- 22 Şubat 2014
- 368
- 600
- 103
- 35
- Konu Sahibi kahve_kokusu
Özel bir şirkette çalışıyorum ve 3 hafta sonra doğum iznine ayrılacağım. Yanıma Mayıs 22 tarihinden beri 3 eleman geldi gitti. Kimisi yapamadı kimisinin babası izin vermedi yol uzak diye. Ben departmanda tek çalışıyorum. En sonunda da müdürüm 20 yıllık bankacı olan bir çalışanımız vardı o yapsın facekolik sen gelene kadar dedi. Benim için fark etmez dedim ve adama öğretmeye başladım. Zaten geceleri uyuyamıyorum artık ağrılarım var, parasal yönden sıkıştık doğum için daha para yok ortada birde 3 kişiye iğneden ipliğe öğrettim çekip gittiler bunaldım. Bu adam da 3 çocuk babası tamam ben bişi demiyorum ama her şeye ben yaparım diye atılma be adam. Sigortayı yaparım bankada iken de yaptım zaten dedi bizim müdürde hop eleman almayacak para vermeyecek ya atladı hemen olur x sen yap dedi. Facekolik zaten öğretiyor dedi. Sanki bankadaki gibi yürüyor işlemler de. Günlerdir öğretiyorum Yaptığı şeyleri unutuyor. Bugünde daha çok eksik var dedi. Bende abi sadece raporlar kaldı dedim yok daha zeyiller(düzeltmeler) falan var dedi. Bende dedim abi gösterdim onları dedim oda yok dedi abi olur mu dedim gösterdim iyi hatırlıyorum biliyorsun ki hafızam iyidir dedim. Facekolik sende bi havalara girdin sana da bir şey denmiyor dedi çocuk gibi arkasını dönüp gitti. Allah'ım ya zaten karnım burnumda yukarda da belirttiğim gibi bazı sıkıntılar da var hamilelik gerginliği ve korkusu da var herkes benden anlayış bekliyor bana anlayış gösteren yok. Oh be rahatladım