- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi kahve_kokusu
ben devletteyim,burda da fark yok amao zaman kahrolsun özel sektör![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben devletteyim,burda da fark yok amao zaman kahrolsun özel sektör![]()
o zaman yaşasın ev hanımlığıben devletteyim,burda da fark yok ama![]()
yarın izne ayrılıyorum fakat bir hafta evdeydim bayramda patladım eğer ki alışacaksak yaşasın ev hanımlığıo zaman yaşasın ev hanımlığı![]()
Haklısın evde de patlarım burda da parlıyorum ne yapsam ki çocuğu içimde tututp tatile mi kaçsamyarın izne ayrılıyorum fakat bir hafta evdeydim bayramda patladım eğer ki alışacaksak yaşasın ev hanımlığı![]()
o kim kiAyyy sacma sekilde aklima burhan abi geldi![]()
Avrupa yakasi dizisinde burhan abi tiplemesi vardi ya.. hicbir sey yapmayip herseyi ben yapiyorum havalarindaydio kim ki![]()
Evet evet hatırladım bununda projeleri varmışta bilmem neymişte ciro yükselecekmişte rivrivda rivriv yaniAvrupa yakasi dizisinde burhan abi tiplemesi vardi ya.. hicbir sey yapmayip herseyi ben yapiyorum havalarindaydibana onu hatirlatti
![]()
Yaş farkımız 20 o kadarını da yapamam ama müdürüm az önce geldi nasıl gidiyor dedi bende öğrettiklerimi sıraladım sadece raporlar ve tahsilatlar kaldı dedim. Sonra z beyfendiye döndüm değil mi abi bir eksiklik yok dimi dedim oda ağız ucuyla yok dediBence öğrettiğin her konu sonunda "Bu konuyu öğrendim anladım" yazıp altına imza attırın. Yoksa sizin yokluğunuzda da batırdığı her iş için "ama öğretmedi ki" deyip sizi suçlayacak.
Öyle ama telefonla çok arar diye tırsıyorum gerçi dedim çocuğum uyuyor olur ben hastahanede olurum bakamam öyle her zaman dedim sustutakma canım sen bebeğine bak gerisini müdürünüz uğraşsın
engelle numarasnı gitsin canım :)Öyle ama telefonla çok arar diye tırsıyorum gerçi dedim çocuğum uyuyor olur ben hastahanede olurum bakamam öyle her zaman dedim sustu
Bu aklıma gelmemişti olabilir bi öizne ayrılayımda yapabilirim yaparım hattaengelle numarasnı gitsin canım :)
sorarsa da bir şekilde ulaşıp telefon eşimdeydi dersin falan :) bahane çok canım sen bebişine odaklan sadeceBu aklıma gelmemişti olabilir bi öizne ayrılayımda yapabilirim yaparım hatta![]()
Evet evet evet haklısın ayyyyyyyy işte ekmek yediğim kaba pislemeyeyim çok vicdanlıyım ama bu adam bende vicdan falan bırakmadı...sorarsa da bir şekilde ulaşıp telefon eşimdeydi dersin falan :) bahane çok canım sen bebişine odaklan sadece
bazı insanlar ne yazıkki öyle canım herşeye karışırlar anlamadıkları halde. rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebişi :)Evet evet evet haklısın ayyyyyyyy işte ekmek yediğim kaba pislemeyeyim çok vicdanlıyım ama bu adam bende vicdan falan bırakmadı...
aminnn canım benim saolasınbazı insanlar ne yazıkki öyle canım herşeye karışırlar anlamadıkları halde. rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebişi :)