Allahım yardım et...

okurken tüylerim diken diken oldu siz ne haldesiniz bilmiyorum ama Allah yar ve yardımcınız olsun ne denebilir ki böyle bi durumu ne zor bi durum

Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm
Belasını bulur o merak etmeyin
Çevrem de görüyorum

Karısını beğenmeyip, başka kadınla aldatıyor
Sonrasın da malum ayrılık...
O şerefsiz sonra o tarz kadınlarda,
Karısı gibi kadınlık bekliyor,
Fedakarlık bekliyor ama nerdeee...
Adamı dımdızlak bırakıp,
Hayatını dibe çekip gidiyorlar...
BETEEEEEER OLSUN

Sonrasında pişman olmuşmuşmuşmuuuuuşşşşş
He he yavv anladık seni...

Ben olsam,beni ve 6aylik bebegime ihanet eden serefsiz bir adam icin elin kadini aramam,yaygara cikarmam. Yaygarayi bile hak etmiyorlar cünkü.
Öyle olmuyor işte be kararsız.

İsyan etmek, ağzılarını burunlarını kırmak, nedenini sorgulamak, icine akıttıkları zehri suratlarına carpmak istiyorsun. Bunları sadece kendin icin yapmak istiyorsun, haksızlığa uğrayıp ezilen gururunu sessiz kalarak onaramayacağını biliyorsun cünkü

Böyle durumlara çok üzülüyorum. Sen onun için yuvanız sevgin adına bir sürü emek verirsin mücadele edersin ve o sırf zevkleri uğruna neler yapıyor. Adamda utanacak yüz yok. Allahım yardımcı olsun sana iyi insanlarla karşılaştırsın Rabbim

ne demek istediginizi anladım tabikide.
ama salak yerine konulmadıgını göstersin.
ellerini kollarını sallıyarak yollarına devam ediceklerdir zaten.
kadın adamın peşini bıraksın diye arasın demiyorumki. içindekileri kussun.
kadın adamı bıraksın yada bırakmasın. inşallah arkadaş için degişen bişey olmaz.
şimdilik kararlı gibi duruyor. eşi yalvarıp aglamazsa. etrafın baskısıyla tekrar döner diye düşünüyorum ben eşine.
cocugunu babasız bırakma vs. diye.

bu arada eşiniz biliyormu? bunları

Evlendigin adama bagirmak cagirmak tabiki normal. Tabiki "birak beni,bebegini hicmi umursamadin" denilebilir fakat ben elin densiz,tanimadigim kadini aramam.

O serefsiz adama deger vermis gibi göstermem ona.

Sanirim ikmizde farkli acidan bakiyoruz. Bide söyle birsey var, ben daha böyle birseyleri hic yasamadim ( ve hic yasamam insallah) fakat mantiken daha önce yazdiklarim dogru geldi. Insan tabiki icinde olmadan,yasamadan bilmez.

Bende o esin aglamasi zirlamasindan korkuyorum "ben bir yalnis yaptim,sarhostum" bla bla bla,sanki evli adam gece külübünde ne isi varsa.. Ve bunun üstüne cevre baskisi olursa, konu sahibi yumasamadindan korkuyorum. Insallah yigilmaz ve bu yola devam eder.

Kardes tek gecelik parali bir de iliskiyse kendini cok da hirpalama. Tabii ki cirkin bir sey ama bence duygusal zeminler uzerine kurulan aldatmalar cok igrenc. Yani herif gidiyo bayagi birine duygu besliyo o daha skandal. Eskortla bir seyler yapmis bu daha tolere edilebilir. Cok hirpalama kendini sen. Bebegin kucukmus zaten enerjini yitirme.

Evlendigin adama bagirmak cagirmak tabiki normal. Tabiki "birak beni,bebegini hicmi umursamadin" denilebilir fakat ben elin densiz,tanimadigim kadini aramam.

O serefsiz adama deger vermis gibi göstermem ona.
O başka bir mevzu ama direk sacı ele dolama moduna giriyorsun

Bu adamin var ya Allah belasini versin.
Vicdansiz uckur duskunu
Bi erkek sirf sevismek icin bu kadar mi alcalir? Gozunun onune gelmez mi evdeki yavrusu?

O başka bir mevzu ama direk sacı ele dolama moduna giriyorsun

Haha,daha öncede yazmistim,ben böyle aci seyler yasamadim,yani mantiken bana yazdiklarim dogru geliyor.

Sen ne yazikki yasamissan,elbette bu konular nasil olur,daha iyi bilirsin fakat ben hic bir zaman dövmekte pek basarili olmamisimdir. Kadina kizip,dövecem diye, bi bakmisim kadin beni döver

canım Allah yardımcın olsun
çocuğun için güçlü olmalısın
peki eşin olacak ş.....siz ne diyor
istiyormu boşanmak?

Ben işin geyiğindeyim tabi biraz, cünkü böyle konular okuduğumda kalbime bi ağrı saplanıyor.

O an bi deli kuvveti geliyo insana kafa göz Allah ne verdiyse ahahaha

çok zor b,r durum bizler ne desek boş biliyorum ama çocuğunuz için güçlü olacaksınız inşALLAHG. RABBİM yardımcınız olsun

Ben işin geyiğindeyim tabi biraz, cünkü böyle konular okuduğumda kalbime bi ağrı saplanıyor.

O an bi deli kuvveti geliyo insana kafa göz Allah ne verdiyse ahahaha

Tabiki sana daha agir gelebilir,banada cok agir geliyor. Hele o kadinlarin basit bahaneler kanip tekrar barismalarini hic anlayamiyorum

Vallahi elmayracigim,ben bir siseyi actigimda bile zorluk ceken bir insanim,yani o deli kuvveti beni nerelere götürür bilemem

bu benim kızın başına gelse katil olmayı bile düşünürüz eşimle.ne zor Allah size yardım etsin.

Siz izin almadan çalışırken o arkadaşlarıyla çıkıp geziyordu demek ...
Sadece siz çok sevmişsiniz.
Ve eminim ki evlenmeden önce de kendini belli etmiştir ama sevdiğinizden görmek istememişsinizdir bazı şeyleri.
Bundan sonra güzel bir sayfa açılır umarım önünüzde.

gülümsedim yazdıklarınıza

öyle deme o kadınlarla evlenenler var mesela kızımın kreşten öğretmeni aynı şey olmuş 2 çocukla boşandı ve adam o kadınla evlendi.hatta çocukları bile oldu.kime layıklarsa onlarla geçirsinler öümürlerini.paraya güveniyor ama Allahın tokatı yok sanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…