Allahım yardım et...

he evleniyolar ya sonra çok mu mutlu oluyorlar ha oldu ya sonra ..ya anasından ya danasından çıkar diye bir laf var..evli adamla birlikte olduğu o evli kadının başka bir evli erkekle kocasını boynuzlamayacağuını nerden biliyoruz ki ya da metresiyle evlenen erkeğin metresinide aldatmayacağını..bu ihtimaller uzaaar gider ...en iyi cevabı ise zaman verir..ferdi Tayfur yıllarca Necla nazırla (imam nikahı yapıp yapmadığını bilemem)resmi nikahsız dost hayatı yaşadı 30 yıl sonra Necla nazırı da başka bir kadınla aldattı bir erkek evladı oldu..yetmedi bu kadını da bıraktı ömrümün sonunu öz ve öz nikahlı karımla geçirmek istiyorum deyip ilk resmi nikahlı karısının ayaklarına kapandı..ben o teyzenin yerinde olsam tekmeyi basardım ama kadın nikahı da vermeden senelerce bekar oturmuş evinde işte..hayat adaleti ya burda ya öbür tarafta illaki iki cihandan birinde ama muhakkak ....

Ah arkadaşım,Çok fazla değer verip,sevgini çok belli etmişsin."Ederin'den fazla değer,soytarıyı kral eder" misali..
Allahım güç kuvvet,sabır versin.Zor bir durum.Zaman herşeyin ilacı.Bunu unutman mümkün değil ama zamanla daha sabırlı olmayı öğrenirsin.
Eşin peşinden çok koşacak barışmak için.Kafasını çok vuracak ne yaptım diye.Ama geçmişler olsun.!!!
Çoçuğun için hep güçlü,sağlam karekterli ol lütfen.Reelde tanışmasakta, biz KK üyeleri sanalda da olsa sana destek vermeye devam edeceğiz.

Allah yardımcın olsun her acı kendine göre zor ama kocan gözünün önünde kafasından vurulsaydı daha zor olurdu sen enazınfdan nefret edebiliyorsun ben onu yapamıyorum...

Burda okumuştum. içim sızladı şimdi düşününce.
kız nişanlı herşeyleri hazır 2 hafta dügünleri var.
ve bi kadın cıkıp geliyo. nişanlından hamileyim diye.
2aylık hemde... sonrası büyük bi yıkım.
evlenmişlerdi. oglu olmuştu. ve boşanıyolardı...
allahın sopası...

Boşuna dememiş eskiler, bir erkeğin 2 kaşığı varsa birini kıracaksın diye.
İyilik yap, fedakarlık yap kötülük bul dedikleri bu olsa gerek.
Zavallı bir eşiniz var. Yapayalnız ölmeyi hak eden bir şerefsiz aynı zamanda...

Güçlü ol arkadaşım, güçlü ol.. ve arkana sakın hiç bakma,. bu tür olayları duydukça kanım çekiliyor, bi zamanlar hayattaki en değerliniz bir an da iğrenç bir mahluka dönüşüyor.... Yoluna bak, elbet bir gün kafası dank edecek iş işten geçmiş olacak ama,. Bu hayat onun için öyle paralı pullu güllük gülistanlık olmayacak emin ol, senin ve o minicik bebeğinin ahını aldı ya iflah olmaz bu hayatta ..
Kalbini ferah tutmaya çalış, vardır şerde bir hayır,bebeğin de senin sabrın olsun, mucizen olsun ve tez zamanda ayağı kaldırsın seni.. Allah yardımcın olsun............................

o adamdan bi hayır gelmez insan evladından soğurmu hiç
cibiliyetsiz herif..
Allah ıslah etsin ya böyle adamları anlayamıyorum valla.

Allah razı olsun kızlar. Boşanmaktan başka çarem yok ki, olmasında zaten.
O kadınla birlikte telefonlarını kapatmislar ge hesaplarını silmisler.
Ailesi annesi arayıp benim oğlum böyle birşey yapmamistir diyor.
Kadının resmini attığı mesajı herşeyi gösterdim.
3 kız kardeşi var bekar başlarına gelse ne olur acaba.
Herkes kendini düşünüyor.
Sırf utansınlar diye kadınla birlikte eşime de mahkeme açayım diyorum.
Bir yanim boşver sen yeter ki kurtul bırak ne hali varsa yapsın diyor.
Eşim in hayatını berbat etmem için elimde hersey var.
Aylık geliri 20 bin kadar olan biri ve yaptığı iş yasal değil.
Aklıma kendime sahip çıkmak istiyorum.
Değmez çünkü cidden değmez.

kadına da dava açın artık yasalarda ciddi bi yaptırım söz konusu bu konuda kadına maddi çok zarar veririsizniz çevresinde duyulursa manevide verirsiniz ben sizin yerinizde olsam kadına da dava açardım şerefsizler

Şerefsizler uçkur meraklıları madem evlenmeyinn sadık kalamayacaksanız nefret ediyorum şu erkk tiplerinden Allahımın bir bildiği vardır elbet ah alarak hahyat yaşanmaz.Allahım sana sabırlık bebeğine sağlık versin

seni aldattıgını kanıtla mahkemede.
ve geri gec izle...
eşşek gibi sana tazminat şunu bunu versin dursun.
daha birde tlf kapatıyolar ha... ikisinide sallandırıcan oralarından
kadın evli oldugunu biliyomuymuş. aradıgında ne konuşmuştunuz?

Bence mahkemede aç ne gerekiyor sa ya p hepsini haketmiş o adam sen şimdi bırakırsan senin başına musallat olur belki sna sınktı yaşatır bulsn cezasını

valla bir şey öğrendiysem ben hiç acımayacaksın bütün yasal haklarını kullanacaksın onlar iyi olsun bana bulaşmasınlar diye düşünmeyeceksin..evladının suratına bakacak yüzü kalmasın...şimdi sessiz sedasız bitirirsen ilerde çok pişkinleşirler..çocuğu görme bahanesi alma bahanesi ben bakcam sen bakcan teraneleri..huzurunu düşünüyorsan çıkar tüm ipliğini pazara..birde cebe haram lokma giriyosa zaten o kalp bozulmuştur..bile bile getirdiği ekmeğide yediniz..keşke göz yummasaydınız..

Allah yardımcınız olsun.. yalnız ben bişeyi merak ettim.. lütfen yanlış anlamayın.. işine ben yardımcı oldum dediniz.. ama şimdi yaptığı iş yasal değil diyorsunuz.. kötü niyetle sormuyorum gerçekten.. siz bunu baştan biliyor muydunuz..

Allah yardımcınız olsun.. yalnız ben bişeyi merak ettim.. lütfen yanlış anlamayın.. işine ben yardımcı oldum dediniz.. ama şimdi yaptığı iş yasal değil diyorsunuz.. kötü niyetle sormuyorum gerçekten.. siz bunu baştan biliyor muydunuz..

Yemedim canım herkese para saçan adam bana karşı çok cimriydi.
Annem baktı bana resmen.
O konuda Vicdanım rahat.
Taktığı Alyansi bile annemin parasıyla alındı.
Alyans da taktığı yoktu ama.
Durum bu şekil.
Ben yapma etme başın belaya girecek istemiyorum bu işten kazandığını dedikçe.
Gitti ailesine beni kötüledi.
Fazla kazanmami istemiyor falan diye.
Ailesi hep istedi hep istedi.
Ev arada köyde ev yazlık vs.
Hep istediler.
Şimdi kendileri çeksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…