- 30 Aralık 2009
- 23.441
- 93.165
- 1.123
zaten bende buna çıldırıyorum hiçbişey söylemese ben zaten yardım ederim daha kayınpederimin çayı biter bitmez göz işareti yapıyor bide. ya eskide yaşıyorlar hala. ben mesafe koydum diye bi taşlamadıkları kaldı beni.
ne iyi babalar varmış yahu
çok şükürki öyle
şanslısın babam olsa kocan haklı derdi..
benimkide çok haksız görmüyor ama kapım açık diyor
5 aymı kalıcak askerde eşin
aslında sabredebildiğim yere kadar sabretmek niyetim. ama benimde çıldırma noktam yakın. bu ailesi bizi mahfedecek.
sanırım ben olsam aileme yansıtmazdım...kim kalsın diyor yanında..oda yeni evliyseniz seni kıskanıyor sanırım..artık geçti zaten babanın yanındaysan ilk adımı onun atması gerek..
Basit bi kıskanma mevzusu değil, ben erkeğim benim dediğim olacak kafasında
Bi de ailesi de normal bi aile değil, gelini köle gören hizmetçi gibi çalıştıran tipten. Kendi evinde kalırken bile temizleğe gelini çağrımışlar sürekli orda kalsa ne olur bilmem
İyi bilinçli çevremiz olduğu kadar kötü bilinçli düşünceli insanlarımızda var insanları değiştiremiyoruz çok şanslısınız iyi niyetli bir çevreye sahip olduğunuz için
babamın evindeyim zaten hayatta gelip almaz daha
Marpu , eşin ne zaman askere gidecek ?
Ailen senin arkanda fakat senin , eşinin ailesi ile kalman taraftarı mı yoksa bizimle mi kalmalı diyor ?
beni yanlıs anlamıssınız konu sahibi ben değilim ben konu sahibine eşinin bu baskısının sebebi ona güvenmeyişi olabilir bu tarz sebepleri aklında kurabılıyor belki de ondan ailemle kal diyor dıye baskı yapıyor anlamında söyledim.bir tahmin yani eşi illede öyle diyor düşünüyor değil yani ihtimal benımkisi.belkide böyle düşünmüyordur eşi bilemem .aklıma gelen buydu yardımcı olabilmek anlamında yazmıstım konusmalarıma sacmalık demişsiniz.evet insanın secimlerinde özgür olması lazım bencede ama eşini seviyorsa bu yüzden tartısıp evliliği bitmesin anlamında eşinin istediğini yapması onun için daha iyi gibi düşünürken benden sonra yazılan yorumlara göre eşinin el kaldırması yazısını görünce ve ailesinin kızı kullanmak istediğini görünce ev işleri konusunda konu sahibinin kendi ailesinin yanına gitmekle iyi yaptıgını düşünüyorm.bir ömür boyu kölelik tarzında yasayamazsınız sevgi kıskanclık ayrı bişey kullanılmak ayrı bişey.herseyın hayırlısı demek lazım bazen üzüldüm konu sahibine .askerden sonra konu sahibinin eşi konu sahibinin kıymetini anlar inşallah anlamıcaksada bitmesi iyi olucak.hayırlısı olsun.nasıl bir bakış açısı bu pardon anlamadım
adam sana güvenmeyecek bu birinci hakaret
ailen manukyan değil ama onun yerine koyacak (ailen senin ayak oyunlarına ortak olucak ya sen dışarda felan olursan duşta diyecek felan) bu 2.hakaret hem şahsına hem ailene
sen onun kölesi misin
kuzeni ile felan kalsan buda başka saçmalık adamın kuzeni neden bu kıza bekçilik yapsın 5 ay boyunca
konu sahibi arkadaşım sen bir bireysin hakların özgürlüklerin ve aklın var
kendini ezdirme 5 aylık süreç içinde canın nerde olmak istiyorsa orda ol
ama kendi evinde, ama ailenin yanında, eşinin ailesini de arada ziyaret et gerekirse
çalışıyorsan işe devam et sanmıyorum ama
askere gitmeyen adamla niye evlenirsiniz ki gidip gelseydi de evlenseydin olmazmıydı hay allahım ya
haaa bide sana el kaldırmış kaçmışsın ne oluyor yaa aciz olmayın
dik durup kararlı olsanız adamın bu kadar sesi çıkmayacakta
Nasıl her an gidebilir , bilmediğimden anlayamadım .vakit belli değil heran olabilir. ailem nerde mutluysan orda kal tabiki diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?