Ah canım çok üzüldüm başın sağolsun bende doğumuna yakın kaybettim oğlumu şimdi 3,5 ay oldu zamanla acın azalacak ama hiç geçmeyecek bu acı çünkü tam artık üzülmüyorum diyorsun ama birden bi his geliyo içine gözlerinden akıp gidiyo yaşlar..Kendini başka şeylerle meşgul etmeye çalış hobiler bul kendine kafanı meşgul et sürekli düşünmemeye çalış..benim karnımdaki kıpırtılar yeni bitti daha sanırım rahmim toparlanırken oluyodu ama o kıpırdadıkça bile annem ben şimdi seni hissedecektim bunu değil diye oturup ağlıyordum o yüzden istesen de istemesen de acını yaşayacaksın yaşamalısın ki ben zaten bebeğimi unutmak istemiyorum sadece zamanla onun bi melek olduğunu tertemiz bi şekilde cennete gittiğini ve orada bizim ona bakacağımızdan çok daha iyi bakıldığını düşünüyorsun olanları kabul ediyorsun..Çevrendeki insanları çok umursama hamile kalanlar olur yeni doğum yapanlar olur gördükçe için acır ama dik durmaya çalış sabret ki Rabbim mükafatını hem bu dünyada hem ahirette versin..Benim en yakın arkadaşım benle aynı gün hamile kalmıştı onun bebeği şimdi nerdeyse 3 aylık oldu daha görmeye gidemedim cesaretim yok sadece telefonda konuşuyorum ona da söyledim zaten cesaretim yok diye ama bi gün bununla da yüzleşicem ama o bebeği gördükçe hep benim oğlumda bu yaşta olacaktı diye düşüncem ve üzülcem bunu da biliyorum..şimdi genetik testlerini yaptır kan pıhtılaşması var mı yok mu emin ol zaten sonra doktorun yönlendirir seni ne yapman gerektiği konusunda..diyet yapma yeniden bebek düşünüyorsanız vücut depoların boşaldı çünkü..ben doğumdan beri folbiol ve ferro sanol içtim şimdi de coasprın ve folbiol içiyorum pıhtılaşmadan dolayı..inşallah ilkinde böyle oldu diye Allah korusun hep olacak değil ya bundan sonra Rabbim hayırlı sağlıklı ve kolay hamilelik geçirerek sahip olacağımız güzel evlatlar nasip etsin bize..Bu konu başlığında konu açacağım hiç aklıma gelmezdi.7 aylık bebeğimi geçen hafta kaybettim.Kontrole gittiğimde kalp atışlarının olmadığını söyledi doktor.Suni sancıya normal doğum yaptım.üzüntüden kahroluyorum ama hayırlısı buymuş diyorum.Bazı sorularla savaşıyorum şu an: acaba tekrar hamile kalabilecek miyim?acaba tekrar başıma gelir mi?tekrarlayan bir şey mi?böyle birşey yaşayıp 2. Gebeliği sorunsuz geçenleri duydum ama içim rahat değil.tetkikler 1 ay sonra yapılacak ama kafamda türlü sorular.
