- 21 Mayıs 2014
- 1.292
- 598
- 43
Bence sen fazla abartıyorsun kimsenin bir şeyi abarttığı yok niye sinir yaptın bir andaben burada o aileye gelin gitti ailesi yok oldu gitti mi dedim de sizin bu tepkiniz niye? İyi yaptın gezdin sefan olsun ne güzel yapmışsın Ayrıca ben git kayınvalıde yanında kal da demedim doğrusu budur dedim ama eşinin ailesi ile sorunların olduğu için kendi ailenle daha huzurlu ve mutlu bir 5 ay geçirmen için kendi ailende kalman daha sağlıklı demek istedim yorum yazdığım şeyleri size uymayan cümleleri cımbızla çekip almayın lütfen
Ben etraf laf eder diyen insanların kendilerinin aslında laf ettiğini söylemeye çalıştım. Normalde kimsenin bir şey dediği yok çünkü.
Sizin çevreniz demez bir başkasının çevresi der insanları bilemeyiz demek istiyorum bende
Çevreyi oluşturan, ona iyi yada kötü bir bilinç kazandıran kim? Sen, ben...
sırf bu sebep yüzünden evliliğimiz bitiyor geldi beni babamın evine bıraktı.ben onun yanından kaçtıktan sonra babamı arayıp şikayet etmiş babamda yeter artık getir kızımı demiş.getirdi bıraktı.
şu geldı aklıma eşiniz size güvenmiyor ben yokken ya eve gec gelırse ya gezerse vb anlamda.ailenizle kalsanız ailenizde sizi savunabilirler bu durumda caktırmayabılırler adam asker nnerden bilcek dıyelım aradı senı sordu aılenden bırı dusta yada markete gıttı vb dese ınanmak zorunda kalıcak ama belkı sen arkadaslarınla gezmeye gıtmıs olcan bence o bu yuzden aıleısnden bırıyle kal istiyor aklı sende kalmıcak böylece napıyosn yanında kalandan ögrenıcek.sende 5 ay sabret kal aılesınden bırıyle nolcak.anlastıgın kafa dengı bırı varsa kuzenı fılan onla kalmak ıstedıgını söyle.
2 sene nişanlı kaldık askere gitmesine daha bir seneye yakın var. nasıl olsa 5 aylık askerlik diye evlendik. ama ailesinin bu kadar sıkı bir aile olduğunu bilmiyordum bana hep melek gibi davrandılar. ama evlendiğimden beri ne zaman evlerine gitsem 5 dk oturamadım. eşim o kadar ailesine düşkünki onun bu anormal hareketleri bu yüzden . hangi insan evladı kızın ailesinden başka bir aileye güvenebilir onlar beni yetiştirmiş. ve beni babama şikayet ediyorki babam bana kızacak sanıyor.
belki beni hatırlayan vardır eşimin ailesi ile çok sorunlarım var. bunun yanında bide eşim var. askere gidecek 5 aylık. ve ben ailemle kalmayı istedim yani evimde bile kalıcak olsam bizden biri yanımda kalsın istedim. bunu aylar evelde konuştuk ve bugünde mevzusu açıldı tekrar konuştum ve çıldırdı elimi tuttu vuracaktı ben ne dersem o olacak ben kocayım benim ailemden biriyle kalıcaksın dedi bende kaçtım elini kaldırınca şimdi ailemin evindeyim. nolcak bilmiyorum ama bu anlayışsızlığı beni bitirdi.
Böyle davarlarla evlenmeyin kardeşim yaa kırın dizinizi oturun baba evinde büyüyün..
Off üzüldüm açıkçası ama ben kocayım diye sana vurmaya yeltenen bu dingonun baş ahır temsilcisine dönmeyi düşünmüyorsun degil mi ?
Muhtemelen diger bir kavganızda elinizde çocukla baba evine dönersiniz.
ailem ne kadar banada hak verse çok sesimi çıkardığı düşünüyolar konuşunca onada acıyolar ama bu sefer herşeyi konuşmayı düşünüyorum . boşanmak mesele değil 1 günlük iş ama sonrasını düşünüyorum çok çıkmazdayım.
kardeş o zaman kendini ezdirmeyeceksin ailesinin üzerinizde bu kadar baskı kurması akıl kârı degil mallıgın önde gideni..
eşin adam olmayacaksa ailesinin agzına hep bakacaksa bu evlilikten hayır gelir mi sana soruyorum ?
Ailesinin adam edemedigini neden eşleri etsin ki ?
Sonrasında ne kaybın olacak
Bu dediğim dedik çaldığım düdük diye davranan erkek bozuntusunu mu
Onun hizmet bekleyen temizlik isteyen ailesini mi
onlerı düşünmüyorum kendi piskolojim =(
ailesi temizlik mi istiyormuş ??
Ya şu hizmetçi gibi algılanışımız vallahi öyle pis kokuyor ki bana
elleri kırık mı kendisi yapsın yahu
yahu rica etmek farklıdır rica etse insan evet gücü varsa yapabilir,yardım eder seve seve
emir altında dikte edilince o temizlik bezini suratına çalası gelir insanın
Şimdiki psikolojin sağlıklı değil asıl
Seni sindirmişler
Sende onlardan boşanmayı kurtuluş olarak değil de yalnız kalmak boşanmış olmak vs. şeklinde düşünüyosun
Boşanmasan ne olacak, şimdiden böyle şeyler varken bu adama bir de çocuk verip onu da kavga hengame arasında büyütmeyi mi düşünüyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?