcem dedi ama ailem kesin kararlı . Cok ilaç içiyor ve ciddi hasta alkol pek kullanmadığını söyledi orası da meçhul of off offf
Her hata bakiredir tekrarı zevke girer" sözünü çok beğendim, gerçekten güzel ve anlamlı"Her hata bakiredir tekrarı zevke girer" der, umarım dönme gafletinde bulunmazsınız notunu da eklerim..
Her şey olabilir aslında ama şu an çizdiği profil bebeği ve beni geri almak isteyen biri ama ailem cook katı haklı olarak ve ben aceleye getirmek istemiyorum olayları. Ama o bir günde bitsin istiyorPeki maddi olarak boşanma davasında talepte bulunduğunuz için rol yapıyor olabilir mi ? Aklıma nedense bu ihtimal geldi. Ne bileyim çok da ailesine düşkün bir adam profili çizmiyor çünkü.
İşte o su an 1 gün daha ayrı kalamam diyorTebligat eline geçince tutuşmuştur o
Aylardır olmayan adamın bugün görmeye gelip akşam “düzelticem ama yarın davayı çek yoksa biteriz” demesi sence de çok manidar değil mi?
Garip yani
Ne yaparsın bilmiyorum ama asla acele etme
Oldu bittiye getirmesine izin verme
Bırak uğraşsın,çabalasın, didinsin dursun
Tabiki paylaşabilirsinizHer hata bakiredir tekrarı zevke girer" sözünü çok beğendim, gerçekten güzel ve anlamlı
Müsaadenizle k k'nın duvarım yazmak istiyorum
Sanki seni eve götürüp davanı geri çektirip nafaka ödemekten kurtulduktan sonra eski tas eski hamam olacak gibime geliyor.Her şey olabilir aslında ama şu an çizdiği profil bebeği ve beni geri almak isteyen biri ama ailem cook katı haklı olarak ve ben aceleye getirmek istemiyorum olayları. Ama o bir günde bitsin istiyor
Tamam madem öyle uğruna ne gerekiyorsa yapsınİşte o su an 1 gün daha ayrı kalamam diyor3 ay nasıl durdu
Oha yürü git yaEş kişisi yarın davanı çekmezsen kesin biteriz diyor ben de onu sevşyorum
Biz ne soylesek boş adamın davranışlarına gurur demissiniz. Siz kararınızı vermissiniz dönün ve daha fazla pişman olarak yeniden ailenizin yanına geleceksinizHepiniz belki topa tutacaksınız beni biliyorum birkaç post açmıştım buraya boşanma aşamasında olduğum eş ile 3 aydır ayrı evlerdeyiz . Eş kişisi 3 aydır önce iflas etti sonra sağlıksal problemler yaşıyor. Evliyken ailemle arasındaki sıkıntılardan dolayı iletişimimi engellemeye çalışmış ben de bu engeli kaldırınca ortadan her anneme gittiğimde kavga , akabinde şiddete kadar giden tartışmalar yaşanmıştır . Artık bu strese ve arada kalmışlığa eşimin bir de alkol sevdası yüzünden öfke kontrolünün olmamaya başlaması beni anne evine sürüklemiştir ailem ise benim sonuna kadar arkamda olmuş 3 ay boyunca bebek gibi bakmışlardıd ve benim için cok üzülmüşlerdir cunku 6 aylık hamileydim şimdi 20 günlük bebeğim var . Eş kişisi dik başlı, kindar ve cok gururlu biri ve beni 2.5 ay hiç arayıp sormadı hastNeye yattım erken doğum riskinden öğrendi aramadı. Doğumumu da 13 saat sonra ablasına haber verdim. Ve o günden beri bebeğim bebeğim dedi ve bana yazmaya başladı ama ailem artık kesinlikle eşimi kabul etmiyor beni cok üzdü onlara da başkaldırdığı , saygısız davrandığı için. Ve eş kişisi pişman olmuş ki bebeği ve benden ayrılmak istemiyor tebligat ona gitti ve tüm haklarımı istedim onun da cevap vermesi için 2 gün var . Bugün dayanamayıp gizlice ailem dışardayken bebeğini gösterdim ona doğumdan sonra ilk defa ve ondan kopamadı. Ben bu evden anca ailemin rızasını alarak cıkarım dedim o da mırın kırın etti ama bu akşam bana tatlılıkla gelip düzeltcem durumu dedi ama biz avukat için onca masraf yaptık bu insanlar benim her eksiğimi aldı ve bebeğimin de ve tüm kahrımı cekti doğal olarak cok katılar . Diğer tarafta inat ve hatalıyken hatalıyım asla demez. İnanın nefes alırken acıyor kalbim o derece korkuyorum ve ne olcak bilmiyorum. Eş kişisi yarın davanı çekmezsen kesin biteriz diyor ben de onu sevşyorum ama ailemi asla karşıma alamam bana lütfen bi fikir verin ne yapmalıyım
++Evliyken ailemle arasındaki sıkıntılardan dolayı iletişimimi engellemeye çalışmış ben de bu engeli kaldırınca ortadan her anneme gittiğimde kavga , akabinde şiddete kadar giden tartışmalar yaşanmıştır . Artık bu strese ve arada kalmışlığa eşimin bir de alkol sevdası yüzünden öfke kontrolünün olmamaya başlaması beni anne evine sürüklemiştir
Burada yazdıklarınızı bir kere daha okuyun.Size hamile halinizle şiddet gösteren,bir yığın stres yaşatan,hastaneye yaptığınızda bile arayıp sormayan alkol bağımlısı bu adami affetmek istiyormusunuz gerçekten?Hatta şöyle sorayim böyle bir adamla birlikte uzun bir hayat düşünebiliyormusunuz?
Şu anda bebeğe duyduğu sevginin yoğunluğundan sizi geri istiyor sanki..bir süre sonra yine aynı şeyleri yaşama olasılığı yok mu yine?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?