Allahim canim çok yaniyor:(

Allah razi olsun kizlar hepinizden iyiki buraya anlatmisimda derdimi mesela ilk defa dun gece onu dusunmeden aglamadan uyudum sabah uyandigimda aklima ilk o gelmedi son görülmesine bakmiyorum artik onu unutuyorum onun adini bile agzima almiycam artik cunku bni terk etme nedenini ogrendim sizler sayesinde bni cinsellik yüzünden terk etmis pislikkk umarim bana yasattiklarini yasarsin :(

ilk olduğu için duygularını abartılı yaşıyorsun. senin yazdıklarını okurken benim de aklıma ilk sevgili olduğum kişi geldi:) 2 ay sürmüştü çok ilgisizdi sürekli benden habersiz bişeyler yapıyodu çok mutsuzdum ayrılmıştım. ayrıldıktan sonra çok ağlamıştım biz öpüştük ama diye :))) yaşım da küçük değildi hani, söylemek istemiyorum :) yani demek istediğim ilk olunca bu hissettiklerin normal. karakterli davranıp ayrılmak istediğini söylemiş. seni kullanıp kullanıp pat diye de bırakabilirdi. o kadar güzel unutacaksın ki bir süre sonra.

Kız annesi olarak seni durumu farkedip sukredene kadar sarsmak istiyorum.. kızma ama gerçekten böyle hissettim.. Allah aşkına görmeden aşık oldun 3 ayda canimdi o benim diyosun intiharı düşündüm diyosun ayyy yapma.. birlikte olmak için görüşmüş 3 ay sürmüş tamam olmayacak diyip gitmiş sapık.. kandirilmissin.. Kurtulmuşsun.. kendine değer ver.. yoksa ne ilk ne son kandirilis olur bu..

Tanistign ilk gun zaten yasini biliyordu. Yani simdi bana " sorun yaslar" demesin.
Yeme beni.
Tek gerekce senin gorunusunun hosuna gitmemis olmasi olabilir. Ama bunu demez tabiki sana.

İnşallah unutucam insallah ilerde bu halime gülüp gecerim tesekkurler rahatlattaniz bni
ilk olduğu için duygularını abartılı yaşıyorsun. senin yazdıklarını okurken benim de aklıma ilk sevgili olduğum kişi geldi:) 2 ay sürmüştü çok ilgisizdi sürekli benden habersiz bişeyler yapıyodu çok mutsuzdum ayrılmıştım. ayrıldıktan sonra çok ağlamıştım biz öpüştük ama diye :))) yaşım da küçük değildi hani, söylemek istemiyorum :) yani demek istediğim ilk olunca bu hissettiklerin normal. karakterli davranıp ayrılmak istediğini söylemiş. seni kullanıp kullanıp pat diye de bırakabilirdi. o kadar güzel unutacaksın ki bir süre sonra.

İşte zoruma gidende bu ya kandirilmis olmam aptal yerine konmam ama biraz fazla kendimi hirpalamisim farkettim artik o pisligi anmiycam asla:(
Kız annesi olarak seni durumu farkedip sukredene kadar sarsmak istiyorum.. kızma ama gerçekten böyle hissettim.. Allah aşkına görmeden aşık oldun 3 ayda canimdi o benim diyosun intiharı düşündüm diyosun ayyy yapma.. birlikte olmak için görüşmüş 3 ay sürmüş tamam olmayacak diyip gitmiş sapık.. kandirilmissin.. Kurtulmuşsun.. kendine değer ver.. yoksa ne ilk ne son kandirilis olur bu..

Bu bana cok guzel bi ders oldu bi daha serefsizlere gönül vermem aglamiyorum artik kendimi zor tutuyorum ama aglamayacagim:(
Kandıramadı ki gitti de artık..
Ağlamaya devam edersen kandirilmissin demektir..
Canım sağolsun oldu bi ders de daha güçlü devam et..

Back
X