- 15 Temmuz 2019
- 558
- 1.706
- 113
- 23
- Konu Sahibi Kingdom9821
Bİraz öyle olduIdeal bir utanc bence. Resmen adama dibin dusmus![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bİraz öyle olduIdeal bir utanc bence. Resmen adama dibin dusmus![]()
20 yaşında delikalı. Libidosu cebinde geziyordur o şimdiYazik cocugun libido arşa degmis cok zor durumda belli ki
Ay ne tatlisiniz ya
Ye beni diyince evlenince cevabi gelirse biraz kurcalarsan sextinge kapi acarsin ona gore davran daha buyuk soklar yasama![]()
Bir şey sorucam şu libido dediğiniz şey ne tam olarakYazik cocugun libido arşa degmis cok zor durumda belli ki
Ay ne tatlisiniz ya
Ye beni diyince evlenince cevabi gelirse biraz kurcalarsan sextinge kapi acarsin ona gore davran daha buyuk soklar yasama![]()
gülme efekti oBir sey sorabilir miyim? Genclerin yeni dilini bilmedigim icin. Ye beni yazdiktan sonra yazdigin su sesli sessiz harf karisimini anlayamadim. Orada ne demek istedigini bir bilen varsa soyleyebilir mi?
Tesekkur ederim.gülme efekti o![]()
Gençler artik öyle yazıyor yaaa çok anlamsız ama iste genclik aklgdwgsTesekkur ederim.bunu koymak varken o kadsr harf harcamak neden ki? Yine de tesekkurler.
Cok garip. Sinav kagitlarini okurken iki isimleri varsa ikinciyi yazamayacak kadar usengecler, hatta noktalama isaretlerini kullanmaya bile useniyorlar ama gulme efekti icin bu kadar harf yazmak icin usenmiyorlar. Sikayet degil yanlis anlamayin, ilginc buldum ve anlamaya calisiyirum.Gençler artik öyle yazıyor yaaa çok anlamsız ama iste genclik aklgdwgs![]()
E o zaman yavaş biraz
Nasil anlatsam bilemediim, cinsellik enerjisi gibi bir sey diyebiliriz sanirimBir şey sorucam şu libido dediğiniz şey ne tam olarak
ağlarınla ör beni kazım repliği geldi aklima
utanabiliyor olmak guzel bir duygu bence
lisedeyken bir olaydan dolayi yuzum cok kizarmisti utanmanin dibine vurmustum matematik hocasi ar damari catlamamis daha bunun yuzu kizariyo hala ne guzel demisti
sizinde ar damariniz catlamamis henuz oyuzden bu utanmalar
tadini cikar o en guzel yaslarinin bunlar hep hormonlarinin oyunu
Yok bunun cinsiyetle alakası yok siz yanlış anladınız ben biraz ketumumdur o daha mıçmıç ben bir anda öyle deyince şaşırdı normal olarak ki ben bile kendimden beklemiyordum onun için noldu sana dediO "yerim seni" diyebilir çünkü o pipili
Sen "beni ye" diyemezsin çünkü vajinalisin.
Beyefendide bu fikirde "harbiden sana ne oldu" diyerek.
Lütfen böyle vizyonzus erkeklerden uzak dur canim.
Ve bu yasta evlilik muhabetleri kesinlikle yapmayin. Cok çok erken. Simdi flört zamani, gezme zamani, ne bilim sinavlara kafa yiyerek ders çalisma zamani.