Allahım yardım et...

Hmm ben günü birlik falan birşey sanmistim bebekten soğudum falan diyorsa düzenli iliskiye dokmusler madem sogumus bebeginden yüzünü bile gösterme
Hamileligimde bir kaç defa bayan adına yaptırılmış paralara ait banka dekontu gördüm cebinde.
Karnımda tasidigim canı kendime sinirden vereceğim bir zarardan ötürü acitmaktan korktum. Üstüne düşmedim.
Sevdiğim için konduramadim da.
Elim gitmedi teline, korktum.

Allah sana sabir versin , Esinide bildigi gibi yapsin...

Insan en azindan cocuguna saygi duyupta boyle bir acizlik yapmaz , Ama sen hic uzulme en azindan ona muhtac degilsin , senin sayende adam olmus birde dusun kendin icin neler yapabilirsin.
Benim.sucum ne diye sormussun ya , sucun sevmek deger vermek adam yerine koymak ...

Neyse , Boyle biri icin kelimeleri kirletmeye degmez.
Allahindan bulsun...

Sana ve Bebegine hayatinizda basarilar ve mutluluklar diliyorum , dilerim cok cokkk mutlu olursun bebeginle.

Cevherin kadrini cevher-i fürûşan olmayan bilmez’ bu sözün hikayesini okuyun lütfen.sizin kıymetinizi bilmeyen biri için üzülmeyin.eşinizden size en büyük kazanç bebeğiniz, henüz çok gençsiniz kendi kıymetinizi kendiniz bilin.kimseninde sizi üzmesine izin vermeyin.

Fazla fedakarlik iyi degil.

Adamin cebinde kurus birakmamali, nefesi kesilene kadar calistirmaliydiniz.

O zaman ya aldatacak hali kalmazdi ya da ihanetin yanina onun icin sacini supurge etme pismanligi eklenmezdi.

Allah yardimciniz olsun.

Rabbim yardımcınız olsun. Bunlar imtihan. Sizin, eşinizin, o kadının, çocuğunuzun ve yakınlarınızın imtihanı. Zararlı çıkan eşiniz ve canınızı yakan diğer kişiler olacaktır. Sabredin. Karar sizin. Allah sizin ve evladınızın yar ve yardımcısı olsun.

Gece gece nasıl canım sıkıldı. P..lik herif. Arkadaşım güçlü olmak zorunda filan değilsin. Bağı , çağır, ağla boşalt içini yaşa acını anne olduğunu unutmadan. Ama akıllı olmak zorundasın. Hem kızın hem kendin için. Gurur filan yapayım deme. Donuna kadar al embriyo ziyanının ki sanıyorum kanıtlarınla bunu yaparsın. Hiç bişey kolay olmayacak. Çok zamana ihtiyacın var ama bitecek eninde sonunda bitecek. El kadar bebekten soğumak ne demek ya... bu heriflerin beynide kalbide bi taraflarına kaçıyo, buldumcuk oluyolar. Parayla adam mı olmuş? Dün başkasının parası için k..çı başı oynayanın bugün onun parası için oynuyo işte hepsi bu. Gerizekalı... Biliyorum ne desek boş geliyor ama inan boş değil. Terbiyem anca bu kadar sınırını aştı, aslında içimden geçenler 1000 katı.

Geçmiş olsun eşinizi çekip cevirmissniz kiziniza babasının yokluğunu aratmayacağınıza eminim. İnşallah sizi uzmenin bedelini agir öder her ikisi de... Siz de aksine daha güzel bir ömür sürersiniz inşallah.

Ne diyeyim bilmiyorum.
Alev alev yanan bir ateşin üzerine dökülen bir kova suyun bıraktığı buhar gibiyim.
Dua ediyorum en yakın zamanda kurtulurum.

Hiç üzülme kardeşim sen en güzelini yapmışsın bu adamla kızın ne kadar sağlıklı büyürdü donuna kadar al sonrada baksın bakalım o kadınlar onunla takılıyor mu pislik herif

Canım, yaşadığından çok senin bu kadar üzülmene üzüldüm Anladığım kadarıyla sen yeterli kapasitesi olmayan bir insanı analık babalık öğretmenlik yaparak adam etmişsin. Tahminimce ezilmiş karşında ve parayı bulur bulmaz üstünlük gösterebileceği birinin yanında almış soluğu.

Bu yanlış davranışı tabii ki hak etmiyorsun. Yanlış bir karar vermişsin, yanlış adamla yola çıkmışsın sadece. Dünyanın sonu değil. Bu bahtsızlık kadersizlik filan değil. Dünyada gerçekten çok zor hayatlar var. Allah hastalık sakatlık vermesin.

Bir arkadaşım iki engelli çocuğuna bakıyor yıllardır...Nasıl güçlü, nasıl gecesini gündüzüne katıyor, hayranım ona.

