- 23 Ocak 2016
- 35.139
- 51.088
- 598
Kesinlikle bana göre de değil bi ara bi arkadaşıma şaka yapmadan evvel bak şaka yapacağım diyordumBana göre değil, zamanında en babasına 4 yıl katlanmışım, dedim ki bu zirve olmalı.
Konu güzel atladim geldim de muhabbet neDemekki grupta bu özellikleri taşıyan pek kimse yok gelmediklerine göre
İşte onu el birliğiyle bulucaz. Yoksa onun için de ayrı dua mı edeyimKonu güzel atladim geldim de muhabbet ne
Dört sayfa okudum, henüz muhabbet yok.Konu güzel atladim geldim de muhabbet ne
İşte duanın gücüDört sayfa okudum, henüz muhabbet yok.
Muhabbet ilham perisi duası.İşte onu el birliğiyle bulucaz. Yoksa onun için de ayrı dua mı edeyim
Bulalım canim ya valla iyi olarİşte onu el birliğiyle bulucaz. Yoksa onun için de ayrı dua mı edeyim
Başlıktaki duama uygun bildiğiniz üyeler varsa etketleyin kızlarBulalım canim ya valla iyi olar
Bi üye vardı isim vermek yasaktır diye yazmıyorum ben onu unutamıyorum. Sevgilisi evliydi binlerce yorum yapılmıştı ahahah kesin troldü ama olsun ne eğlenmiştik. Acayip değildi ama eğlenceliydiKızlar bu platformda okuduğunuz en acayip şey neaslında acaio dedikodular döner burada kafa Bi grup kurulsa
Hoşgeldiniz buyurun buyurunMizahım kuvvetlidir, geyiğim kalitelidir, buluttan nem kapmam, ota b*ka alınmam geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?