- 30 Haziran 2014
- 241
- 126
- 123
- 29
Eşimle 3 yıldır evliyuz 6 aylık bebeğimiz var.
Eşimle düğünde dahil herşeyi ortaklaşa yaptık.
Sadece annem maddi olarak destek verdi.
O da benim gönlümü edip, kendi içini rahatlatmak için.
Eşim flört döneminde bir şirkette sorumlu olarak çalışan biriydi.
4 kardeşin tek erkeği.
Maddi açıdan Eli açık biriydi.
Öyle böyle herseyi borçla da olsa yaptık evlendik.
Evlendikten sonra borçları kapatmak için izinsiz çalıştık.
Ben çalıştım doğrusu.
8 ay boyunca ailemi en fazla 4 kez görüp izinsiz çalıştım.
Oysa çıkıp geziyordu arkadaşlarıyla.
Borçları bitirdik ve eşimi yönlendirmem sayesinde çalıştığı yerde ilerledi.
Altında arabası cebinden milyarlari eksik olmadı.
Geç gelmeleri, gittikçe eve gelmemeye kadar gitti ve 6 gün öncesine kadar....
Eve gelmediği günün ertesi sabahi o uyurken geceyi geçirdiği kişiden teşekkür mesajını okudum.
Yıkıldım resmen.
Basit bir kadındı üstelik maddi manevi desteği için teşekkür ediyordu.
Butik bir durumda ailemin evindeyim.
Bu siteyi bile okumama izin vermeyen adam.
Gece Kulübünde tanıştığı kadınla ilişkisi varmış....
Bitti herşey benim için.
Kimin ne dediği umrumda değil...
Ama bunu hak etmedim ALLAHIM sen buyuksun.
Sana havale ediyorum kendisini.
Öyle olmuyor işte be kararsız.Ben olsam,beni ve 6aylik bebegime ihanet eden serefsiz bir adam icin elin kadini aramam,yaygara cikarmam. Yaygarayi bile hak etmiyorlar cünkü.
ne demek istediginizi anladım tabikide.Hayir,anlamadin,onlar o kadar ucuz ki,öfkesini kusmaya deger degil. Böyle birsey yaptiginda onlarin seviyesine düsüyor.
Ki hadi diyelim o kadini aradi,bagirdi cagirdi,ne olacagini saniyorsun? Kadin adamin pesini birakmasimi? Öyle olsa bile bu o adamin aldattigini degismiyor!
Ben olsam,beni ve 6aylik bebegime ihanet eden serefsiz bir adam icin elin kadini aramam,yaygara cikarmam. Yaygarayi bile hak etmiyorlar cünkü.
Umarim ki konu sahibi böyle kararli kalir ve bosanir.
Öyle olmuyor işte be kararsız.
İsyan etmek, ağzılarını burunlarını kırmak, nedenini sorgulamak, icine akıttıkları zehri suratlarına carpmak istiyorsun. Bunları sadece kendin icin yapmak istiyorsun, haksızlığa uğrayıp ezilen gururunu sessiz kalarak onaramayacağını biliyorsun cünkü
ne demek istediginizi anladım tabikide.
ama salak yerine konulmadıgını göstersin.
ellerini kollarını sallıyarak yollarına devam ediceklerdir zaten.
kadın adamın peşini bıraksın diye arasın demiyorumki. içindekileri kussun.
kadın adamı bıraksın yada bırakmasın. inşallah arkadaş için degişen bişey olmaz.
şimdilik kararlı gibi duruyor. eşi yalvarıp aglamazsa. etrafın baskısıyla tekrar döner diye düşünüyorum ben eşine.
cocugunu babasız bırakma vs. diye.
bu arada eşiniz biliyormu? bunları
O başka bir mevzu ama direk sacı ele dolama moduna giriyorsunEvlendigin adama bagirmak cagirmak tabiki normal. Tabiki "birak beni,bebegini hicmi umursamadin" denilebilir fakat ben elin densiz,tanimadigim kadini aramam.
O serefsiz adama deger vermis gibi göstermem ona.
O başka bir mevzu ama direk sacı ele dolama moduna giriyorsun
Allah Hepinizden razı olsun.
Rabbim kimseye yaşatmasin böyle bir durumu.
Bebeğim olmasa bu kadar zoruma gitmezdi.
Parayı bulana kadarmış herşey demek.
Ben neler yaptım onun için.
28 yıl bayan adıyla gezen bir adama gerçek adını kazandırdım.
Açık öğretime yazdırdım zorla ehliyetini aldirdim.
Her akşam aldım karşıma konuştum, konuştuk...
Sahip olduğu herşey de payım var.
