Allahım yardım et bana.

marpu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014
183
4
33
İstanbul
belki beni hatırlayan vardır eşimin ailesi ile çok sorunlarım var. bunun yanında bide eşim var. askere gidecek 5 aylık. ve ben ailemle kalmayı istedim yani evimde bile kalıcak olsam bizden biri yanımda kalsın istedim. bunu aylar evelde konuştuk ve bugünde mevzusu açıldı tekrar konuştum ve çıldırdı elimi tuttu vuracaktı ben ne dersem o olacak ben kocayım benim ailemden biriyle kalıcaksın dedi bende kaçtım elini kaldırınca şimdi ailemin evindeyim. nolcak bilmiyorum ama bu anlayışsızlığı beni bitirdi.

ben olsam gider annemde kalırım veya kendi evimde niye onun ailesiyle kalıcakmışım oldu

şu geldı aklıma eşiniz size güvenmiyor ben yokken ya eve gec gelırse ya gezerse vb anlamda.ailenizle kalsanız ailenizde sizi savunabilirler bu durumda caktırmayabılırler adam asker nnerden bilcek dıyelım aradı senı sordu aılenden bırı dusta yada markete gıttı vb dese ınanmak zorunda kalıcak ama belkı sen arkadaslarınla gezmeye gıtmıs olcan bence o bu yuzden aıleısnden bırıyle kal istiyor aklı sende kalmıcak böylece napıyosn yanında kalandan ögrenıcek.sende 5 ay sabret kal aılesınden bırıyle nolcak.anlastıgın kafa dengı bırı varsa kuzenı fılan onla kalmak ıstedıgını söyle.

ben olsam gider annemde kalırım veya kendi evimde niye onun ailesiyle kalıcakmışım oldu

sırf bu sebep yüzünden evliliğimiz bitiyor geldi beni babamın evine bıraktı.ben onun yanından kaçtıktan sonra babamı arayıp şikayet etmiş babamda yeter artık getir kızımı demiş.getirdi bıraktı.

iyi insanlar olsa kalırım canım hizmetçi gibi görüyolar. ve köy usulü yaşıyorlar adetleri var. ben bi gün bile zor dayanırım.

iyi yapmış babanız, güvenmiyorsa evlenmeyecekti...

Allah yardımcınız olsun .
Yarısında ailenizle yarısında eşinizin ailesinde kalsanız

baban kızımı getir dediyse ve eşinin düzelmesini istiyorsan hiç bişey yapma bence burnu sürtsün bu nedemek ya 5 ay hiç rahat edemiyeceğin bi evde kalmak ve annenin babanın evinde kalmak istiyosun diye sana el kaldırması

güzelce anlatmaya çalıştığım halde bunu yaptı anlaşamıyorum ailenle napıyım dedim anla beni herkes kendi ailesinde rahat eder dedim.ama bağırıp çağırdı.

Evliliğin çok yeni , eşinin ailesi ile anlaşamıyorsun , bu durumda eşin nasıl böyle baskı uygular ki ? Acaba dolduruşa mı geldi ? Nasıl el kaldırımaya yeltenir.
Sakince mi konuştun mu , ailemde kalmazsam mutsuz olurum diye . Tabii ki asla mazeret değil merakımdan soruyorum .

Son düzenleme:
napıcağımı şaşırdım

Ne yapacağın belli canım. Gideceksin babanın evine rahatına bakacaksın o pisman olur gelirse ne ala pisman olmadı mı o zaman askere gitsin gelsin bekle. En azından sende köle degil insan oldugunu hatırlarsın o kv e kp den sonra. Seni seviyorsa mutlaka pisman olacak

gayet sakin konuştum o sinirden çıldırdı

babamın evindeyim zaten hayatta gelip almaz daha

Koca olabilir ama sizin kendi ailenizle kalma hakkınızı elinden alamaz onun ailesiyle kalmaya mecbur değilsiniz sizin kendi ailenizde var bu saçmalık açıkçası bu düşüncesi eğer bu yüzden evliliğiniz bitecekse bitmeli bence hemde size bu yüzden el kaldırmış en azından kendi ailenizde vinizde rahatınızla oturursunuz onun ailesiyle nasıl rahat oturcaksınız ki isabet olmuş sizi babanızın evine götürmesi hiç üzülmeyin yol yakından evliliğinizi bitirin bence yanlış anlamayın tabiki bi evliliğin bitmesini istemem ama bu şartlarda zor gibi yol yakından dönün

Hayatta olmaz dediğimiz şeyleri birçok defa yaşamışızdır, İçinizi ferah tutun , döner inş.

Allah hepimizin evlerine huzur versin ..

gayet sakin konuştum o sinirden çıldırdı

Hatırladım , her gün gidip kv evini temizleyip , hizmet etmen bekleniyordu .

Önünde iki seçenek var ya istedikleri gibi bir gelin olur , ömrünü onlara feda edersin ya da dik durarak babanın evinde beklersin.
Zaten bu sebepten eşin senden vazgeçecekse eğer bir şeyler eksikmiş demek ki , bugün olmasa yarın yine ufak bir sıkıntı da senden geçer.

illa benim ailemle kalıcaksın demek hem de bu kadar hiddetlenip vuracak raddeye getirmek ne demektir? zaten ailesiyle de sorunlarınız varmış (okumamış olabilirim o konunuzu), bunu bile bile eşinizin sizi buna zorlaması hoş bir şey değil. şahsi fikrim ama illa ailemle kalıcaksın demek sana güvenmiyorum onların gözünün önünde ol her şeyden haberim olsun demek gibi bir şey benim adıma.. bir de sizden bu kadar ayrı kalacakken iyi göze alabilmiş kırıp dökmeyi, babanızla yüz göz olmayı..

Son düzenleme:
Bence esiniz ailesiyle askere gittiginizde nerde kalacaginizi konusmus ve karar vermis sizin adiniza.ailesi de bazi seyler soyleyip kafasini daha bulandirmislardir.doldurup doldurup size gondermisler. Sizden de bekledigi cevabi alamayinca el kaldirmistir.bir evlilige ucuncu kisiler girerse heleki ailelere yansitilmissa o evlilik bitmis demektir. El kaldirdiysa devami da gelir. .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…