- 22 Aralık 2014
- 86
- 31
- 18
- 35
Çok haklısın canım rabbim sevdiklerini sinarmisO düşünceleri etkisiz hale getirmek önemli olan, yoksa elbette düşünürüz,
bunları düşünürken herşeyin Allahtan geldiğini de düşünürsek daha az yıpranırız, daha az üzülürüz..
Bnlk bse yk ck sukr ama esimde sorn cktı smdide aBenim iki sene sonunda bi düşükten sonra nihayet oldu kolay olmuo çok uğraşio insan ama şükür rabbim verdi kafana takma desemde çok zor çünkü bebek stresten olmazmis dikkat et biraz
İmtahan oluyoruz belki biz bilemiyoruz, ayrıca o çok istediğimiz şey olmuyor belki de Rabbim kötü durumları engelliyor.Çok haklısın canım rabbim sevdiklerini sinarmis
Rabbim yardımcınız olsun umarım tedavisi vardır sonuçta bi bebeğiniz olmadimiBnlk bse yk ck sukr ama esimde sorn cktı smdide a
İnşallah canim inşallah umarım Rabbimin sevdiği kullarından oluruz ve bu sınavdan yüzümüzü n akıyla çıkarızİmtahan oluyoruz belki biz bilemiyoruz, ayrıca o çok istediğimiz şey olmuyor belki de Rabbim kötü durumları engelliyor.
Hep şükredenlerden oluruz inşallahh, ben inanıyorum ki şükredince kazanırız.
Oldu evt ama sperm hareketliligi azlmş artrmı blmiormRabbim yardımcınız olsun umarım tedavisi vardır sonuçta bi bebeğiniz olmadimi
Bunun için doğal şeylerle beslenilmesi gerektiğini biliyorum ama yanlısda bilio olabilirim aktarda satılan şu macunlar ise yario demişlerdi banadaOldu evt ama sperm hareketliligi azlmş artrmı blmiorm
Hngilr cnm? Yarın bkre dha test yotrcz doktr bkre dha istdiBunun için doğal şeylerle beslenilmesi gerektiğini biliyorum ama yanlısda bilio olabilirim aktarda satılan şu macunlar ise yario demişlerdi banada
keçi boynuz pekmezi yedir bol bol bide bi otlar vardı onların ismine bakim şimdiHngilr cnm? Yarın bkre dha test yotrcz doktr bkre dha istdi
Çakşır otu ve Ginseng otu varmış aktarda satılan bi araştır derim bide bol bol keçi boynuzu fındık ceviz yumurta somon balığı yedir ise yarar umarimTmm cnm
Ya bzm aktarlar pek yeterli degl cogu sey bulunmuo burası kçk byer ama caksır otunu duymştm bndeÇakşır otu ve Ginseng otu varmış aktarda satılan bi araştır derim bide bol bol keçi boynuzu fındık ceviz yumurta somon balığı yedir ise yarar umarim
Ya bzm aktarlar pek yeterli degl cogu sey bulunmuo burası kçk byer ama caksır otunu duymştm bnde
Guvenilr olrmuki iyimdr yaninetten siparış verebilirsin keçi boynuzu özü kullan canım
Guvenilr olrmuki iyimdr yani
benim eşimdede sperm kalitesi ve sayısı azdı.Rabbime bin şükür bi oğlum var.bide cennette bekleyen bi kızım.doktorlar sadece eşime bakarak %5 çocuk sahibi olabilirsiniz demişlerdi.ama veren Allah sonuçta.
Senin de başın sağolsun canım.kimse halden anlamıyor maalesef.teselli ettiğini düşünüp daha da moral bozan insanlar var.allah sana tekrar nasip etmiş sağlıkla kucağına alırsın inşallah.rabbim bize de nasip etsin hayırlısıylaCanim basın sağ olsun bende 40 haftalik Bebeğimi kaybettim karnında kalbi durmuş çok üzücü bi durum ama 2 sene sonra tekrar hamile yim şimdi 5 aylık inşallah sende tekrar hamike kalır ve alırsın kucağına yavrunu
Amin canım çok sağol sende umarım hersey gönlüme olsunSenin de başın sağolsun canım.kimse halden anlamıyor maalesef.teselli ettiğini düşünüp daha da moral bozan insanlar var.allah sana tekrar nasip etmiş sağlıkla kucağına alırsın inşallah.rabbim bize de nasip etsin hayırlısıyla
maşallah canım kaç yıllık evlisin sperm az ama iki kere hamile kalmışsın hatta bir oğlun var bizde sayı herşey iyi şükür ama kısmet değilmiş kucağımıza almak ne diyeyim herşey Allahtan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?