Allahım çok utanıyorum

Yazik cocugun libido arşa degmis cok zor durumda belli ki :KK53:
Ay ne tatlisiniz ya
Ye beni diyince evlenince cevabi gelirse biraz kurcalarsan sextinge kapi acarsin ona gore davran daha buyuk soklar yasama:KK45:

Olur öyle şeyler sevgilyken 😍çok minnos hareketler bence :oops:özledim valla o yaşları ,o donemleri

Gençler artik öyle yazıyor yaaa çok anlamsız ama iste genclik aklgdwgs:rapci:
Cok garip. Sinav kagitlarini okurken iki isimleri varsa ikinciyi yazamayacak kadar usengecler, hatta noktalama isaretlerini kullanmaya bile useniyorlar ama gulme efekti icin bu kadar harf yazmak icin usenmiyorlar. Sikayet degil yanlis anlamayin, ilginc buldum ve anlamaya calisiyirum.
Ilginiz icin tesekkur ederim. Merakimi giderdiniz. 30'lu yas veya sonrasi kisilerin actigi konularda Turkce daha ozenli, hatta noktalama isaretlerine de biraz hassasiyet var. Ancak genclerimizin konularinda genelde "agffjttfv" gibi anlamsiz bir araya gelen harfleri gorunce "bunlarin bir anlami var ama ben bilmiyorum galiba, sanirim bu baska bir dil (teknoloji dili de olabilir)" diye dusunuyordum.

Millet neler neler diyo adamlara demek ki onlari duysan daha da kendine gelemezsin🤣
Soylediginde bisi yok rahat ol

O "yerim seni" diyebilir çünkü o pipili

Sen "beni ye" diyemezsin çünkü vajinalisin.

Beyefendide bu fikirde "harbiden sana ne oldu" diyerek.

:olamaz:

Lütfen böyle vizyonzus erkeklerden uzak dur canim.

Ve bu yasta evlilik muhabetleri kesinlikle yapmayin. Cok çok erken. Simdi flört zamani, gezme zamani, ne bilim sinavlara kafa yiyerek ders çalisma zamani.

ağlarınla ör beni kazım repliği geldi aklima
utanabiliyor olmak guzel bir duygu bence
lisedeyken bir olaydan dolayi yuzum cok kizarmisti utanmanin dibine vurmustum matematik hocasi ar damari catlamamis daha bunun yuzu kizariyo hala ne guzel demisti
sizinde ar damariniz catlamamis henuz oyuzden bu utanmalar 😁
tadini cikar o en guzel yaslarinin bunlar hep hormonlarinin oyunu

Ne kadar igrenç bir hoca o. O kim oluyor ki milleti böyle yargiliyor. Erkekler için ayni seyide düsünüyormu?

Ve bunu güzel bira ni olarak paylasiyorsunuz ya!

Ne diyeyim!

Çocuk libidosunun ona verdiği yetkiye dayanarak cinsellik konusu açmaya çalışmış. Yok noldu sana yok evlenince falan bu yaşlarda yapamayınca dile vurur böyle.

O "yerim seni" diyebilir çünkü o pipili

Sen "beni ye" diyemezsin çünkü vajinalisin.

Beyefendide bu fikirde "harbiden sana ne oldu" diyerek.

:olamaz:

Lütfen böyle vizyonzus erkeklerden uzak dur canim.

Ve bu yasta evlilik muhabetleri kesinlikle yapmayin. Cok çok erken. Simdi flört zamani, gezme zamani, ne bilim sinavlara kafa yiyerek ders çalisma zamani.
Yok bunun cinsiyetle alakası yok siz yanlış anladınız ben biraz ketumumdur o daha mıçmıç ben bir anda öyle deyince şaşırdı normal olarak ki ben bile kendimden beklemiyordum onun için noldu sana dedi

Back
X