Allahım bana yardım et cok zor durumdayım:(

Evet hala hatalı bulmuyor kendini özür bile dilemez biliyorum aileme karlı bana gğveb düzeltcem dedi ama ailem kesin kararlı . Cok ilaç içiyor ve ciddi hasta alkol pek kullanmadığını söyledi orası da meçhul of off offf

Peki maddi olarak boşanma davasında talepte bulunduğunuz için rol yapıyor olabilir mi ? Aklıma nedense bu ihtimal geldi. Ne bileyim çok da ailesine düşkün bir adam profili çizmiyor çünkü.

Tebligat eline geçince tutuşmuştur o
Aylardır olmayan adamın bugün görmeye gelip akşam “düzelticem ama yarın davayı çek yoksa biteriz” demesi sence de çok manidar değil mi?
Garip yani
Ne yaparsın bilmiyorum ama asla acele etme
Oldu bittiye getirmesine izin verme
Bırak uğraşsın,çabalasın, didinsin dursun

Peki maddi olarak boşanma davasında talepte bulunduğunuz için rol yapıyor olabilir mi ? Aklıma nedense bu ihtimal geldi. Ne bileyim çok da ailesine düşkün bir adam profili çizmiyor çünkü.
Her şey olabilir aslında ama şu an çizdiği profil bebeği ve beni geri almak isteyen biri ama ailem cook katı haklı olarak ve ben aceleye getirmek istemiyorum olayları. Ama o bir günde bitsin istiyor

İşte o su an 1 gün daha ayrı kalamam diyor 3 ay nasıl durdu

Her şey olabilir aslında ama şu an çizdiği profil bebeği ve beni geri almak isteyen biri ama ailem cook katı haklı olarak ve ben aceleye getirmek istemiyorum olayları. Ama o bir günde bitsin istiyor
Sanki seni eve götürüp davanı geri çektirip nafaka ödemekten kurtulduktan sonra eski tas eski hamam olacak gibime geliyor.

İşte o su an 1 gün daha ayrı kalamam diyor 3 ay nasıl durdu
Tamam madem öyle uğruna ne gerekiyorsa yapsın
Şimdi hemen yelkenleri indirirsen kıymetin olmaz zaten yine döner eski haline
Boşanmak hayatın sonu da değil
Yeterki kendini düzeltsin,ispatlasın yeniden kıyarsınız bir nikah
İçip içmediği bile belli değil şakın acele etme

Sanıyorsun ki adam değişti. Gerçek hayatta sihirli değnek yok kardeşim bir anda değişemez. Şuan sana rol kesiyor. Önce ki konunu okudum.

Barışırsan çok pişman olacaksın. O zaman ailenin kapısı sana açık olacak mı peki?

Adam sana ültimaton veriyor halaa mahkemeyi çekmezsen kesin biter diyor iyi de mahkemeyi açan sen değil misin, seni bununla niye korkutmaya çalışıyor.

Denenmişi deneme ama kendin bilirsin.

