- 2 Ekim 2009
- 3.339
- 78
- 163
- Konu Sahibi minnossumm
-
Kusura bakma ama.oglunu cok dusunuyor ise 2 tane evi var ogluna birini verebilir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yarabbım ne ınsanlar var karı koca ne guzel gecınıyolar hayatlarını surduruyolar dıyen yokta utanmasa nefes alma sen kıracısın dıyecek yanı takmayın arkadasım bu zıhnıyettekı ınsanları karı koca mutlulugunuza bakın onlar ısteyınce cocuk yapacak halınız yok ya kendınız karar verıceksınız yerlı yerınde sakayla karısık verın cevabınızı susturun...kazanan sız evı ev yapan borc odeyen sız karısan onlar ne munasebet laf vermeyın...durcakları yerı bılsınler!
Kusura bakma ama.oglunu cok dusunuyor ise 2 tane evi var ogluna birini verebilir
Durumlari iyi kaynanam emekli ve 2 tane bekar oglu var onlarnda maaslari giriyor eve
Durumlari iyi kaynanam emekli ve 2 tane bekar oglu var onlarnda maaslari giriyor eve
Bu arada diger oglu evlenince o evi ona vericekmis kira fln istemiyor ?
Ben sıkıntıyı tam anlamadım Sıkıntı sizin bebek yapmanıza karışmaları mı yoksa ev vermemeleri mi? Ya da maddi anlamda yardımda bulunmamaları mı? Maddiyata hiç takılmayın. Siz eşinizle evlendiniz. Onunla bir hayata başkoydunuz. Yuvanızı ikiniz idame ettireceksiniz. 3. kişilerden yardım beklemek genellikle hüsranla sonuçlanır. Onlar size güzel bir evlat vermiş. Yazılım mühendisi iyi kazanan geleceği parlak bir eşiniz var. Onunla yetinmeyi ve ailesinden beklenti içine girmemeyi öğrenmelisiniz bence.
Beklentim.yok bende bize karismasnlar yeter diyorum brsey de istemiyorm.istesem sizce evlenirmiydm sadece surekli kiradasiniz kiradasiniz diyceklerse ev versnler bosa konusmaya gerek yok demek.istiyorum
Beklentim.yok bende bize karismasnlar yeter diyorum brsey de istemiyorm.istesem sizce evlenirmiydm sadece surekli kiradasiniz kiradasiniz diyceklerse ev versnler bosa konusmaya gerek yok demek.istiyorum
klasık eskı kafalı kaynana dusuncesı sımdıkı devır kaynanaları torun bakıyor gelınlerı calıssın dıe yemeklerıne varana kadar yapıyolar de sende dedıgın gıbı aslında sen bırsey beklemedıkce onlar bır beklentı ıcıne gırıyolar yetıstırılme tarzı gorgu vs bunlara etken sanırım ... ama bu devırde ınanın bu zıhnıyet kalktı er yada geç anlarlar canınızı sıkmayın lafınızıda soylemekten cekınmeyın lafın ıyısı sakayla solenırmısGelde anlat.insanlara bunuu kaynanam istiyorki beraber oturalm.bende calisiym herkes calissn maasini ona versn eve misafir gelsn isten geldikten snra misafir agirliym.hc bryere gitmiym.annemlere giderken bile.izin istiyim agziyla soyledi bunu bana
İşte siz böyle şeylere takıyorsunuz aslında..
Ama şimdiden sizin kahvaltınıza kadar sorgulayan kadın, ev verirse nelerinize karışmaz bi düşün ?
Bence yıllar sonra da olsa kendi evini kendin al, borcun olur ama bankayla muhatap olursun hergün insanların evine müdahalesine yok yeme içme bir olsun demesine dayanılmaz bence
ne kadar doğru söylüyorsun...
mal mülk veren ailelerin yeni evli çocukları ilk etapta dışarıdan şanslı gibi gözüküyor..
hazır ev var diye rahat harcamalar, gezmeler, sık değişen arabalar, her yıl boyası değişen duvarlar...
diğer tarafta ise herşeyi birlikte yapan karı koca...
ilk yıllar çok zor. maddi olarak sıkıntı eşlerin birbirini tanıma çabasına ekleniyor kriz üstüne kriz..
ama uzun vadede görülüyor ki emek varsa sevgi de var, huzur da , bereket de.
sürekli kayınvalidenin her platformda ben ev verdim onlara diye bir söz vermesi bir kadın için duyulabilecek en sinir bozucu sözlerden biri bence...
ne kadar doğru söylüyorsun...
mal mülk veren ailelerin yeni evli çocukları ilk etapta dışarıdan şanslı gibi gözüküyor..
hazır ev var diye rahat harcamalar, gezmeler, sık değişen arabalar, her yıl boyası değişen duvarlar...
diğer tarafta ise herşeyi birlikte yapan karı koca...
ilk yıllar çok zor. maddi olarak sıkıntı eşlerin birbirini tanıma çabasına ekleniyor kriz üstüne kriz..
ama uzun vadede görülüyor ki emek varsa sevgi de var, huzur da , bereket de.
sürekli kayınvalidenin her platformda ben ev verdim onlara diye bir söz vermesi bir kadın için duyulabilecek en sinir bozucu sözlerden biri bence...
Bence şahsen bu şanslı görünen tarafta olmak isterdim. Nitekim olmayınca olmuyor. Olmaz da..
Adamın vardır. Geride çocuğu yoktur vermiştir çocuklarına birer ev kız erkek ayrımı yapmadan kimsenin gönlünü kırmadan buna eyvallah deriz.
Bu aşamada kvalide istediği kadar arkamdan ev verdim desin. Umurumda olmazdı. 10 senede diyelim istediğim evi alabilecekken +10 sene önden başlardım. Buna kim hayır der ki?
Bence şahsen bu şanslı görünen tarafta olmak isterdim. Nitekim olmayınca olmuyor. Olmaz da..
Adamın vardır. Geride çocuğu yoktur vermiştir çocuklarına birer ev kız erkek ayrımı yapmadan kimsenin gönlünü kırmadan buna eyvallah deriz.
Bu aşamada kvalide istediği kadar arkamdan ev verdim desin. Umurumda olmazdı. 10 senede diyelim istediğim evi alabilecekken +10 sene önden başlardım. Buna kim hayır der ki?
Teşekkür ederim
Bana aynı bina teklifi yapıldığı halde kabul etmedim
Borçlandım kredi ile ev aldım eşimle ödüyoruz, zor ama kendi emeğimiz kimsenin de söz hakkı yok
evet zordur mutlaka...
ama komşuma kolay geliyor mesela. aynı apartmanda oturuyor.
kulaklarını tıkar hee hee der geçer.
geçemeyenlere maddi zorluklara katlanmak kalıyor. Bize
Allah sağlık kuvvet versin öderiz inşallah
Borç yiğidin kamçısı diye teselli ediyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?