Allahım deliricem, bu duruma nasıl geldik.

zezella

ay bak tahsin geliyorlar soldan soldan.
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2014
2.904
7.948
158
Herkesle merhabalar.

Ben şu an nişanlıyım ve bir aydır falan ayrı şehirlerdeyiz. Hem nişanlılık süreci hem ayrı olmak bizi zaman zaman geriyor ama dün olan şeye hala inanamıyorum. Olaya yorum yapmak istemiyorum objektif yorumlar almak adına.

Dün saçma bir sebepten dolayı sen beni özlemiyorsun falan dedim buna, diyorum ya ayrılığın gerginliği var üstümde sürekli bir sorun çıkarıyorum. Neyse Allah var düzgünce ifade etti kendini espri yaptı, ters bir laf etmedi. Amaaa ben şöyle bir cümle kurdum nişanlıma : "bana bak eğer beni özlemeyeceksen, üstüme titremeyeceksen şimdiden bitsin ben üstüme titreyecek, özleyecek birini bulurum."

Bu delirdi tabi, işte "insan bunu nişanlısına nasıl söyler terbiyesiz, kendini pazara mı çıkaracaksın? "dedi. Ben şok oldum bu kadar seviyesiz bir laf ettiği için ve çok sinirlendim, seni istemiyorum falan dedim engelledim. Sonra SMS attı delirmişsin tarzında ben de bi şeyler yazdım sonuna da iyi hatırlattın buradan da engelleyeyim dedim. Şunu belirteyim öyle ergen gibi kavgada engelleyen biri değilim ama o an gerçekten bitsin istedim bu terbiyesiz laf yüzünden.

Sonra ben böyle yazınca bana s.ktir git o zaman bul üstüne titreyecek birini yazmış. Ben o an aradım bunu delirdim çünkü nasıl bana bunu söylersin diye Geldiğimiz noktaya inanamadım. O da sen çok ağır bir laf ettin hangi insan kaldırabilir falan dedi. Ben kendi söylediğim ağır laf için özür diledim ama ondan aşırı derecede soğudum o an ve beni rahat bırak deyip kapattım. O da özür diledi gönlümü almaya çalıştı vs ama buz gibiyim şu an.

Aşktan daha önemli olan saygıyı kaybettik dün resmen buna inanamıyorum. Ayrıca benim için küfür kabul edilemez bir şey normalde ayrılmam gerekiyor ama onun savunması "ben sana ne zaman bırak küfrü hakaret ettim?" oldu ki doğru. Zaten bu kadar şaşırmamın sebebi çok sakin ve düzgün bir insan normalde, şu an çok korkuyorum gelecekte ya bana küfrederse diye ama onun savunması sen çok ağır bir laf ettin küfürden beterdi oldu.

Bugün günaydın mesajı atmış vs ben beni rahat bırak lütfen bana söylediğin lafları hazmedemiyorum falan dedim konuşmuyorum şu an. Ne yapmalıyım? Bu kadar sakin ve düzgün bir insan bunu yapınca ben mi çok çileden çıkardım acaba diyorum.

ceviz kabuğunu doldurmaz anlattığın mevzu. gerginliğini evet anlayabiliyorum stres bir yandan ama ettiğin laf da bir erkeğin gururuna göre evet ağır :( o da sana aynı ağırlıkta cevap vermiş
ikiniz de fevrisiniz sanırım, böyle evlilik yürümez. kesinlikle bi geri adım yapman lazım

ceviz kabuğunu doldurmaz anlattığın mevzu. gerginliğini evet anlayabiliyorum stres bir yandan ama ettiğin laf da bir erkeğin gururuna göre evet ağır :KK43: o da sana aynı ağırlıkta cevap vermiş
ikiniz de fevrisiniz sanırım, böyle evlilik yürümez. kesinlikle bi geri adım yapman lazım
İşte sorun orada o hiç fevri değil. Ben çok fevriyim, o daha hiç kötü bir şey dememişti bana o yüzden şok oldum bu kadar. Gayet ağırbaşlı ve sakin biriydi nasıl böyle olduk bilmiyorum.

Tamam hiç bir şey onun küfrünü haklı çıkarmaz da, "bana bak eğer beni özlemeyeceksen, üstüme titremeyeceksen şimdiden bitsin ben üstüme titreyecek, özleyecek birini bulurum." derken neyin kafasını yaşıyordunuz? Sanki yedekde başkaları var gibi. O kadar kolay mı birini bulmak?

Bana böyle diyene, ben de bas git yolun açık olsun derim.

Resmen siz haksizsiniz. Dediginiz laf kavga da bile soylenmez baskasini bulurum ne demek ya :oha:

Adam sonradan kalkip ozur bile dilemis.
Daha napsin sizi sevdigini ispatlamak icin?
O da öyle diyor seni sevmesem o laftan sonra yüzüne bakmazdım diye ama şu an derdim sevgi bile değil, şahsıma aldığım bu ağır laflara inanamıyorum. Bir yandan empati yapıyorum evet ben de ağır konuşmuşum, ilişkimiz nasıl düzelecek bundan sonra saygı ne kadar önemli halbuki.

Yasin kac canim bilmiyorum ama sen baslatmisin gibi geldi bana. Cunku erkekler bende baska birini bulurum lafinin altinda kalmazlar.

İşte sorun orada o hiç fevri değil. Ben çok fevriyim, o daha hiç kötü bir şey dememişti bana o yüzden şok oldum bu kadar. Gayet ağırbaşlı ve sakin biriydi nasıl böyle olduk bilmiyorum.
ettiğin cümle taşırmış adamı. sen onun gözünde şuan en ufak olayda başkasını düşünebilecek birine dönüştün. ayıkla pirincin taşını

Tamam hiç bir şey onun küfrünü haklı çıkarmaz da, "bana bak eğer beni özlemeyeceksen, üstüme titremeyeceksen şimdiden bitsin ben üstüme titreyecek, özleyecek birini bulurum." derken neyin kafasını yaşıyordunuz? Sanki yedekde başkaları var gibi. O kadar kolay mı birini bulmak?

Bana böyle diyene, ben de bas git yolun açık olsun derim.
Doğru, empati yaptığımda ben de aynısını söylerdim.

Adam hakli ne gerek var yani baskasini bulurum ne?kendinizi onun yerine koyun ozlemeyeceksen baskasini bulurum cok agir bi laf bence.ben olsam git bul der kapatirim konuyu

adam ağırbaşlı diy ebaşkasınıbulurum lafına da hala sakin kalmasını beklemiyorsunuz değil mi* herkesin bi sınırı vardır. şımarmışsınız.

aynı şeyi o sana söylese sen de çok kırılırdın, erkekler öyle konularda daha hassas oluyor. sonraki konuşmalarda seviyeyi beraberce iyice düşürmüşsünüz. bi dahaki sefere dikkatli olursunuz, uzatmamakta fayda var.

Adam haklı.

Eşim bana bugün gelse bunu söylese nişanlınızın söylediğine yakın bir cevap alır.

"Başkasını bulurum, senin yapmadığını yapanı bulurum" demişsiniz yedekte tuttuğunuz, aklınızda olan biri varmış gibi, bunu diyene "aha kapı, bu da sapı".

Hala da trip atıyorsunuz, biraz yavaş gelin, adam sakin diyorsunuz, uysal atın çiftesi pek olur. Siz trip atarsınız, bakmışsınız karşısı yüzük atmış .

Back
X