- 9 Aralık 2020
- 3.260
- 6.468
- 78
Tam hatırlayamıyorum ama kadın ailesinden korkuyordu galiba adam kendini sevdirmiş bana inanmazlar felan demişti bide yaşı büyüktü yurt dışındaydı o yüzden linçlenince başladı beddua etmeyeAhaahhhahs gay kocayı boşamayıp napacakmış?
Düşman çok o zamanSeni banlayacak üye Safiye düşmanıdır
Artık nasıl bi şüpheciysem şimdi bile fake geldi konu asıl konuyu bilmedenTam hatırlayamıyorum ama kadın ailesinden korkuyordu galiba adam kendini sevdirmiş bana inanmazlar felan demişti bide yaşı büyüktü yurt dışındaydı o yüzden linçlenince başladı beddua etmeye
Bebekleri var mıydı acabaaaaaaaaa yazdı mi çocuk mucukTam hatırlayamıyorum ama kadın ailesinden korkuyordu galiba adam kendini sevdirmiş bana inanmazlar felan demişti bide yaşı büyüktü yurt dışındaydı o yüzden linçlenince başladı beddua etmeye
Ben safişş hayranıyım ya ne biliyim seviyorum o karakteri nedenseDüşman çok o zamanahahhahaha
Bende çok seviyorumBen safişş hayranıyım ya ne biliyim seviyorum o karakteri nedense
Belli oluyo ya sevdiğinBende çok seviyorum
Tövbe steyşınKonu buydu kızlar
Kadınlar kulübünde koca övmek mi !!Şeyi hatırlayan var mı ya bi üye vardı kocası aşırı yakışıklıymış dizide oynamış falan biraz üstüne gidince o da baya hakaret etmişti
Onun kadar takintili degilsin ama gülüp geciyonsafiş ben demek
Hannfendi hanfenndiiiij Aklıma kötü kötü şeyler getirtiyorsunuz bu sorunuzla artık nassı bi fantezi dünyanız varsaAhaahhhahs gay kocayı boşamayıp napacakmış?
Aslında başka bi olayı vardı ama kocasını da övüyordu tam da hatırlayamdımKadınlar kulübünde koca övmek mi !!
İnşallah sizin de başınıza yakışıklı koca gelsin? İnşallah kocalarınız dizilerde oynasın da izleyin?Şeyi hatırlayan var mı ya bi üye vardı kocası aşırı yakışıklıymış dizide oynamış falan biraz üstüne gidince o da baya hakaret etmişti
Gerçekten merak ettim ki.Hannfendi hanfenndiiiij Aklıma kötü kötü şeyler getirtiyorsunuz bu sorunuzla artık nassı bi fantezi dünyanız varsa
Takıntılı olduğum şeyler var temizlik konusunda da o kadar değilimOnun kadar takintili degilsin ama gülüp geciyon4kere yıkıyon mu yoksaaa
Kardeş kardeş evcilik oynayacaklar zaaarAhaahhhahs gay kocayı boşamayıp napacakmış?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?