canım aşk acısı çeken herkes burada seni iyi anlıyor inan. yolda yürürken bile gözlerinin dolması ağlamamak için sıkmak kendini, geceleri zaten ağlamaktan helak olmak, hele duygusal şarkıyı duyarken daha boğazının düğümlenmesi ağlamak ama yine etrafında insanlar varken ağlamamk için çabalamak, hayattan bıkmak ve daha fazlası. sana en iyi gelicek şey kalabalık ortamlarda arkadaşlarınla bulun genelede, dışarda ol sosyalleş daha fazla. bunlar unutturmaz ama bi nebze rahatlatır seni
senı aldatmıs daha ne olsun hemen unutmaya basla kotu gunlerinizi hatırla sana deger vermedigini hatırla ozman unutursun
su an o kadar mutsuzumki.ruh gibi dolaşıyorum.yasama sevincim yok.yasamak için bi umudum yok.öleceğim günü bekliorum sadece.kalbim o kadar yorgunki..ask acıısı cekiorum.onu bi türlü unutamıorum.keske diorum yanımda olsaydı sımsıkı sarılsaydım.basımı omzuna dayayıp doya doya ağlasaydım.kimse bilmior içimdeki yangını..banyoya gidip gizlice ağlıorum.ölüyorum mutsuzlukdann
su an o kadar mutsuzumki.ruh gibi dolaşıyorum.yasama sevincim yok.yasamak için bi umudum yok.öleceğim günü bekliorum sadece.kalbim o kadar yorgunki..ask acıısı cekiorum.onu bi türlü unutamıorum.keske diorum yanımda olsaydı sımsıkı sarılsaydım.basımı omzuna dayayıp doya doya ağlasaydım.kimse bilmior içimdeki yangını..banyoya gidip gizlice ağlıorum.ölüyorum mutsuzlukdann
bende aynı durumdaym 3 ay oldu.
gözlerim doluyor ansızın dün kavga ettik
arada arıyor
dayanamıyor
ama ne eskisi gibi oluyor nede.........
çok zor seni çok iyi anlıyorum
dua et,delim..
hayırlısı hakkımızda
zamanla kendine gelirsin ilk günler ilk aylar çok çok zor gelir
aradan 2 yıl geçtikten sonra hatırına bile gelmez kendine gelirsin
kendine zaman ayır daha önce yapmayı isteyip de yapamadığın şeyler yap
yeni hobiler edin kafanı oyala
öylemi dersin?sahiden unutabilir miyim onu?o kadar zor geliyorki bu cümle bana
oyle tabi kiihatta bu ask acisi seni olgunlastiracak
simdi sen guzel seyler yapmaya bak hatta kendine bi kiste bile yapabilirsin yapacaklar listesi
degisik degisik seyler yap ne bileyim hic yapmadiysan buz pateni yapmayi dene ya da ilginc bir tarif ile yemek yapmayi dene
Yeni arkadasliklar edin
canım benim ben sana kıyamam yıpratma lütfen sen kendini ya biliyorum anlıyorum bak burda hepimiz yaşadık bunları ama hayat biliyo musun hiçbi zaman mükemmel değil ama arkadaşların dediği gibi şükretmeyi bil her zaman emin ol herşey yoluna girecek o hayatında olmayacak ama buna rağmen mutlu olabileceksin her üzülüşünde o aklına gelişinde şunu hatırlat kendine " geçecek " de içinden derince nefes al sen güçlüsün tamam mı.. seni bu duruma getiren biri, emin ol sana geri dönse yeniden barışsanız bile hiçbişey eskisi gibi olmaz, olamaz.. maalesef. o yüzden bi an önce sen kendi hayatını düzene sokmaya çalış kendine önem ver herşeyden önce. gün gelecek durup düşüneceksin napmışım ya ben niye bu kadar üzülmüşüm diye kendine kızacak hatta güleceksin.. sadece şuan kendini koparma dünyadan, kendine bak makyaj yap saçlarınla oyna gez dolaş çevre yap emin ol geçecek canım bu kadar üzülme lütfen hı unutmadan bir de.. şöyle bi kafanı kaldır bak etrafına. dünyadaki tek erkek o değil sen şuan öyleymiş gibi hissetsende öyle DEĞİL ! emin ol ondan daha iyisi var ve o seni bulacak. tamam mı canım benim söylediklerim aklından çıkmasın
