Allahım nasıl bi acı bu ölüyorum mutsuzlukdan acıdan canımın yanısından:(((((((((

bunları bu şekilde düşünerek hayatı kendine daha da zor hale getiriyorsun seni nedensiz yere bırakıp giden bir insan için gözünden tek damla yaş bile gelmesin bence...

bunları bu şekilde düşünerek hayatı kendine daha da zor hale getiriyorsun seni nedensiz yere bırakıp giden bir insan için gözünden tek damla yaş bile gelmesin bence...

keşke elimde olabilseydi.düşünmemek için müzik dinlemiyorum dinleyesim var ama dinlemiyorum.siyasi müzikleri dinleyip duruyorum içinde aşk sevgi geçmeyen şarkıları

öyle mutsuzumki..su anda tam anlamıyla beni sevip sevmediğinden emin olmadıgım biri var ama ben söz attığım ,çin sanırım oda benden uzak duracakdır..belkide boslukdayım o yüzden birinin sevgisine önemine ihtiyacım var ama söz attığım için sanki herkes benden uzak duruyor yada benmi öle düşünüyorum hiç bilmiyorum off off neden hayatıma eskisi gibi devam edemiorum neden:???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…