Bir başka arkadaşım çok ciddi bir hastalık için yoğun bakımda yatarken aldatılmış ve terk edilmiş. Sonra iyileşip tek başına çalışıp kızıyla çok güzel bir hayat kurmuş kendine.Ha seneler sonra kızı ünv. bitirdi kendisi aynı kendi gibi şeker mi şeker harika bir adamla evlendi.

Mutluluk huzur bir kişiye bağlı değil, lütfen o şahıs için kendinizi hırpalamayın. Zaten hayat bu yaptığını ödetir ona, siz üzüntünüzü dağıtmaya bakın. Dik durun, kim ne der aldırmayın. Unutmayın siz kendinize nasıl davranırsanız herkes size öyle davranır. Siz kendinize ne hissederseniz herkes size karşı onu hisseder.

Dalgaya alınmalı şu hayat biraz da. 3 kez nişandan ayrılan bir tanıdığım "ben yüzüklerin efendisiyim" diye kahkaha atıyordu 4. nişanında
3. eşiyle evlenen bir tanıdığım (ki çok zor bir hayat yaşamıştır) "7 kocalı hürmüz olacağım, hedeflerim büyük" diyordu. Kapı gıcırdasa oynayalım açılalım diye göbek atıyordu

Komik gördüklerinden değil, komik tarafından baktıklarından.

Allahım yar ve yardımcın olsun arkadaşım. Şimdi git o melek yavrucuğunu kokla öp, ne güzel cennet, şükret.

Kadınında numarasını alsaydında.
Al artıgımı tepe tepe kullan diye yaygara koparsaydın....
Umarım yavrunuz için onu affetmek zorunda kalmazsınız.

Konu sahibin yapacaga en kötü seydir bu. Kendini ucuz göstermek oluyor bu.
Öylesi bir asaglik adam için niye yaygara çikarsin ki? En iyisi, kendine sayginligi korumak ve o iki pisligi birbirine birakmak.

Niye yavrusu için af etsin ki? Oh erkekler için ne ala memleket, istedikleri gibi aldatsinlar, hayatlarini yasasinlar, sonrada eve geldiginde evin temiz olmasini beklesinler, çoçugun sessiz olmasini, kadinin seksi olmasini,... Bir düsün, tam tersi olsa, ve 6 aylik bebegin annesi gece külübünde esini aldatsaydi, o erkek karisini çoçuk için af eder miydi? Birak af etmesini, resmen kadini öldürmeye çalisirdi! Ve burdaki kadinlarda o erkege hak verirdi! Ama tabi erkek aldatirsa "çoçuk için af et" oluyor "acaba dogumdan sonra hiç cilve yapmadinmi, seksi giyinmedinmi? " oluyor..

Son düzenleme:
kendini ucuz göstermek olarak nitelendirmeyin lütfen.
ucuzlugu yapan onlar... böyle sessiz kalarak onları birbirine bırakmak kendisi için daha zor olur.
içindeki öfkeyi kusmalı onlara.

Sabah sabah bende çok çözüldüm.
Eşinize yazıklar olsun inşallah sizde toparlanır ve kendiniz için yavrunuZ için mutlu olursunuz

Allah yardımcın olsun çok zor bi durum

kendine çok iyi bi avukat tut yüklü bi tazminat talep et ve yüklü bi nafaka.o kadına benzeyen hayvanada da maddi manevi tazminat davası açma hakkın war onlarla mahkeme de hesaplaş

hiç geri adım atmayın bence.hemen avukata gidin ve bitirin.inanın en fazla birkaç ay sürüyor acısı.sonrasında büyük bir boşluk ve rahatlama.en geç bir yıl içinde de önünüze bakmaya başlıyorsunuz.hayatı yeniden keşfediyorsunuz.önemli olan zor zamanlarınızda,sarılabileceğiniz birilerinin olması.evladınız varmış sıkı sıkı sarılın ona. anneniz ve ailenizin diğer fertleri de destek olurlar,atlatırsınız.
eğer affedip geri dönerseniz de,ömür boyu,boğazınızda bir yumru,kalbinizde bir sıkıntı ve mideniz bulanarak yaşayacaksınız.bence bunlara değmez.daha gençsiniz,umarım çok mutlu olursunuz.

kendini ucuz göstermek olarak nitelendirmeyin lütfen.
ucuzlugu yapan onlar... böyle sessiz kalarak onları birbirine bırakmak kendisi için daha zor olur.
içindeki öfkeyi kusmalı onlara.

Hayir,anlamadin,onlar o kadar ucuz ki,öfkesini kusmaya deger degil. Böyle birsey yaptiginda onlarin seviyesine düsüyor.

Ki hadi diyelim o kadini aradi,bagirdi cagirdi,ne olacagini saniyorsun? Kadin adamin pesini birakmasimi? Öyle olsa bile bu o adamin aldattigini degismiyor!

Ben olsam,beni ve 6aylik bebegime ihanet eden serefsiz bir adam icin elin kadini aramam,yaygara cikarmam. Yaygarayi bile hak etmiyorlar cünkü.

Umarim ki konu sahibi böyle kararli kalir ve bosanir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…