napıcağımı şaşırdım
belki beni hatırlayan vardır eşimin ailesi ile çok sorunlarım var. bunun yanında bide eşim var. askere gidecek 5 aylık. ve ben ailemle kalmayı istedim yani evimde bile kalıcak olsam bizden biri yanımda kalsın istedim. bunu aylar evelde konuştuk ve bugünde mevzusu açıldı tekrar konuştum ve çıldırdı elimi tuttu vuracaktı ben ne dersem o olacak ben kocayım benim ailemden biriyle kalıcaksın dedi bende kaçtım elini kaldırınca şimdi ailemin evindeyim. nolcak bilmiyorum ama bu anlayışsızlığı beni bitirdi.
belki beni hatırlayan vardır eşimin ailesi ile çok sorunlarım var. bunun yanında bide eşim var. askere gidecek 5 aylık. ve ben ailemle kalmayı istedim yani evimde bile kalıcak olsam bizden biri yanımda kalsın istedim. bunu aylar evelde konuştuk ve bugünde mevzusu açıldı tekrar konuştum ve çıldırdı elimi tuttu vuracaktı ben ne dersem o olacak ben kocayım benim ailemden biriyle kalıcaksın dedi bende kaçtım elini kaldırınca şimdi ailemin evindeyim. nolcak bilmiyorum ama bu anlayışsızlığı beni bitirdi.
Eşinin ailesi ile sorunların olmasaydı onun aılesi ile kalman daha doğru olurdu bana kalırsa ama sorunlarınız varsa kendi ailenin yanında daha huzurlu bir 5 ay geçirmiş olurdun bilemedim :26:
Yanlış anlamayın lütfen, sırf merakımdan soruyorum, neden eşinin ailesi ile kalmasının daha doğru olduğunu düşünüyorsunuz?
Evlenmiş artık o aileye gelin gitti onların sorumluluğu altında, ayrıca öyle bir milletiz ki sözüm meclisten dışarı öyle insanlar gördümki kız iki gün annesinde kalmasın evlendikten sonra insanların meraklı bakışları acaba ne oldu bakışlarını görmek ve duymaktansa eşimin ailesinin yanında kalırdım doğru olan da bu, ama bayanın eşinin ailesi ile sorunları olduğu için kendi ailenin yanında 5 ay daha mutlu olursun dedim en kötü kendi evinde kalsın mis gibi
Evlenmiş artık o aileye gelin gitti onların sorumluluğu altında, ayrıca öyle bir milletiz ki sözüm meclisten dışarı öyle insanlar gördümki kız iki gün annesinde kalmasın evlendikten sonra insanların meraklı bakışları acaba ne oldu bakışlarını görmek ve duymaktansa eşimin ailesinin yanında kalırdım doğru olan da bu, ama bayanın eşinin ailesi ile sorunları olduğu için kendi ailenin yanında 5 ay daha mutlu olursun dedim en kötü kendi evinde kalsın mis gibi
Düşüncenize saygı duyuyorum ama evlendiğim için eşimin veya eşimin ailesinin sorumluluğunda olduğumun düşünülmesi hakaret gibi gelirdi bana.
Şahsen ben olsam kendi ailemin yanında da kalmazdım. İnsanların meraklı bakışları dedikoduları da kendi ayıplarıdır, hiç umursamam.
Bir aileye gelin gitti diye ailesi yok mu oluyor yani. Ne kadar saçma bir kafa yapısı. Ayrıca konu sahibinin akli melekeleri yetersiz mi ki birinin sorumluluğuna girsin? Benim eşim de askere gitti, kimseye de emanet etmedi, koskoca evli barklı kadınım. Aldım arabamı gezdim tozdum, gece yarısı da geldiğim oldu. Büyük şehirde falan da yaşamıyorum, bildiğiniz mahalle yani. Bir kişiden de imalı laf söz vs. duymadım. Abartmayın bazı şeyleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?