Allah'ım sabır ver..

İmtahan oluyoruz belki biz bilemiyoruz, ayrıca o çok istediğimiz şey olmuyor belki de Rabbim kötü durumları engelliyor.
Hep şükredenlerden oluruz inşallahh, ben inanıyorum ki şükredince kazanırız.
İnşallah canim inşallah umarım Rabbimin sevdiği kullarından oluruz ve bu sınavdan yüzümüzü n akıyla çıkarız

Çakşır otu ve Ginseng otu varmış aktarda satılan bi araştır derim bide bol bol keçi boynuzu fındık ceviz yumurta somon balığı yedir ise yarar umarim
Ya bzm aktarlar pek yeterli degl cogu sey bulunmuo burası kçk byer ama caksır otunu duymştm bnde

benim eşimdede sperm kalitesi ve sayısı azdı.Rabbime bin şükür bi oğlum var.bide cennette bekleyen bi kızım.doktorlar sadece eşime bakarak %5 çocuk sahibi olabilirsiniz demişlerdi.ama veren Allah sonuçta.

benim eşimdede sperm kalitesi ve sayısı azdı.Rabbime bin şükür bi oğlum var.bide cennette bekleyen bi kızım.doktorlar sadece eşime bakarak %5 çocuk sahibi olabilirsiniz demişlerdi.ama veren Allah sonuçta.

maşallah canım kaç yıllık evlisin sperm az ama iki kere hamile kalmışsın hatta bir oğlun var bizde sayı herşey iyi şükür ama kısmet değilmiş kucağımıza almak ne diyeyim herşey Allahtan..

Senin de başın sağolsun canım.kimse halden anlamıyor maalesef.teselli ettiğini düşünüp daha da moral bozan insanlar var.allah sana tekrar nasip etmiş sağlıkla kucağına alırsın inşallah.rabbim bize de nasip etsin hayırlısıyla

Amin canım çok sağol sende umarım hersey gönlüme olsun

maşallah canım kaç yıllık evlisin sperm az ama iki kere hamile kalmışsın hatta bir oğlun var bizde sayı herşey iyi şükür ama kısmet değilmiş kucağımıza almak ne diyeyim herşey Allahtan..

evet canım çok şükür.2010 yılında evlendim.2011 yılında oğlum dünyaya geldi.2014 yılında kızımı kaybettim.herşeyi gayet normaldi kontrollerde.ama kalbinde sıkıntı varmış.doğumdan sonra 21 saat yaşadı.belirti vermediği için anlaşılamadı.malesef.Rabbimden umudu kesmemek gerek.sağlıklı sıhhatli ömürlü yavrular nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…