- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.041
- 173
- Konu Sahibi ilkduyansenol
-
sizin ki de bir sey mi??
ben nişanlıyım ve şimdiden cekiyorum kayınvalideden!!
ankaradayım ben..nişanlım istanbulda..
resmen bizi aşağılıyorlar...
ama ben yine de bayramdır diye taa istanbula gidecegim..
nişanlım ankaraya gelecek onnce.. beraber gidecegiz..
bayramdır bu yahu!!
ben de has yuzune hayran degilim...
ama bu kadar dini seylere duskunseniz
dinimizde bayramda buyuklerinizi ziyaret ediniz dendiğini de biliyor olmanız lazım!!!
bana gorede bayramlarda erken kalkilmali erkekler namaza gitmeli, bayanlar kahvalti hazirlamali...kahvaltilar senlikli gecmeli..bayramlar boyle zamanlar icin var..sevdiklerimizle bir arada olmaliyiz yemeliyiz icmeliyiz...ama herkesin ev kulturu ayni degil canim...
buraya kadar bir sorun yok...lakin esine o sekilde rest cekmen dogru olmamis bana kalirsa...bayramda kari koca birlikte gezilir edilir...
bu sekilde soylemen bence yanlis
annem babam benden birşey istediklerinde beni kullanmış mı oluyorlar:26:
ohhhh ben oğullarımı çok güzel kullanıyorum o zaman.evladım değil mi,her şeyi isterim onlardannormal zamanda arayıp sormaz bi sıkıntımız olunca ben hastayım gelemem edemem olup iş gezmeye geldiğinde hasta olan insan birden dirileşip bende geliyim sizinle olursa evet kullanılıyodur
ohhhh ben oğullarımı çok güzel kullanıyorum o zaman.evladım değil mi,her şeyi isterim onlardan
sen öle yap arkadaşım benim yaşadığımı bir allah bir ben bilirim oyüzden şu saatten sonra işim olmaz
benim kayınvalidem benim çocuğumun cenazesine bile gelmemiş birisi.ayrıca oğlu askerdeydi ben acımı yalnız yaşadım eşim de yoktu biraz varlıklarını hissettirselerdi diğer çocuğum öldüğünde 3 ay kızımla hastanede yattım eve banyo yapmaya bile gidemiyordum eşime annen gelsin eve gidiyim bir banyo yapıyım dedim hanımefendi refakatçi koltuğunda yatamıyormuş olarak cevap geldi.adam askerde 1 kez insan oğlunu aramazmı köpek gibi çalıştım orda canı birşey ister alamaz diye eşime para yolladım ve benim yaşım ozaman 18 di.onun bana ön ayak olması gerekirken başkaları bana annelik yaptı şöle yap böle yap diye.ayrıca hala söylüyorum ben saygımı bozmam evime gelir görevimi yaparım ama bu saatten sonra benim onun evinde işim yok.çoğu arkadaş eşimi zorla götürdüğümü sanıyor böle bişey yok eşim benim aileme isteyerek geliyor.çocuk değil nihayetinde 35 yaşında.iznimiz el verirse gidiyoruz zaten 3 gün izinde odesede ben gitmke istemiyorum yollarda geçiyor günümüz çünkü
torununun cenazesine gelmedimi
tüm yazılanları oukudum..son yazılanlara kadar konu sahibi haksız gibi geldi ama torununun cenazesine dahi gelmeyen bir k.validenin benim gözümde hiçbir değeri yoktur! ve bence hiçbir şeyi hak etmiyor..evlat kaybının ne demek olduğunu bilenler konu sahibini anlayacaktır..insan o anlarda yanında tutunacak bir dal istiyor,bir destek bekliyor..kadının kocası askerdeymiş,bu nasıl anne ya! oğlunun çocuğu vefaat ediyor gelmiyor..gelini hastanede birkaç saatilğine gel diyor gelmiyor..sonrada ama o anne diyoruz..yok öyle birşey.
evlatların vazefeleri varsa annelerin de var..
yok arkadaşlar,böyle bir anne olmaz..
ben bunları yıllarca içimde taşıdım burda paylaştım bazı arkadaşlar sağolsun beni pişman etti hiç sorgulamadan.ben diyorumki eşim herşeyin farkında çocuk değil hatta cenazede annemlerin memleketinde dayısı var araba yetmedi o geldi aklıma aradım cenaze götürcez dayı araba lazım diye adam işim var deyip arabasını vermediği gibi o bile gelmedi.alpella kutusu içinde çocuğumu kucağıma verdiler bunları ben yaşadım.
zaten çok hassasım bugün, şu son cümle bitirdi beni
canım bence haklısın..ben olsaydım bırak bayramlarda gitmemeyi o insanlarla görüşmezdim sanırım..keşke konunun ilk başında anlatsaydın bunları..akrabalar sadece iyi gün için mi? bir annenin en zor günü evladını toprağa verdiği gün değil mi? k.validem eğer o gün yanımda olmayacaksa hayatımda da hiç olmasın daha iyi..
bu konularda çok hasassım ben,yaşadığın acıyı iyi biliyorum çünkü.
ben bunları yıllarca içimde taşıdım burda paylaştım bazı arkadaşlar sağolsun beni pişman etti hiç sorgulamadan.ben diyorumki eşim herşeyin farkında çocuk değil hatta cenazede annemlerin memleketinde dayısı var araba yetmedi o geldi aklıma aradım cenaze götürcez dayı araba lazım diye adam işim var deyip arabasını vermediği gibi o bile gelmedi.alpella kutusu içinde çocuğumu kucağıma verdiler bunları ben yaşadım.
Güzelim neden basta anlatmıyorsun yaa...
Inan su olayı okudum ve kahroldum..
Seni uzduyse yorumlarım hakikaten ozur dılerim..
Ama en basta soyleseydın kimseden bu kadar tepki almazdın be arkadasım..
Hakkını helal et..ozur dilerim..
hiç sorun değil boşver ben böle tepkiler verileceğini biliyordum ama nebiliyim içimde taşıdım aslında iyiki şimdi anlatmışım çünkü bi rahatlama hissettim kendimde şurda birbirimizi tanımadan muhabbet edip dertlerimizi paylaşıyoruz.hak ne demek helal olsun canım
ilkduyansenol başın sağolsun umarım böyle şeyler bir daha yaşamazsın ama konudan anladığım kadarıyla eşin seni ailesine gitmen için zorlamıyor, bayramı evinde geçirmek istediğini söylemiş sen de ben annemin babamın yanına gidiyorum sen istersen gelme moduna girmişsin. bunun kayınvalidenle veya onun yatıklarıyla ilgisi yok ki.. üzerine gelmiş gibi olmayayım ama başka olaylara ve kişilere duyduğun hırsı eşinden çıkarma bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?