Allahım sen bana sabır ver

benim kayınvalidem benim çocuğumun cenazesine bile gelmemiş birisi.ayrıca oğlu askerdeydi ben acımı yalnız yaşadım eşim de yoktu biraz varlıklarını hissettirselerdi diğer çocuğum öldüğünde 3 ay kızımla hastanede yattım eve banyo yapmaya bile gidemiyordum eşime annen gelsin eve gidiyim bir banyo yapıyım dedim hanımefendi refakatçi koltuğunda yatamıyormuş olarak cevap geldi.adam askerde 1 kez insan oğlunu aramazmı köpek gibi çalıştım orda canı birşey ister alamaz diye eşime para yolladım ve benim yaşım ozaman 18 di.onun bana ön ayak olması gerekirken başkaları bana annelik yaptı şöle yap böle yap diye.ayrıca hala söylüyorum ben saygımı bozmam evime gelir görevimi yaparım ama bu saatten sonra benim onun evinde işim yok.çoğu arkadaş eşimi zorla götürdüğümü sanıyor böle bişey yok eşim benim aileme isteyerek geliyor.çocuk değil nihayetinde 35 yaşında.iznimiz el verirse gidiyoruz zaten 3 gün izinde odesede ben gitmke istemiyorum yollarda geçiyor günümüz çünkü

Son düzenleme:

Boşver canım takma kafaya gelip geçici şeyler bunlar

canım eşimi kullanmalarını kaldıramıyorum bizim arabamız olduğu için bişey olsa hemen arayıp gel beni al vs çok oluyor normal zamanda asla arayıp sormazlar

annem babam benden birşey istediklerinde beni kullanmış mı oluyorlar:26:

annem babam benden birşey istediklerinde beni kullanmış mı oluyorlar:26:

normal zamanda arayıp sormaz bi sıkıntımız olunca ben hastayım gelemem edemem olup iş gezmeye geldiğinde hasta olan insan birden dirileşip bende geliyim sizinle olursa evet kullanılıyodur

normal zamanda arayıp sormaz bi sıkıntımız olunca ben hastayım gelemem edemem olup iş gezmeye geldiğinde hasta olan insan birden dirileşip bende geliyim sizinle olursa evet kullanılıyodur
ohhhh ben oğullarımı çok güzel kullanıyorum o zaman.evladım değil mi,her şeyi isterim onlardan

Son düzenleme:

torununun cenazesine gelmedimi

ben 2 çocuğumu kaybetmiişim bu saatten sonra kayınvalidem umrumda bile değil.ben zor zamanlarımı tek başıma geçirmişim bu saatten sonrada tek geçiririm kimseye ihtiyacım yok benim.

torununun cenazesine gelmedimi

evet gelmedi ayrıca biz eşimin memelketine defin ettik.gelmeyeceğini bilseydim kızımın yanına defin ederdik biri başka biri başka yerde eşim askerdeydi hatta annem ,kızım sen kayınvalidenlerde kal askerden gelen kadar eşin dedi.eşim istemedi bişey olur siz daha iyi bakarsını gözüm arkada kalmaz dedi annemlerin yanına bıraktı beni.

Son düzenleme:
tüm yazılanları okudum..son yazılanlara kadar konu sahibi haksız gibi geldi ama torununun cenazesine dahi gelmeyen bir k.validenin benim gözümde hiçbir değeri yoktur! ve bence hiçbir şeyi hak etmiyor..evlat kaybının ne demek olduğunu bilenler konu sahibini anlayacaktır..insan o anlarda yanında tutunacak bir dal istiyor,bir destek bekliyor..kadının kocası askerdeymiş,bu nasıl anne ya! oğlunun çocuğu vefaat ediyor gelmiyor..gelini hastanede birkaç saatilğine gel diyor gelmiyor..sonrada ama o anne,ama o eşinin ailesi diyoruz..yok öyle birşey.bu mu aile olmak,bu mu büyük olmak?

evlatların vazifeleri varsa annelerin de var..

yok arkadaşlar,böyle bir anne olmaz..

