Hamileligimde bir kaç defa bayan adına yaptırılmış paralara ait banka dekontu gördüm cebinde.Hmm ben günü birlik falan birşey sanmistim bebekten soğudum falan diyorsa düzenli iliskiye dokmusler madem sogumus bebeginden yüzünü bile gösterme
Cevherin kadrini cevher-i fürûşan olmayan bilmez’ bu sözün hikayesini okuyun lütfen.sizin kıymetinizi bilmeyen biri için üzülmeyin.eşinizden size en büyük kazanç bebeğiniz, henüz çok gençsiniz kendi kıymetinizi kendiniz bilin.kimseninde sizi üzmesine izin vermeyin.Hamileligimden beri bu şekil yaşıyorum.
Bu gücü Kızımın varlığından alıyorum.
Ailemin desteği.
Herşeyin payı var.
Kalkarim elbet, kızım için mecburiyetim var.
Ve hayattan kacamayacagim bir sorumlulugum kızıma karşı annelik görevim var.
Allahım utandirmasin.
Şu an dayanılmaz geliyor yaşadıklarım, kendimi odalara kapatıp Ağlıyorum.
Ama değmez biri için.
Bunun farkındayım.
Ne zaman merhametli yaklassa yüreğim.
O basit kirli kadının resmine bakıp tokat gibi gerçekleri yüzüme vuruyorum.
AMİN......Prostat yap sen şu aldatan pisliklerin hepsini yarabbimmmm
Kadınında numarasını alsaydında.
Al artıgımı tepe tepe kullan diye yaygara koparsaydın....
Umarım yavrunuz için onu affetmek zorunda kalmazsınız.
kendini ucuz göstermek olarak nitelendirmeyin lütfen.Konu sahibin yapacaga en kötü seydir bu. Kendini ucuz göstermek oluyor bu.
Öylesi bir asaglik adam için niye yaygara çikarsin ki? En iyisi, kendine sayginligi korumak ve o iki pisligi birbirine birakmak.
Niye yavrusu için af etsin ki? Oh erkekler için ne ala memleket, istedikleri gibi aldatsinlar, hayatlarini yasasinlar, sonrada eve geldiginde evin temiz olmasini beklesinler, çoçugun sessiz olmasini, kadinin seksi olmasini,... Bir düsün, tam tersi olsa, ve 6 aylik bebegin annesi gece külübünde esini aldatsaydi, o erkek karisini çoçuk için af eder miydi? Birak af etmesini, resmen kadini öldürmeye çalisirdi! Ve burdaki kadinlarda o erkege hak verirdi! Ama tabi erkek aldatirsa "çoçuk için af et" oluyor "acaba dogumdan sonra hiç cilve yapmadinmi, seksi giyinmedinmi? " oluyor..
kendini ucuz göstermek olarak nitelendirmeyin lütfen.
ucuzlugu yapan onlar... böyle sessiz kalarak onları birbirine bırakmak kendisi için daha zor olur.
içindeki öfkeyi kusmalı onlara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?