Allah'ım sabır ver..

Bakma ztn baktgnda dha ktu olrsn

Bizim bebeğimizde de ayrıntılı ultrasonda herşey normaldi zaten bir anomalisi olsa bu kadar şaşırmazdım kalbinin durduğuna.

Senin de başın sağ olsun canım üzülme,stres yapma olur inşallah bir bebeğiniz daha.inan ki baksaydın daha kötü olurdun hiç aklından çıkmazdı artık.

Senin de başın sağ olsun canım üzülme,stres yapma olur inşallah bir bebeğiniz daha.inan ki baksaydın daha kötü olurdun hiç aklından çıkmazdı artık.
Cok saol cnm. Biliorm dhada kotu olrdm ama bnm haricmde hrks baktı bi bn bkamadm snra ck pişmn oldm nedn bkmadm yavruma annem bna bakmadı ble deştr die hrsy dusndm

Eşyalarını ben hastanedeyken eşim kaldırmış,nerde olduklarını dahi soramadım.Telefonumda hatıra olsun diye çektiğim fotoğraflarım var bakıp bakıp ağlıyorum.Keşke hala orda olsaydı.

Eşyalarını ben hastanedeyken eşim kaldırmış,nerde olduklarını dahi soramadım.Telefonumda hatıra olsun diye çektiğim fotoğraflarım var bakıp bakıp ağlıyorum.Keşke hala orda olsaydı.
Aynen bnde bliorm esyalarn nrde oldgnu bde bse sorcm suni sancıyı hngi seklde verdilr.serumlaı haplamı

Cok saol cnm. Biliorm dhada kotu olrdm ama bnm haricmde hrks baktı bi bn bkamadm snra ck pişmn oldm nedn bkmadm yavruma annem bna bakmadı ble deştr die hrsy dusndm
Olur mu hiç öyle şey boşuna suçlama kendini.senle onun arasındaki bağı sen ne kadar iliklerine kadar hissediyorsan o da hissediyordu.Kendimizi iyi hissetmemiz lazım.rabbim tez zamanda hayırlısıyla kucağımızı dolduracak inşallah

Bu agzdn alınan bi hap degl dmi bnada hap seklnde vrdilrde fitil gbi bse hc duymamstm dha öncedn bna uyguladklrnda ilk dfa gördm

Canim basın sağ olsun bende 40 haftalik Bebeğimi kaybettim karnında kalbi durmuş çok üzücü bi durum ama 2 sene sonra tekrar hamile yim şimdi 5 aylık inşallah sende tekrar hamike kalır ve alırsın kucağına yavrunu

Bu agzdn alınan bi hap degl dmi bnada hap seklnde vrdilrde fitil gbi bse hc duymamstm dha öncedn bna uyguladklrnda ilk dfa gördm
Bana bi sürü hap verdiler alttanda fitil verdiler 2 tane ve sadece 1 cm açılm oldu 5 cm olana kadar beklicez dediler ama suyum gelince mecbur serum sancıya geçildi 6 saat 3 tane serum sancı verdiler en son ki serum en yüksek dozdaydı zaten sonunda doğum gerçekleşti .. Allah yaşatmasın bir daha ..

Bnm sadece alttn fitildi hç serum faln vrmedlr sanırm 2cm aclmam oldu suyum falan gelmdi 10saat dol dolu bi agrı cektm en sonunda dayanamyck hale geldm. Baktm kan glio. Hmn aldlr doguma suyumua orta getrdlr patlattlr yani okdr agrı sıkntı ve bebgn yk cektgn yanına kalıo rabbm kmsye yastmasn

Kusura bakmayın lafa giriyorum ama ayni seylwri bende yaşadım ve çevremde beni anlicak kimsede yok herkes görmedin büyutmedin yada yine olur üzülme diolar ama senin için yanio kimse bilmio doğum gecem tam bi izdirapti ilk bebek 40 haftalik ve ilk doğum hareket yok diye gittim bebek ölmüş dediler direk suratima mahvoldum yıkıldım nasıl ölmüştü niye farkedememistim doğum neydi nasıl doğucakti hiç bişe bilmiodum alttan ilaç verdiler ve dedilerki karnında ölü bi bebekle burda 1 haftada kalabilirsin dedi ilacın sende gösterdiği tepkiye bağlı dedi ve ben öğün öğlen 12 de girdiğim doğumdan sabah 8 de çıkabildim şükürki bi gecede bitti doğum ama ya sonrasi hep ağır geldi bana basın sağolsun cümlesi duymak istemiodum artık yanim boştu ve ben hep ölen bebeğimi merak ettim bakmadigim için uzun yazdım ozurdilerim ama burda benim aynı acıyı yaşayan insanlarla konuşunca biraz rahatlio insan yoksa hep içinde tutarak kendine zarar veriosun ikinizede rabbim yardım etsin hersey bizler için umarım bundan sonra hersey istediğimiz gibi olur

Yok cnm ne özürü insan içini doknce rahtlıo.ck zorgelio bebegn ellerndn kayp gdio. Bnm 11ay oldu smdi 2.bebk içn ugrasıorz ama olmuo

Yok cnm ne özürü insan içini doknce rahtlıo.ck zorgelio bebegn ellerndn kayp gdio. Bnm 11ay oldu smdi 2.bebk içn ugrasıorz ama olmuo
Benim iki sene sonunda bi düşükten sonra nihayet oldu kolay olmuo çok uğraşio insan ama şükür rabbim verdi kafana takma desemde çok zor çünkü bebek stresten olmazmis dikkat et biraz

Hayatta hiç bir şeye garantimiz yok ki, şimdiden bunları düşününce neyi değiştireceksiniz?
Herşey kısmet..

Kesinlikle öyle tabi ama insanda düşünmeden edemio ki zaten kadınlar bi okadar daha düşün celi ve hassas varliklardir
O düşünceleri etkisiz hale getirmek önemli olan, yoksa elbette düşünürüz,
bunları düşünürken herşeyin Allahtan geldiğini de düşünürsek daha az yıpranırız, daha az üzülürüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…