Son düzenleme:

ben bunları yıllarca içimde taşıdım burda paylaştım bazı arkadaşlar sağolsun beni pişman etti hiç sorgulamadan.ben diyorumki eşim herşeyin farkında çocuk değil hatta cenazede annemlerin memleketinde dayısı var araba yetmedi o geldi aklıma aradım cenaze götürcez dayı araba lazım diye adam işim var deyip arabasını vermediği gibi o bile gelmedi.alpella kutusu içinde çocuğumu kucağıma verdiler bunları ben yaşadım.

Son düzenleme:

zaten çok hassasım bugün, şu son cümle bitirdi beni

canım bence haklısın..ben olsaydım bırak bayramlarda gitmemeyi o insanlarla görüşmezdim sanırım..keşke konunun ilk başında anlatsaydın bunları..akrabalar sadece iyi gün için mi? bir annenin en zor günü evladını toprağa verdiği gün değil mi? k.validem eğer o gün yanımda olmayacaksa hayatımda da hiç olmasın daha iyi..

bu konularda çok katıyım ben,yaşadığın acıyı iyi biliyorum çünkü.

Son düzenleme:

yazmak istemedim ne biliyim şimdi döktüm içimi biraz rahatladım zaten dünden beri sancım var biraz burdaki yorumlar gerdi beni birazda eskiyi tekrar yaşadım.
ben de görüşmek istemediğim için eşimin onlardan birini peşimize takmasına sinir oluyorum.hatta akşam dedimki çocuğun bisikletinide götürelim dedim 3 tekerli heryere sığıyor arabada yermi varki dedi bilmiyorum daha kimler gelicek.

Güzelim neden basta anlatmıyorsun yaa...
Inan su olayı okudum ve kahroldum..
Seni uzduyse yorumlarım hakikaten ozur dılerim..
Ama en basta soyleseydın kimseden bu kadar tepki almazdın be arkadasım..
Hakkını helal et..ozur dilerim..

hiç sorun değil boşver ben böle tepkiler verileceğini biliyordum ama nebiliyim içimde taşıdım aslında iyiki şimdi anlatmışım çünkü bi rahatlama hissettim kendimde şurda birbirimizi tanımadan muhabbet edip dertlerimizi paylaşıyoruz.hak ne demek helal olsun canım

ama canım gercekten kendımı kotu hıssettım yaa..
Bu kadar tepki aldıgına da ayrı uzuldum şimdi..
Lutfen konu acarken bişeyleri atlamayın..herkesedir sozum..
Istemeden kırıyoruz bırbırımızı...
Canım benım..hiç üzülme..onlar melek oldu yuce rabbimin yanındalar şimdi..
Oyle ınsanlar için de uzme kendını..
Boşver..gorusmemen en ıyısı..
bayram falan diyordum ama..onlar bayramın guzeliğini haketmemişler..şu son anlattıklarınla..
Boyleleri zorla gunaha sokar adamı...!!!

Son düzenleme:
ilkduyansenol başın sağolsun umarım böyle şeyler bir daha yaşamazsın ama konudan anladığım kadarıyla eşin seni ailesine gitmen için zorlamıyor, bayramı evinde geçirmek istediğini söylemiş sen de ben annemin babamın yanına gidiyorum sen istersen gelme moduna girmişsin. bunun kayınvalidenle veya onun yatıklarıyla ilgisi yok ki.. üzerine gelmiş gibi olmayayım ama başka olaylara ve kişilere duyduğun hırsı eşinden çıkarma bence

canım bizim eşim ile sorunumuz yokki ben 13 yıldır hiç kavga etmemişim bu kadar şey yaşamama rağmen şimdi eşime kızma nedenim ailesinden birini bak dün biriydi şimdi birileri oldu diğer gelecek olanlar kim bilmiyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…