• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allahım deliricem, bu duruma nasıl geldik.

O da öyle diyor seni sevmesem o laftan sonra yüzüne bakmazdım diye ama şu an derdim sevgi bile değil, şahsıma aldığım bu ağır laflara inanamıyorum. Bir yandan empati yapıyorum evet ben de ağır konuşmuşum, ilişkimiz nasıl düzelecek bundan sonra saygı ne kadar önemli halbuki.
Valla kirilmayin ama ne yalan soyliyeyim, dedikleri az bile.
Sucu kendinizde bulup asil ozuru sizin etmeniz gerekiyor.
Ben onun yerinde olsam daha kotu seyler soyleyebilirdim. Durduk yere sinirlenip kufretmiyor cunku siz damarina basmissiniz.

Aşktan daha önemli olan saygıyı kaybettik dün resmen buna inanamıyorum. Ayrıca benim için küfür kabul edilemez bir şey normalde ayrılmam gerekiyor ama onun savunması "ben sana ne zaman bırak küfrü hakaret ettim?" oldu ki doğru. Zaten bu kadar şaşırmamın sebebi çok sakin ve düzgün bir insan normalde, şu an çok korkuyorum gelecekte ya bana küfrederse diye ama onun savunması sen çok ağır bir laf ettin küfürden beterdi oldu.

banada tutup öyle söylense bende s.git o zaman derim.saygının sınırını ilk siz aşmışsınız. oldu siz dangur dungur konuşun karşınızdaki cevabını verince şok oldum ama bana küfür etti triplerine girin.
çok severim bir laf vardır istediğini söyleyen istemediğini işitir.

Doğru, empati yaptığımda ben de aynısını söylerdim.
Uzatmayın...her yerden engellemek de çok ağır bir tepki.

Adam size yeşil ışık yakmış zaten, hem başlattığınız için özür dileyin, hem küfürlere kırıldığınızı, ilişkinizin etkilenmesinden korktuğunuzu anlatın sakin bir dille.

Nasıl bu hale geldiğiniz açık; ders alın ikiniz de tekrarı olmasın inşallah.

Normal de genel de kadınları savunurum ama sizin yaptığınızın savunulacak tarafı yok. Tamam nisanliniz da ağır konuşmuş ama başlatan ve devaminda Trip atan sizsiniz. Gerginlikler için bböyle yersiz şeylere gerek yok. Saygıyı, sevgiyi yitirmeyin

Evet sen başlatmışsın. Ama bu küfrün bahanesi olamaz..

Ben de nişanlıyken kışkırtıcı bir laf etmiştim. Verilen cevap ağrıma gidince çok sert tepki vermiştim. Ama asla eşim bana küfretmedi. Ne ben ne o hakaret etmedik..

Bir insanı kavgada tanırsın diyorum. :KK66:
Demek ki senin sandığın kadar olgun ve sakin biri değil.
Kendini ifade edemeyen kişiler küfre başvurur.
Cevabım; evet ileride de tartışma esnasında küfredecektir.

Evet onun söylediği çok ağır ama sen başlatmışsin hemde senin söyledin lafta bir o kadar ağır büyütme bence haksız olan sensin o lafa ne desin adam ne demek ben başkasını bulurum.:KK57:

Ben yanlış mı okudum? Konu sahibi kendi adıma özür diledim yazmamış mı?
Asıl sorusu bundan sonrası nasıl olacak?..

O da öyle diyor seni sevmesem o laftan sonra yüzüne bakmazdım diye ama şu an derdim sevgi bile değil, şahsıma aldığım bu ağır laflara inanamıyorum. Bir yandan empati yapıyorum evet ben de ağır konuşmuşum, ilişkimiz nasıl düzelecek bundan sonra saygı ne kadar önemli halbuki.

Önemli elbette. Çok önemli. Normalde de sinirlenince küfür eden biri midir?

Acaba bi dusunsene erkek sana baska birini bulurum dese nasil tepki verirdin az bile demis bide hakliymissin gibi trip atmissin bide adam ozur dilemis, emin ol o adami kaybetmek adına ve evliliginizin sacma bir boyuta gecmesi adina ilk adimi atmişşin, “bu duruma nasil geldik” diye baslik atmissin ama adami bu duruma nasil getirdim demek daha dogru birbaslik olur

Son düzenleme:
He canım.
Sen fevrisin, o sakin diye hayat boyu adama ağzına geleni say, o da fino kopeği gibi tamam canım, oldu canım diye peşinden özürler dileyerek gezsin.
Evet saygıyı kaybetmişsiniz ama dün değil, kendi kafanızda bu ilişki seklini kurduğunuzda gitmiş o saygı... azıcık karşınızdakini insan yerine koyun, iyi biri olduğu için cezalandırmayın...

Back
X