Allahım yardım et...

aaa o serefsız daha sonra boşandı mı o kadından....kaçırmışım anam

Eşyaları topluyorum şu an.
Ama hiç birşeyi alaşım yok evden...
Evi umrunda değilmiş ailesine böyle söylemiş.
Ne yapıcam bu kadar eşyayı.
Ama bırakırsam alıp kendine ev tutup keyfini sürecek.

Eşyaları topluyorum şu an.
Ama hiç birşeyi alaşım yok evden...
Evi umrunda değilmiş ailesine böyle söylemiş.
Ne yapıcam bu kadar eşyayı.
Ama bırakırsam alıp kendine ev tutup keyfini sürecek.

ikinci el satan yerler varsa ara götrsünler ona bırakma bence hiçbirşeyi
ev kendi eviniz değil mi
eğer kendinizinse siz gitmeyin onun eşyalarını atın

adamın umrunda da değilsiniz zaten o çoktan vazgeçmiş
biran önce yaptığı işi ihbar edin bence avukatınızla konuşun bi bu konuyu
keyfine bakamadan başı belaya girsin

Son düzenleme:
Ohoo birde düşünüyormusunuz daha..
Dava açın yaptığı isler yediği naneler ortaya çıksın..
Kadınada dava açın.. Adı çıkar kocanızda hapsi boylarr ohhhh
Kocanızın ailesi tabi susar kız anası kayınvalideniz ama şuanda söz konusu oğlu hiç düşünmez ki ah benimde kızlarım var diye.. eline fırsat verseniz aklaya dursun oğlunu

alcan kaynar suyu dökücen şeyine ,sonrada erkek gibi erkek olamadın bari kadın gibi evinde otur diycen böylesine

ne desek kuru teselli gelecek kulağa, çok çok üzüldüm. Allah yardımcınız olsun, size çocuğunuzla beraber uzun ömürler, büyük mutluluklarla dolu bir yaşam nasip etsin. ve inşallah mümkün mertebe kolay atlatırsınız bu sancılı günleri, en azından sizin vicdanınız rahat, karşı taraf iki dünyada da büyük bir yükün altında, o düşünsün! siz doğru yoldasınız, Allah'a sığınmışsınız.

değmez Allahından bulsun..Allah yardımcı olsun çok zor gerçekten..bir an önce kurtul gitsin hayatına bak bebeğine sarıl.

siz ve bebeğiniz için çok üzüldüm.
ne kadar zor bir durumdasınız
allah yardımcınız olsun
kesinlikle boşanın
böyle kadınlardan hastalık bile getirir eşiniz
ayrıca mesajlar vs varsa elinizde kadına karşı da tazminat davası açabilirsiniz.buna benzer yargıtay kararları var
yani hem kadından hem eşinizden tazminat alabilirsiniz
ikisine de acımayın
ben sizin yerinizde olsam süründürürdüm
eşinizin yasal olmayan işini de ilgili yerlere ihbar edin
oradan gelen geliri de kesilsin
yasal olarak ne hakkınz varsa isteyin
ben çok gururluyum onun parasını istemiyorum demeyin.istemeseniz bile o parayı alın etrafınızdaki yardıma muhtaçlara dağıtın
zaman herşeyin ilacı inanın buna

Evimiz kira ve bu ayın kirasi henüz ödenmemiş.
Ev sahibi beni arayıp duruyor.
Adam da kredi ödüyor yazık iyi bir insanda.
Teli kapalı ulasamiyorlarda.
O yüzden bütün evin eşyası benim adima hicbirseyi bırakmayacağım.
Davanın sonuçlanması da beklemeyecegim.

Caliskan, sorumluluk sahibi bir bayan oldugunuz isikar. Bebeginize de kendinize de her türlü yetersiniz. Büyük konusmak istemem ama ihanetin affi yok bana göre. Kirilan bir gururunuz, sönen hayalleriniz var. Allah yasayani da yasatani da görüyor. Bundan sonra her sey insAllah sizin icin ve bebeginiz icin cok güzel olur.

peki şimdi ne düşünüyorsunuz? 6 aylık bir bebeğiniz varmış belki onun geleceği için boşanmak istemiyorsunuzdur ama böyle de bir ömür geçmez. Eşinizi her gördüğünüzde mutsuz olacaksınız, yıllar sonra bile belki unutamayacaksınız bu yaptığını.. ve bebeğiniz büyüdüğünde sizi böyle mutsuz görmek isteyecek mi acaba? bu çok daha büyük bir mutsuzluk olur onun için.. Ama her şeyde bir hayır vardır, takkenizi önünüze koyup bir düşünün.. geçmişinizi düşünün. Hiç ah aldınız mı? hiç birinin canını yaktınız mı? bunları düşünün. Eğer cevabınız hayır ise, her şeyde bir hayır vardır diye bakın bu olaya. Yukardaki her şeyi görüyor, her şeyi biliyor. Ona havale etmekle en iyisini yapmışsınız. Sabredin ve kendinizi paralamayın. Oturup ah o bana bunları nasıl yaptı ah içim yanıyor demenin bi faydası yok artık. Şimdi yapmanız gerekenleri oturup düşünmelisiniz. Hayatın her bir saniiyesi çok değerli.. Eğer siz de başkasından ah almadıysanız, sabrın sonu selamettir, hiç şüpheniz olmasın.

Yazmadan edemedim,bu ilk mesajınız galiba ve çok güzel yazmışsınız.

Yazmadan edemedim,bu ilk mesajınız galiba ve çok güzel yazmışsınız.

teşekkür ederim, evet ilk mesajım :)
bakmayın benim de derdim büyük. belki başkalarının dertlerine derman olurum da hafiflerim diye üye oldum işte

teşekkür ederim, evet ilk mesajım :)
bakmayın benim de derdim büyük. belki başkalarının dertlerine derman olurum da hafiflerim diye üye oldum işte
Paylaşırsınız hazır olunca inş. Burda derdi olan rahatlıyor,göremediklerini görüyor,ufak tefek derdi olanlar da haline şükrediyor bana göre

Paylaşırsınız hazır olunca inş. Burda derdi olan rahatlıyor,göremediklerini görüyor,ufak tefek derdi olanlar da haline şükrediyor bana göre
haklısınız şöyle bi kaç konu okudum gerçekten insan şükrediyor bazen benim de sevdiğim adam evlendi 10 gün önce. herkesin derdi kendine büyük elden bir şey gelmiyor.

Allah yardimcinn olsun canim. Allah o yaratiginda binbirbelasini versin! Olduki bosanirsan donuna kadar al!! Sakin gurur yapip istemem felan deme. Belki bana dusmez ama ben icimden geleni yazicam. Sakin yavrum babasiz buyumesin diye affetme onu! Birkere yapan birdaha yapar. Olan yavruna olur. Kavga, tartisma icinde buyumesin yavrum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…