düşüncelerin için çok saol bitanem..zaman ayırıp fikir verdiğin için çok teşekkür ederim.kusura bakma netin kotası bitmişdi cvb yazamadım..ben herşeye rağmen keşke dememek için sahte bi face acdım..isim sahte. .kendimi tanıtmadan direkt seni seviorum yazdım.sana hasretim yazdım..ve cevap veren kimdi bilio musun?kızın biri..bana diorki uzak dur sevgilimden..ağzım acık ekrana bakıorum..sonra onunla konusdum faceye girdi ama kendini tanıtmadım tabi..dedim sen bu kızı ne zamandan beri seviorsun dediki:3 yıldan beri..ve biz ayrılalı 1 yıl etmedi..o an zaten moralim oldu sıfııır...benlekyken gizli gizli face kullanıor.kızlar ekli..ama onunlayken 1 kız dahi ekkli deil..neydi benim suçum napdım ben ne?hergün ağlıorum.hergüünn...sucum neydi die..sanki hep böle devam etcek hayat..sanki hep böle mutsuz olcam..ama o öle bi sevgi vermişdiki banaa su an bile diorum acaba onun kadar beni seven olurmu?ne bilim hergün ağlıorum...hergüünn..derdimi paylaşcak bi yakınımda yok anlatamamda..nası unutcam yokluğu nasıl gecicek bilmiorum..her dakka aklımda 1 sn bile cıkmıo..1 sn bile...
işte ben kendi kendime düşünüyorum diorum seni kim severki?çünkü şu anda öle bi durumdayımki kendime hiç değer vermiorum..hep olumsuz vede karamsarım..bardağa hep boş tarafından bakıorum.bakmak istemiorum aslında ama elimde deil işte napim?kim seni nie sevsin diorum kendi kendime..cok iyisin cnm cok saol..inan öle ihtiyacım varki bu zorlu dönemde desteğe cok iyi olur..ufff ya yapma böyle kıyamamkibaksana o hayatına bi yön vermiş bile bi başkası fln var .. naptım ben diyosun ya sevdin onu kaybetmemek için elinden geleni yaptın burda hata yaptın maalesef ama olan oldu artık biliyorum zor ama sende kurtulmaya çalış lütfen mantıklı düşüncem artık de onu sevmek bana zarar veriyo de ne hale gelmişsin bi bak ve inan bana ondan çok seven değil sevenLER olur seni sabret ve kendine değer vermeye başla gözlerine yazık olmazsa özelden konuşalım ben her an sana destek olabilir, yanında olabilirim gerçekten
işte ben kendi kendime düşünüyorum diorum seni kim severki?çünkü şu anda öle bi durumdayımki kendime hiç değer vermiorum..hep olumsuz vede karamsarım..bardağa hep boş tarafından bakıorum.bakmak istemiorum aslında ama elimde deil işte napim?kim seni nie sevsin diorum kendi kendime..cok iyisin cnm cok saol..inan öle ihtiyacım varki bu zorlu dönemde desteğe cok iyi olur..
aynı durumdayım .çok iyi anlıyorum seni.beni de nişanlım terketti durduk yere.aldatmadı ama terketti bi başıma bıraktı.bilmiyorum belki de aldatmıştır.bende ölüyorum yaşama sevincim yok .mecbur olmasam nefes de almayacam
dünyanın sonu değil bu hem seni nedensiiz yere nişanlıyken bırakıp giden bir insanla evlendiğinde başına gelecekleri düşün ve bence binlerce kez şükret allahın sevgili bir kulu olduğun için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?