Teşekkür ediyorum inşallah tekrar nasip olur o duyguyu tatmakBasiniz sag olsun atlatirsiniz insallah.. Tekrar hamile kalip saglikla kucaginiza almayi nasip etsin Allah
Senin de başın sağ olsun canım benzer duygular yaşıyoruz.Onu o kadar çok özlüyorum ki.Karnım birden bomboş oldu,aklımı yüreğimi de aldı gitti.Allah beterinden saklasın elimden dua etmekten başka birşey gelmiyor.Bir de sebebini öğrensek biraz rahat edecem.Senin kaybının nedeni kan pıhtılaşması mıymış?Ah canım çok üzüldüm başın sağolsun bende doğumuna yakın kaybettim oğlumu şimdi 3,5 ay oldu zamanla acın azalacak ama hiç geçmeyecek bu acı çünkü tam artık üzülmüyorum diyorsun ama birden bi his geliyo içine gözlerinden akıp gidiyo yaşlar..Kendini başka şeylerle meşgul etmeye çalış hobiler bul kendine kafanı meşgul et sürekli düşünmemeye çalış..benim karnımdaki kıpırtılar yeni bitti daha sanırım rahmim toparlanırken oluyodu ama o kıpırdadıkça bile annem ben şimdi seni hissedecektim bunu değil diye oturup ağlıyordum o yüzden istesen de istemesen de acını yaşayacaksın yaşamalısın ki ben zaten bebeğimi unutmak istemiyorum sadece zamanla onun bi melek olduğunu tertemiz bi şekilde cennete gittiğini ve orada bizim ona bakacağımızdan çok daha iyi bakıldığını düşünüyorsun olanları kabul ediyorsun..Çevrendeki insanları çok umursama hamile kalanlar olur yeni doğum yapanlar olur gördükçe için acır ama dik durmaya çalış sabret ki Rabbim mükafatını hem bu dünyada hem ahirette versin..Benim en yakın arkadaşım benle aynı gün hamile kalmıştı onun bebeği şimdi nerdeyse 3 aylık oldu daha görmeye gidemedim cesaretim yok sadece telefonda konuşuyorum ona da söyledim zaten cesaretim yok diye ama bi gün bununla da yüzleşicem ama o bebeği gördükçe hep benim oğlumda bu yaşta olacaktı diye düşüncem ve üzülcem bunu da biliyorum..şimdi genetik testlerini yaptır kan pıhtılaşması var mı yok mu emin ol zaten sonra doktorun yönlendirir seni ne yapman gerektiği konusunda..diyet yapma yeniden bebek düşünüyorsanız vücut depoların boşaldı çünkü..ben doğumdan beri folbiol ve ferro sanol içtim şimdi de coasprın ve folbiol içiyorum pıhtılaşmadan dolayı..inşallah ilkinde böyle oldu diye Allah korusun hep olacak değil ya bundan sonra Rabbim hayırlı sağlıklı ve kolay hamilelik geçirerek sahip olacağımız güzel evlatlar nasip etsin bize..
Evet canım mtfhr 1298c heterozigot PAI 4G 5G heterozigot diye 2 gen mutasyonu çıktı bi de lopus antikoagülan diye bişeyde sorun çıktı bunlar pıhtılaşmaya yatkınlık olduğunu gösteriyormuş bu da gebelik ilerledikçe bebeği besleyen damarlar ya tamamen tıkanıp kalbini durduruyor ya da kısmen tıkayıp kan ve oksijenini azaltıyor o da bebek de gelişme geriliği suyunun azalması hatta annede tansiyonu yükseltip preklampsi ve yine bebeğin kalbinin durmasına neden oluyormuş..İnşallah sende nedenini öğrenirsin biran önce benim test sonuçlarım 2,5 ayda çıktı daha erken 1,5 2 ayda öğrenenler var şimdi sende gebelik hormonları var ben 3 hafta bekledim kan vermek için üniversite hastaneleri ücretsiz yapıyor bu tarama testlerini ama en az 3 kayıp yaşamanı bekliyorlar malesef benim özelde gittiğim doktorum sağolsun 3.trimester de yaşadığımız için bu kaybı hemen tahmin etti ve bu testleri istedi özelde de1200 tl civarı tutuyor..nedenini bilmek de insanı rahatlatıyor inan yoksa dediğin gibi kafanda bir sürü soru ile yaşamak çok zor..Ama sakın kendini suçlama sonuçların çıktıktan sonra da sormak paylaşmak istediğin birşey olursa herzaman özelden mesaj da atabilirsin..herşeyde bir hayır vardır unutma belki de hayırlı bir evlat olmayacaktı bizim evladımız bizi perişan edecekti Allah en iyisini bilir çünkü ben hep hayırlı ise ver diye dua ediyordum..Senin de başın sağ olsun canım benzer duygular yaşıyoruz.Onu o kadar çok özlüyorum ki.Karnım birden bomboş oldu,aklımı yüreğimi de aldı gitti.Allah beterinden saklasın elimden dua etmekten başka birşey gelmiyor.Bir de sebebini öğrensek biraz rahat edecem.Senin kaybının nedeni kan pıhtılaşması mıymış?