1. Si çok çok sanslisin ki adam gibi adam ailen var yanında. Bunun değeri biçilmez. Emin ol senin ailen gibi ailesi olsa insanın birçok kadının hayatı değişecek.
Gelelim diğer konuya. Benim bir arkadaşım vardı. Eşiyle kaçmıştı hatta ve kızın ailesiyle arası bozuktu. Ve bir çocukları vardı.
Neyse gel zaman git zaman kavgalar dövüşler hiç eksik olmadı. Adam zorla bunu boşanmaya ikna etti. Anlaşmalı boşandılar bir tek o şart la çocukla rahat gorusebilirsin dedi. Kızın ailesi de olmadığı için mecbur kabul etti. Boşanma gerçekleşince kız ayrı bir ev tuttu iş buldu çalışıyor vs. Bu sefer o şehirden kızı kovdu hiç demedi bu kadın nereye gidecek ne yiyecek ne içecek.
Kadın bir valizle hiç tanımadığı bir şehre çıktı gitti. Kredi kartlari banka kredileri derken borç harç içinde kendine bir yuva kurdu tek başına.
Sonra bu adam sanki bütün bunları yapmamış gibi barışmak istedi. Hatta kızın evine gelip barış alım filan diye konuşmaya geldiğinde sevişmek bile istedi. Arkadaş izin vermedim diyor ama artık günahı boynuna. Neyse kızı ikna etti. Hediyeler çiçekler yemekler. Bunlar hop tekrar nikah masasına. Bir kaç ay mutluluk pozları vererek dolaştılar. Sonra tekrar soluğu adliyede aldılar. Yine anlaşmalı boşandılar. Çünkü ikisi de biliyordu ki onlardan olmaz. O çocuk ortada büyüdü resmen. Şimdi yine görüşüyorlar çocuk için ama arkadaş diyor ki asla asla asla. Ben nasıl bir hata yaptım. Hadi 1 kere evlendim 2. Kez aynı hatayı nasıl yaptım. Hayatımdan şu kadar sene boşa gitti.
Demem o ki iyi düşün taşın. Burada bir çok kişi yazmış zaten. Gerçekten bazı insanlar hiç değişmiyor. Sen şimdi belki biraz öz ledin belki bebek dogunca aile olmaya aile özendin ama inan ki suan sağlıklı düşünemiyorsun.
O mahkemeyi geri çekme ve aile ni ortaya atıp da onların rızası olmadan bu kapıdan çıkmam deme. Ailene bilenmesin. Karım barışmak istiyor da ailesi bırakmıyor demesin. Ben seni istemiyorum de. Bu kimsenin zoruyla yürüyecek bir evlilik değil de. Ve o davayı geri çekmeyeceğini söyle ve gerçekten çekme

Bebek onu değiştirseydi hamile halinizle size eziyet etmez el üstünde tutardı sizi. Telefonunuzu kapatın size ulaşamasınbelliki adam konuştukça sizi ikna edecek. Bian önce kurtulmaya bakın. Geçmişte size yaptıklarını ilerde bebeğinize yapmayacağını ne biliyosunz. Üstelik aileniz arkanızda. Burda ne konular okuyoruz kocası hayırsız gidecek yeri yok katlanmak zorunda. Mis gibi aileniz var dinleyin onları. Ailenle barış deyince bile kendimi kullandırtmam diyo baksana neyi değişmiş ki bunun. Sadece oynuyo sizi kandırmaya çalışıyo. İki güzel konuştu diye Lütfen kendinizede bebeğinize de hatta ailenizede bu kötülüğü yapmayın

Eşin seni istese seni arardı,aramadı. Senin aşkından değil bu hareketleri bebeği için.. sende nasıl bukadar onursuzlaşıyorsun acaba ?? Aylarca arama sorma,sonra bikere bebeğim bebeğim de karın geri dönsün.. Barıştığında daha beter bi hayat seni bekliyor olacak,haberin olsun.. bu sefer arkanda duran aileninde güveni zedelenmiş olacak.

Biz ne soylesek boş adamın davranışlarına gurur demissiniz. Siz kararınızı vermissiniz dönün ve daha fazla pişman olarak yeniden ailenizin yanına geleceksiniz

Yazık edersin..Hem kendine,hem bebeğine..Bir daha arkanda duracak bi ailende olmaz.Dönme kardeşim dönme!

++

ayrıca tekrar aynı şeyleri yaşarsan ailen bir daha sanmıyorum ki bu kadar arkanda dursun.

Konularınızı takip ediyorum ve sizin,bu işi,
bu noktaya getireceğinizi tahmin ediyordum.
Hiç şaşırmadım.
Lohusalık ve hormonlarınızın etkisiyle sağlıklı düşünemiyorsunuz.
Çok değil 3-5 ay sonra benzer sorunları tekrar yaşayacağınızı düşünüyorum.
Size hamileyken şiddet uygulayan birini nasıl sevmeye devam edebildiğinizi de anlayamıyorum.
Çok mu sevgisiz büyüdünüz?
Allah basiretinizi açsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…