Resme baksana sen dut agacimin ben onunla konuşurken resimle konuşuyor gibi hissediyorum.Yaa dutt ağacı valla senle hıc konusmadik ama profil mesajlarından takıp ediyorum senı sıkı takipçin ve hayranınım kızbi ara imza isterim
AhahahhaResme baksana sen dut agacimin ben onunla konuşurken resimle konuşuyor gibi hissediyorum.
Dut ağacı twiterin var mi varsa en az 100 kahahahha teşekkürler beybisi beni.sizler var ettiniz.
Haa bu arada takibe takip şekerim
Bak bende bana yakisan resmi buldum sonundaAhahahharesimdeki de bana benzer kendisi bana özenir hep
Yok yavDut ağacı twiterin var mi varsa en az 100 k
O oooo oooooooYok yavbizim zamanımızda facebok vardı evlendikten sonra kapattık herifle beraber sosyal medya kullanmoyoroom
Bdv de üyenin biriyle tartışdıkIsminde de baya emek sarf edilmiş özenle seçilmiş gibi şaheser "DUT AĞACI"
Seninle konusunca sankı karsımda ezgi molanın aynen bu Siması ıle yuzume bakarak cevap veriyormus gıbı hissediyorumBdv de üyenin biriyle tartışdıko zamanlar buralardudluuugdu benim nick . Bana hakaret olarak dut ağacı dedi. Bende aaa çok güzel sana söz değişim günü gelince adımı dut ağacı yapıcam dedim ve yaptım söz sözdür
Ben bayıldım şekerimBak bende bana yakisan resmi buldum sonundabegendin mi
Seninle konusunca sankı karsımda ezgi molanın aynen bu Siması ıle yuzume bakarak cevap veriyormus gıbı hissediyorumıstem dısı sırıtıyorum tabı
Yok yav vallaha o beni uzaklaştırdıBeraber sosyal medya dan uzak durmaklar felannnnn ayağına adamı uzak tutmussun sosyal mecradan sen kadinlar kulübünün dudluk zamanlarını biliyorsun kız sen var yaaa
Allah razı olsun vesıle olandanda canımsırıtmak güzel şey ne mutlu bana vesile oluyorsam
CanımmmAllah razı olsun vesıle olandanda canımvalla sen bi kac kısı sitenın nese kaynağı gıbısınız seviyorum sizi
Anlatılmaz yaşanır beybisiAz anlatsana nassı bisey hiç ünlü tanıdığım olmamıştı dudluk abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?