Allahım bana yardım et cok zor durumdayım:(

Yazdıklarınızı bir daha okuyun bence.Allah aşkına sizi seven adam hamile halinizle sizi ortada bırakır mı, hadi sonra çok pişman oldu vs ki hiç inandırıcı değil, size resmen şart koşmuş ya davayı çek ya da hemen bitsin, sizi kazanmak isteyen adam böyle yapar mı? Birçok kadının aksine aslında o kadar şanslısınız ki arkanızda aileniz var , yapmayın hadi sizi geçtim bebeğinizin ne günahı var, o bebek öyle bir babayı hak etmiyor.

İnsan dayak yediği adamı nasıl sever ya? Sevemez, üzgünüm. Sizin ki psikolojik bir durum. Artık takıntı mı, Stockholm sendromu mu, başka bir şey mi, onu uzmanı bilir.

Çocuk doğana kadar pişmanlık emaresi göstermeyen bir adam var karşınızda. Peki hiç mi düşünmüyorsunuz, keramet bebekte mi, benim hiç mi kıymetim yoktu diye? Öyle ya evlilik ilişkisi bebek üzerine kurulmuyor. Önce sizin bir çift olmanız gerekirdi. Çift olamamışsınız, böyle bir adamla olamazsınız da.

Adamda ne ararsan var; alkol, şiddet, öfke patlamaları, sorumsuzluk... Bebeğini gördü, iki yumuşadı diye birden düzeldiğini nasıl düşünüyorsunuz? Bu sorunlar ciddi tedavi gerektiren sorunlar. Öyle dün vardı, bugün yok gibi bir durum söz konusu olamaz. Bebek onu ıslah etmiştir masalını bir kenara bırakın lütfen, gerçekçi olun. Ayrılmak istemiyorum, denemek istiyorum diyorsanız, tedavi olsun öyle gelsin, ailenizi de ikna etsin. Diğer türlü ailenizi karşınıza alıp, dönmekte acele etmeyin. Çok pişman olursunuz.

Sizi ailenizle görusturmeyen , hamileyken siddet uygulayan , aylarca arayıp sormayan adama sırf ağız ucuyla dön dedi diye koşa koşa gitmek ?
Adam sizi istese zaten gelir ailenizin ayağına kapanır.
Ama siz belli döneceksiniz ve bence başınıza gelecek herşeyi de artık hakediyorsunuz. Sonradan gidip ailenize ağlamayın tekrar.

Sadece eşinin değil senin de tedavi görmen gerekiyor ....bu adamı kendine eş olarak seçen ,baba yapan sensin ..."Allah sana zaten yardım etmiş" esin seni öldürmeden koymuş kapının önüne !! Her zaman bu kadar şanslı olamayacaksin bunu bil.Git bir psikiyatriste emziriyorum/ilaç kullanamam aman demeden başla tedavine..neymiş senin "aşk ,sevgi" sandığın ama böyle mantıksız davranmana yol açan rahatsızlığın öğren.

Hii yani bir kücük bebek, adamin 30 yillik karakterini değistireceğinimi saniyorsun? Muhtemelen zaten onun için hamile kaldin.

Üzgünüm ama bir bebeğin öyle bir gücü yok. Yillarca okumuş psikolog bile bunu zor başarir yani birak bir bebek. Bir bebek en iyi evlilikleri bile sarsar.

Seni dövdü, ailen ile iletişimine müdahale etti ve halen seviyorsun?? Biz ne desek boş. Hadi koş bir fotoraf çek, instaya at, evli mutlu çocuklu!

Tek ailene acidim. Gerçekten evlat insani rezilde eder, vezirde eder.

Lohusa halinizle duygusalsiniz ve bu halde karar alinmaz bu bir..ikincisi eve döndüğünüzde herşey düzelecek değil mi..hic sanmam.hamileyken sizi terk eden bakalım bir sonraki aşamada ne yapacak görelim. Bence siz geri dönersiniz ve dayaginizi yemeye devam edersiniz.. hiç mi gururunuz yok çocuğunuz nasıl büyüyecek böyle bir adamla.. pes artık.