Hangi ayda doğum yapacaktın canımBu konu başlığında konu açacağım hiç aklıma gelmezdi.7 aylık bebeğimi geçen hafta kaybettim.Kontrole gittiğimde kalp atışlarının olmadığını söyledi doktor.Suni sancıya normal doğum yaptım.üzüntüden kahroluyorum ama hayırlısı buymuş diyorum.Bazı sorularla savaşıyorum şu an: acaba tekrar hamile kalabilecek miyim?acaba tekrar başıma gelir mi?tekrarlayan bir şey mi?böyle birşey yaşayıp 2. Gebeliği sorunsuz geçenleri duydum ama içim rahat değil.tetkikler 1 ay sonra yapılacak ama kafamda türlü sorular.
Sebebini öğrenmen içini rahatlatmıştır.çok masraflıymış testler şaşırdım doğrusu.biz de yaptırsak da ona göre temkinli olsak.Benim bebeğimde hiç bir problem yoktu ölünce doktor da şaşırdı.senin bebeğinde bir sorun var mıydı ultrasonda görünen?Evet canım mtfhr 1298c heterozigot PAI 4G 5G heterozigot diye 2 gen mutasyonu çıktı bi de lopus antikoagülan diye bişeyde sorun çıktı bunlar pıhtılaşmaya yatkınlık olduğunu gösteriyormuş bu da gebelik ilerledikçe bebeği besleyen damarlar ya tamamen tıkanıp kalbini durduruyor ya da kısmen tıkayıp kan ve oksijenini azaltıyor o da bebek de gelişme geriliği suyunun azalması hatta annede tansiyonu yükseltip preklampsi ve yine bebeğin kalbinin durmasına neden oluyormuş..İnşallah sende nedenini öğrenirsin biran önce benim test sonuçlarım 2,5 ayda çıktı daha erken 1,5 2 ayda öğrenenler var şimdi sende gebelik hormonları var ben 3 hafta bekledim kan vermek için üniversite hastaneleri ücretsiz yapıyor bu tarama testlerini ama en az 3 kayıp yaşamanı bekliyorlar malesef benim özelde gittiğim doktorum sağolsun 3.trimester de yaşadığımız için bu kaybı hemen tahmin etti ve bu testleri istedi özelde de1200 tl civarı tutuyor..nedenini bilmek de insanı rahatlatıyor inan yoksa dediğin gibi kafanda bir sürü soru ile yaşamak çok zor..Ama sakın kendini suçlama sonuçların çıktıktan sonra da sormak paylaşmak istediğin birşey olursa herzaman özelden mesaj da atabilirsin..herşeyde bir hayır vardır unutma belki de hayırlı bir evlat olmayacaktı bizim evladımız bizi perişan edecekti Allah en iyisini bilir çünkü ben hep hayırlı ise ver diye dua ediyordum..
Şubatta gelecekti prensesimizHangi ayda doğum yapacaktın canım
Sağol canım senin de başın sağolsun.ben meleğime hiç bakmadım bakarsam gözümün önünden gitmez diye düşündüm.allahım hayırlısıyla îsteyen herkese en kısa zamanda bu duyguyu yaşatsın,meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.başın sağolsun canım.Allahım sabırlar versin.bende 38+4 te doğum yaptım.kızım 21 saat sonra vefat etti.durum aynı yani evlat acısı.Rabbim kucağını en kısa zamanda doldursun inşallah.
Ah canım ya benimki de Mart'ın Başlarında gelecekti bebeklerimizi bu kadar büyükken kaybetmek aldığım kıyafetlerin emziklerin biberonların Öylece kalması nasıl kötü etkiliyor bizleri Allah aldığımız o eşyaları sağlıkla afiyetle en kısa zamanda tekrar kullanmamızı nasip eder inşallahŞubatta gelecekti prensesimiz
En iyisi canım ben hastaneye yatmadan önce kendim girdim eşyaların olduğu odaya hepsini hurçlara Ağlayarak ben yerleştirdimİnsallah. Bnm bebegimn eşyalarını bm hastanedn cıkmadn kaldrmslr saklıolr goztermedlr boylesi dha iyi gorsydm dhada ktu olcktm
Ben kaybedeli bugün bir ay oldu canımNe kadr zor... o kdr karnımda tasıosn bsy olck die akln ckıo doguma az bsey kala bebegn gdiopki ne kdr oldu sn bebegni kaybedeli
En iyisi canım ben hastaneye yatmadan önce kendim girdim eşyaların olduğu odaya hepsini hurçlara Ağlayarak ben yerleştirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?