Allahım sana havale ediyorum.
Ben işin geyiğindeyim tabi biraz, cünkü böyle konular okuduğumda kalbime bi ağrı saplanıyor.Haha,daha öncede yazmistim,ben böyle aci seyler yasamadim,yani mantiken bana yazdiklarim dogru geliyor.
Sen ne yazikki yasamissan,elbette bu konular nasil olur,daha iyi bilirsin fakat ben hic bir zaman dövmekte pek basarili olmamisimdir. Kadina kizip,dövecem diye, bi bakmisim kadin beni döver
Ben işin geyiğindeyim tabi biraz, cünkü böyle konular okuduğumda kalbime bi ağrı saplanıyor.
O an bi deli kuvveti geliyo insana kafa göz Allah ne verdiyse ahahaha
Keşke kazanmasaydi bu kadar.
Allahım biliyor yemin ederim yoktu gözüm fazlasında.
Ailesi sessiz bekar kız kardeşleri var.
Duyulursa ne yaparız diye düşünüyorlar.
Haklılar ama çok konuştum.
Eve gelmiyor konuşun bu böyle gitmez diye.
Bize küsüyor karışmıyoruz diye kenara çekindiler.
Yine de gelmesin başlarına böyle bir durum.
Ama benim kadar kimsenin canı yanmaz.
Ailem perişan annem gizli gizli ağlıyor kızım ve benim için.
Allahım güç versin bana.
Sevginin herşey demek olduğunu bilen ve bununla büyüyen ben.
Sevmiş olmaktan utanıyorum.
Canım, yaşadığından çok senin bu kadar üzülmene üzüldüm Anladığım kadarıyla sen yeterli kapasitesi olmayan bir insanı analık babalık öğretmenlik yaparak adam etmişsin. Tahminimce ezilmiş karşında ve parayı bulur bulmaz üstünlük gösterebileceği birinin yanında almış soluğu.
Bu yanlış davranışı tabii ki hak etmiyorsun. Yanlış bir karar vermişsin, yanlış adamla yola çıkmışsın sadece. Dünyanın sonu değil. Bu bahtsızlık kadersizlik filan değil. Dünyada gerçekten çok zor hayatlar var. Allah hastalık sakatlık vermesin.
Bir arkadaşım iki engelli çocuğuna bakıyor yıllardır...Nasıl güçlü, nasıl gecesini gündüzüne katıyor, hayranım ona.
Bir başka arkadaşım çok ciddi bir hastalık için yoğun bakımda yatarken aldatılmış ve terk edilmiş. Sonra iyileşip tek başına çalışıp kızıyla çok güzel bir hayat kurmuş kendine.Ha seneler sonra kızı ünv. bitirdi kendisi aynı kendi gibi şeker mi şeker harika bir adamla evlendi.
Mutluluk huzur bir kişiye bağlı değil, lütfen o şahıs için kendinizi hırpalamayın. Zaten hayat bu yaptığını ödetir ona, siz üzüntünüzü dağıtmaya bakın. Dik durun, kim ne der aldırmayın. Unutmayın siz kendinize nasıl davranırsanız herkes size öyle davranır. Siz kendinize ne hissederseniz herkes size karşı onu hisseder.
Dalgaya alınmalı şu hayat biraz da. 3 kez nişandan ayrılan bir tanıdığım "ben yüzüklerin efendisiyim" diye kahkaha atıyordu 4. nişanında
3. eşiyle evlenen bir tanıdığım (ki çok zor bir hayat yaşamıştır) "7 kocalı hürmüz olacağım, hedeflerim büyük" diyordu. Kapı gıcırdasa oynayalım açılalım diye göbek atıyordu
Komik gördüklerinden değil, komik tarafından baktıklarından.
Allahım yar ve yardımcın olsun arkadaşım. Şimdi git o melek yavrucuğunu kokla öp, ne güzel cennet, şükret.
3 dk lık zevk için yuvasını dağıtan adamlar adam olduğunu sananlar utançlarından kendilerini cezalandırdıklarını sanarlar uzaklaşırlar bilmezler ki karşıdaki hanımının hayat arkadaşının canını daha çok yakarlar ..içleri sönmez ama sağlam açıklamalar beklerler o hanımlar..sonra hayat durur sur üflenir bağrına taş basan kadın hayatına devam eder..taki bir gün karşısına kadrini kıymetini bilen bir gerçek adam çıkana kadar..kadın için ikinci bahar başlarken son baharının son demlerini yasşayan bitik adam artık son kışa girişini yapar..ve bunu başına gelmeden hiç bir şekilde anlamazlar o adamlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?