Allah'ım ne olur mizahı kuvvetli, geyiği kaliteli, buluttan nem kapmayan, ota b.ka alınmayanlar gelsin amin

Resme baksana sen dut agacimin ben onunla konuşurken resimle konuşuyor gibi hissediyorum.
Ahahahha resimdeki de bana benzer kendisi bana özenir hep

Isminde de baya emek sarf edilmiş özenle seçilmiş gibi şaheser "DUT AĞACI"
Bdv de üyenin biriyle tartışdık o zamanlar buralardudluuugdu benim nick . Bana hakaret olarak dut ağacı dedi. Bende aaa çok güzel sana söz değişim günü gelince adımı dut ağacı yapıcam dedim ve yaptım söz sözdür

Seninle konusunca sankı karsımda ezgi molanın aynen bu Siması ıle yuzume bakarak cevap veriyormus gıbı hissediyorum ıstem dısı sırıtıyorum tabı

Beraber sosyal medya dan uzak durmaklar felannnnn ayağına adamı uzak tutmussun sosyal mecradan sen kadinlar kulübünün dudluk zamanlarını biliyorsun kız sen var yaaa

Seninle konusunca sankı karsımda ezgi molanın aynen bu Siması ıle yuzume bakarak cevap veriyormus gıbı hissediyorum ıstem dısı sırıtıyorum tabı
sırıtmak güzel şey ne mutlu bana vesile oluyorsam

Beraber sosyal medya dan uzak durmaklar felannnnn ayağına adamı uzak tutmussun sosyal mecradan sen kadinlar kulübünün dudluk zamanlarını biliyorsun kız sen var yaaa
Yok yav vallaha o beni uzaklaştırdı yoksa benim dutluk zamanlarım ohooooo adam biliyo işi. Bi kaç kez sosyal medya açma girişiminde bulunsamda ikna edemedim . En son pes ettim.

Allah razı olsun vesıle olandanda canım valla sen bi kac kısı sitenın nese kaynağı gıbısınız seviyorum sizi
Canımmm bende seni sevdim. Enerjin çok güzel. Enerji alamasam açılamıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…