Allah'ım ne olur mizahı kuvvetli, geyiği kaliteli, buluttan nem kapmayan, ota b.ka alınmayanlar gelsin amin

Ahaahhhahs gay kocayı boşamayıp napacakmış?
Tam hatırlayamıyorum ama kadın ailesinden korkuyordu galiba adam kendini sevdirmiş bana inanmazlar felan demişti bide yaşı büyüktü yurt dışındaydı o yüzden linçlenince başladı beddua etmeye

Tam hatırlayamıyorum ama kadın ailesinden korkuyordu galiba adam kendini sevdirmiş bana inanmazlar felan demişti bide yaşı büyüktü yurt dışındaydı o yüzden linçlenince başladı beddua etmeye
Artık nasıl bi şüpheciysem şimdi bile fake geldi konu asıl konuyu bilmeden

Bebekleri var mıydı acabaaaaaaaaa yazdı mi çocuk mucuk

Şeyi hatırlayan var mı ya bi üye vardı kocası aşırı yakışıklıymış dizide oynamış falan biraz üstüne gidince o da baya hakaret etmişti
İnşallah sizin de başınıza yakışıklı koca gelsin? İnşallah kocalarınız dizilerde oynasın da izleyin?
Nasıl beddua etti ki ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…