Allah'ım son 3 haftam dayanma gücü ver

Avrupa yakasi dizisinde burhan abi tiplemesi vardi ya.. hicbir sey yapmayip herseyi ben yapiyorum havalarindaydi:KK45: bana onu hatirlatti:KK70:
Evet evet hatırladım bununda projeleri varmışta bilmem neymişte ciro yükselecekmişte rivrivda rivriv yani :D eline yüzüne bulaştırmadan ben gelene kadar idare etse yeter ama beyimizin gözü yükseklerde hayaller paris hayatlar van işte :D

Bence öğrettiğin her konu sonunda "Bu konuyu öğrendim anladım" yazıp altına imza attırın. Yoksa sizin yokluğunuzda da batırdığı her iş için "ama öğretmedi ki" deyip sizi suçlayacak.

Bence öğrettiğin her konu sonunda "Bu konuyu öğrendim anladım" yazıp altına imza attırın. Yoksa sizin yokluğunuzda da batırdığı her iş için "ama öğretmedi ki" deyip sizi suçlayacak.
Yaş farkımız 20 o kadarını da yapamam ama müdürüm az önce geldi nasıl gidiyor dedi bende öğrettiklerimi sıraladım sadece raporlar ve tahsilatlar kaldı dedim. Sonra z beyfendiye döndüm değil mi abi bir eksiklik yok dimi dedim oda ağız ucuyla yok dedi (:

Her gün yeni bir bomba bu adam beni katil edecek her şeye bir fikri var her konuda bir yorumu daha işi öğrenemedin be adam... Bugünkü bombamız ise az önce başka yerden fiyat istedi abi araç kodlarını da yaz sen hangi bilgilerle bakıyorsan oda o bilgilerle sorgulama yapıyor dedim. Oda dedi ki ben ekrandan buldum oda bulsun abi bulur da neden uğraştırıyorsun işi vardır yoğundur dedim. Benim acelem yok ki diyor. Sen kötü alıştırmışsın diyor. Ne yapayım bende dedim ki nasıl istersen abi sensin bundan sonra onlarla çalışacak olan ister vahiy yoluyla ister telepati yoluyla yolla bilgileri istersen hiç yollama dedim. Sen oranın sahibi gibi neden agresifleşiyorsun diyor ne alaka bana yaılsa hoşuma gitmez ki uğraştırmaktan başka iş yapmıyorsun şuan dedim. Sonra telefon çaldı gırtlağına yapışacam adamın nerdeyse ya mal herif...

Back
X