Bu arada cocuk başlı başına bir ayrı dert. Eşimle kavga etmezken bebek olunca defalarca sudan sebepten tartıştık.. Çocuk hele ki sizinki gibi bir evliliği iyi yönde etkilemez çünkü bebekle ilgili sorunlar çoğalacak eşiniz dayanamayacak ve yine şiddet uygulayacak..bile bile lades demek bu işte..

bakın siz de farkındasınız bebeğin gelişi onu değiştirdi. yani sizlik ailenizle ilgili bir şey yok o sadece bebeği seviyor çocuğunu yani ne olursa olsun değişmeyecek bir adam çocuğunu tabi ki sevsin ama çocuğumu seviyor düzelir diye kendinizi ona teslim etmeyin madem o güzel aileniz arkanızda sakın bence kendinizi mutsuzluğa sürüklemeyin. gün gelecek bu adam eski adam olacak bu sefer ailenize dönecek yüzünüz olmayacak sonsuza dek mutsuz olacaksınız ve en önemlisi o bebeği de bu mutsuzlukta büyüteceksiniz iyi düşünün çok iyi hem de o şuan çocuk mutluluğun da hani derler ya çocuk doğunca baba olunur diye yaşadığı his o sizden kopma korkusu olan adam başından beri gelirdi hastane de yanınızda olurdu arardı sorardı sizi değil mi? onun yaşadığı bebekten kopmamak sizden değil lütfen diyorum iyi düşünün yaşadıklarınız her şeyi iyi düşünün ve size kol kanat geren yanınız da olan ailenizi asla unutmayın huzurlu olduğunuz yerde olun ki artık bebeğinizi de düşünmeniz gerek.

burda kac bosanma konusu var, hepsinde de üyeler yaziyo. adam numara yapıyo diye.

affedip bosanmayanlar yeni konu aciyo hakliymissiniz diye.
boşanan kadınlar da konu aciyo hakliymissiniz derdi baskaymis. hepsi bosanmamak için numaraymis. gerçek yüzünü gösterdi diye.

o kadar örnek içinde siz dua ettiniz diye, adam bebegini görünce insafa geldi, pisman oldu, bilmem ne öyle mi??
siz bosanmak istemiyosunuz anladim da o bebegin, ailenizin ne günahı var?? sizin dayak yediginizi, huzursuzluğu, kavgayi, manyak bi babayi görerek büyümek zorunda mi o yavrucak??

o kadar vicdani olan adam hamile karisina bunlari yapmazdi. elma ağacının altına oturmus daldan armut dusmesini bekliyosunuz. daha cok beklersiniz.

tabiki iletişime geçmeyeceksiniz
oldu canım çocuk doğsun ilgilenme hastanesidir bezidir doktorudur emmiyorsa mamasıdır hiç alakadar olma
sonra görünce yüzü değişsin mutlu olsun.. oldu paşam

şimdi gelip size duygusallık yapıyor sevdiğinizi biliyor çünkü dik durmaya çalışın
ailenizi kaybetmeyin

bakarsınız zaman geçer gün gelir he o zaman aileler toplanır konuşulur hayırlısı ne ise o olur

Size şiddet uygulayan,hamile halinizle binbir sıkıntı çekmenize neden olan,en özel en çok desteğe ihtiyaç duyduğunuz doğum anınızda yanınızda olmayan bi adamı seviyorsunuz öyle mi? Üstelik yediği onca halta rağmen özür dileyip ayaklarına kapanacağı yerde “yarın davanı çekmezsen kesin biteriz”diye gözünüzü korkutmaya çalışıyor hala!
Kendinize hiç mi saygınız yok.ailenizin kıymetini bilin ve o adamdan uzak durun bence.

Bu tip insanlar intikam için geri döner.

Bebeğiniz kızdı değil mi? Eğer size yapılanları kızınız büyüdüğünde yaşarsa ne yapardınız ona göre karar verin. Anne babanız adına empati yapın.

Ah okurken benim bile kalbim sizladi. Suan sen lohusasin ... lohusaligi atlat öyle karar ver derim. Suan sadece cocuguna odaklan. Lohusayken saglikli kararlar alamazsin diye düsünüyorum ....

Şurda yaza yaza yorulduk.
'Evliliğiniz oturmadan çocuk sahibi olmayın, çocuk en yolunda giden evlilikleri bile bazen sarsar' diye.
Siz,insanlıktan nasibini almamış bu adama bebeğini kucağına alınca sihirli bir değnek değeceğini,birdenbire harika bir aile babasına dönüşeceğini düşünüyorsunuz.
Bunlar masallarda veya pempe dizilerde
oluyor ne yazık ki.
Gerçek hayatta işler böyle yürümüyor.
Adam sizi bu çocuğa hamileyken dövmüş,
'ama ben seviyorum' diyorsunuz.
Lütfen psikolojik destek alın ve tedavi olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…