- 24 Mart 2020
- 10.016
- 36.216
- 598
- 32
EvetTamamen duygusal yani
Evet bebeği bırakıyorlarmış çatlayana kadar ağlıyormuş tövbe yaKızlar kizlar sizlere duymaktan bıktığınız klişe sözle geliyorum tepkileri alayım(ben duyunca nevrim dönüyor ) "eskinin karıları nerde Bulaşık makinesi yok camasir makinesi yok birde 10 tane doguruyorlardi hepsine de bakıyorlardi"
Gerçekten karşıdaki anlamayacaksa polemiğe girmeme olayı çok doğru insana bi hafiflik geliyor ,Evetbi de öyle çok polemik seven biri de değilim, hele karşımdaki beni anlamayacaksa mesela uzun uzun yazmıyorum bile eskisi gibi. Uyumlu bir insanım, yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyoruma bağlayasım geldi
Bakmak var bakmak var şimdiKızlar kizlar sizlere duymaktan bıktığınız klişe sözle geliyorum tepkileri alayım(ben duyunca nevrim dönüyor ) "eskinin karıları nerde Bulaşık makinesi yok camasir makinesi yok birde 10 tane doguruyorlardi hepsine de bakıyorlardi"
En güzelini yapıyorsun bence, içinde kalacağına karşındakinin yüzüne söyle, öyle daha kıymetli oluyorsun hem de benceBurda bende cok polemiğe girmiyorum benim arsızlık daha beter gerçek hayatta yüzüne karsi
En sevdiğim ne hissediyorsan o. Çenemi tutamıyorumBurda bende cok polemiğe girmiyorum benim arsızlık daha beter gerçek hayatta yüzüne karsi
Ben kendi adıma gerektiği anda tepki vermek taraftarıyım. Sabredip edip tepki gösterince insanlar buna alışıyor yani sen sabreden alttan alan ses çıkarmayan taraf oluyorsun az bir şey sesini çıkartsan bu sefer aşırı tepki veriyorlarÜst kat komşum sesi asssiiri kalın ve mübarek mikrofon yutmuş gibi buraya kadar normal ama insan vücudunu tanımalı bence gece iki de kakara kikiri sürekli telefonla konuşuyor. Ben hep sabrediyorum komşu sonuçta diye en son balkonda yapılan pazar kahvaltısında açık canımın ordan kilim silkti kafayı eyip baksa görecek cam açık ben mi çok naif düşünüyorum böyle birseyiasla Üst katta yasarken Alt katına yaşatmadım yoksa insanlar mı çok acayip kızını kilodu balkonuma düşmüş bizim kilodu ver diyor e insanlık hali tamam kilodu almaya beş saatte geldi benim cikarmami bekledi sanrm hadi tamam bu da neyse ,sarmaşık yapmış bahceden ip tam camimizin önünden geçiyor bende çirkeflik yapayım diye kestim bana sorulmadı sonucta ve penceremin tam ortasından kapkara ip geçiyor böcek olur bisey olur geldi bi de bana bağırdı niye kestin ne zarari vardi diye kes diye de eşim dedi aslında ben huzur bozulmasın diye onu da yapmazdım valla cidden tavsiyeye ihtiyacım var ben mi çok abartıyorum yoksa bunlar nahoş şeyler mi
Düşüncesizlik işte, benim üst komşu da benzer şeyler yaşatıyor devamlı bana ve uyarıdan da anlamıyor, elden bir şey gelmiyorÜst kat komşum sesi asssiiri kalın ve mübarek mikrofon yutmuş gibi buraya kadar normal ama insan vücudunu tanımalı bence gece iki de kakara kikiri sürekli telefonla konuşuyor. Ben hep sabrediyorum komşu sonuçta diye en son balkonda yapılan pazar kahvaltısında açık canımın ordan kilim silkti kafayı eyip baksa görecek cam açık ben mi çok naif düşünüyorum böyle birseyiasla Üst katta yasarken Alt katına yaşatmadım yoksa insanlar mı çok acayip kızını kilodu balkonuma düşmüş bizim kilodu ver diyor e insanlık hali tamam kilodu almaya beş saatte geldi benim cikarmami bekledi sanrm hadi tamam bu da neyse ,sarmaşık yapmış bahceden ip tam camimizin önünden geçiyor bende çirkeflik yapayım diye kestim bana sorulmadı sonucta ve penceremin tam ortasından kapkara ip geçiyor böcek olur bisey olur geldi bi de bana bağırdı niye kestin ne zarari vardi diye kes diye de eşim dedi aslında ben huzur bozulmasın diye onu da yapmazdım valla cidden tavsiyeye ihtiyacım var ben mi çok abartıyorum yoksa bunlar nahoş şeyler mi
Bende keserdim ipi hicte abartmamissin benceÜst kat komşum sesi asssiiri kalın ve mübarek mikrofon yutmuş gibi buraya kadar normal ama insan vücudunu tanımalı bence gece iki de kakara kikiri sürekli telefonla konuşuyor. Ben hep sabrediyorum komşu sonuçta diye en son balkonda yapılan pazar kahvaltısında açık canımın ordan kilim silkti kafayı eyip baksa görecek cam açık ben mi çok naif düşünüyorum böyle birseyiasla Üst katta yasarken Alt katına yaşatmadım yoksa insanlar mı çok acayip kızını kilodu balkonuma düşmüş bizim kilodu ver diyor e insanlık hali tamam kilodu almaya beş saatte geldi benim cikarmami bekledi sanrm hadi tamam bu da neyse ,sarmaşık yapmış bahceden ip tam camimizin önünden geçiyor bende çirkeflik yapayım diye kestim bana sorulmadı sonucta ve penceremin tam ortasından kapkara ip geçiyor böcek olur bisey olur geldi bi de bana bağırdı niye kestin ne zarari vardi diye kes diye de eşim dedi aslında ben huzur bozulmasın diye onu da yapmazdım valla cidden tavsiyeye ihtiyacım var ben mi çok abartıyorum yoksa bunlar nahoş şeyler mi
Karnimin icinde tutamadım ben ya fırladı çıktıAa bunlar da bir şey mi canım doğurmasaydınız
Yemek yendi, çay demleniyor. Kanepede yayılmışım iki seksen.Ekip naporsunuz akşam rutininiz nasıl
Aramızda bi 20 dakika oynuyor suan demlenmiş çayı yayıla yayıla içme aşamasındayımYemek yendi, çay demleniyor. Kanepede yayılmışım iki seksen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?