Allahım yardım et...

Modelistlik yapıyor evde çizimle uğraşıyordu.
Evlendikten sonra evde birlikte pc başında çalıştık.
Yani yardım ettim.
Ben onun adına olan işi evde izinsiz gece gündüz çalışırken, o kendine iyi para kazandıracak bu işi edinmiş.
Hamile kaldıktan sonra öğrendim.
Ve istemediğimi böyle bir işte çalışmasını dile getirdim.
Ben böyle kötü oldum zaten gözünde.
Böyle başladı sorunlar.

En azından kendi kendinize ayakta durabilen para kazanabilen bir kadın olduğunuz için şanslısınız. Ya bu rezil herife katlanmak zorunda kalsaydınız tam işkence olurdu değil mi? Forumda bazen ayrılmak isteyip ayrılamayan çok arkadaş oluyor en azından bu durumda değilsiniz yani. Yine de insan hayatını yıllarını değmeyecek birine verdiği için üzülür ve pişman olur. Eşiniz ve bu tip erkekler için söylenecek söz yok yukarıda Allah var elbet bunun bir bedeli olacak. Siz dik durun ki o sizin önünüzde hepten küçülsün zaten küçük ya neyse...

anlıyorum.. yani aldatma olayı olmasa bile çok güvenilir bi adam değilmiş.. Allah sizi belkide bi beladan kurtardı böyle düşünün.. demekki bi insanın gerçek kişiliğini öğrenmek için eline para vermek gerekiyor.. Allah size ve kızınıza yardımcı olsun.. merak etmeyin elindeki o yasa dışı para ona hayır getirmeyecek.. zaten yuvasını eşini çoocuğunu kaybetti.. daha bunlar başlangıç.. Allah eline ayağına dolaştırdı o parayı.. içiniz rahat olsun sizi kutardı o adamdan..

Allah yolunuzu açık etsin inşallah boşanma fikrinden sakın vazgeçmeyin. . ve hakkınız neyse onu kesinlikle talep edin. . Allah size çocuğunuza sağlık versn

Şu an Evimin eşyalarını topluyorum.
Onun eşyalarını topladım ve bütün fotoları yirttim attım.
Eşyaları ve fotoları toplayın hiç bir belirti kalmadı onunda bu evde yaşadığına dair.
Allahım biliyor içim çok rahat.
Elbet birgün düşecek bundan adım gibi eminim.
Yaşadığı şu hızlı hayatta hir yere kadar.

Allah senin yanında güzel anne hiç merak etme senin geleceğin kalbin gibi tertemiz olacak

Aldatılmak çok sürpriz olmamış size eve gelmemesi banka dekontları falan. ne size ne yuvanıza ne bebeğinize saygısı kalmamış sakın affetmeyin bir ömür böyle geçmez Allahından bulsun.

arkadaşım boşver naparsa yapsın
sen evden bütün izlerini sil boşan keyfine bak
çocuğun da var şimdi tüm ilgini ona verirsin
kendine yeni bi hayat kurarsın
ilk başlarda zor olur ama sonradan rahatlığa çok alışacaksın
benimde çevremde aldatılıp ayrılan insanlar var
boşanan insanlar sonradan çok rahatlıyo inan
evliyken olduğundan daha rahat ve neşeli oluyolar
kendileri için yaşamayı öğreniyolar
ilk etap zorluyo sadece

eşin olacak pislik yalnız kalınca napıcak bakalım
parayla kadınları elde etmek kolay
umarım yükseldiği gibi birden düşer de görür gününü
sen canını sıkma böyle bi adamın karısı olmaktan kurtulduğuna sevin

bence elinden geleni ardına koyma
yasal bi iş yapmıyosa da çocuğuna o parayı yedirme zaten
şikayet et ne gerekiyosa yap
ben olsam kadına da dava açardım eşime de
hiç bana bulaşır mı diye düşünme bence tazminat davasını da ayrı aç boşanmayla birlikte
imkanın varsa herşeyi yapmalısın bence

ama sana zarar verecek biriyse de kendin bilirsin

ama size de kızdım biraz
eşinizin yasadışı çalıştığını bildiğiniz halde ses çıkarmamışsınız anladığım kadarıyla
haram paradan hayır mı gelir
keşke tepki gösterseydiniz

Son düzenleme:
Sen kendini kurtar,boşan,sil herşeyi.
Allah bir şekilde onun yolunu açtığı gibi kapatır.

Güçlü duruşuna sevindim. Ama bu adamı dımdızlak bırakmadan boşanma Gazzel. Valla bana burada fenalık geldi. Onun haram parasını yemek istemezsin evet ama al elinden her şeyini ama istersen bir kuruşuna bile dokunma. Beş parasız kalınca bakalım kim bakacak ona..

Avukatımla konuşacağım.
Tazminat davası açacağım.
Alsın avukat.
Onun parasinda pulunda değilim.
Olsam yer içer bende keyfine bakardim.
Zehir zikkim olsun.
Bazı arkadaşlar bildiğin halde neden tepki vermedin yaptığı işe diyorlar.
Onlarda haklılar.
Fakat şu var ki, güzel giden bir evliliği bu haram paranın eşime verdiği haz mahvetti.
Ve ben bırak yapma dedikçe adam ahtapot gibi sarıldı bu işe.
Ailesinin istekleri çevresinin değişmesi herşey etkendi.
Ben ses çıkarmasaydim şu an altimda arabam koca parası yiyen bir kadın olacaktım.
Ben evliligimi para üzerine kurmadim ki.
Ben Babasız büyüdüm lise uni çalışarak okumuş bir insanım.
Emek sarf ederek kazandığın şeyin tadı hiç birseyde yoktur bunun bilincinde büyüdüm.
Şu an elimde alyansimdan başka hicbirseyim yok.
Kazandığı nereye gidiyor çıktı işte.
Allah bildiği gibi yapsın.
Hesabını veremeyecegim hiç bir şey yapmadım.

Allah yardımcın olsun, kızını sana bağışlasın. En kısa zamanda güzel günler görürsün İnşallah.

Lütfen yaptıklarını yanına kar bırakmayın. Maddi manevi arayın hakkınızı hemde ikisinden de. Gurur filan değil bunun adı asıl hakkınızı ararsanız daha dik duruşlu, daha kendine güvenen bir çizginiz olur. Kurtulun ondan kurtulmayın diyen yok ama acıta acıta kurtulun kuru kuru değil. İster yasal olmayan işini ortaya çıkarın, ister başka bişey ama tepkisiz kalmayın.

sen tepki gösterdiysen ve onun parasına dokunmadıysan birşey diyemem
ama evliliğiniz bu sebepten bozulmuş bir yerlerden çıkıyor işte

zaten durum böyleyse sana büyük fırsat çıkmış bu adamdan kurtulman için
sevinmeli ve şükretmelisin bence ki çocuklarına o parayı yedirmek zorunda kalmayacaksın
ve bu adama katlanmak zorunda da kalmayacaksın
elinden geleni ardına koyma
ver avukata o herşeyi halletsin
hakkını aramalısın bence
Allahından zaten bulacak ama hukuken de yaptıkların hesabını vermeli

Senin ve kızının ahı zaten onu süründrecektir.Allah yardımcın olsun,sıkıntılarını gidersin inş.

Rabbim size sabır versin bebeğinizle mutlu mesut uzun hayırlı ve uzun bir gelecek nasip eylesin inşallah

isyan etmeyin sakın hep dua edin Allah a sığının...o adamdan(adam dediysem lafın gelişi başka bir çok sıfata layık kendisi) size koca olmamış bebeğinize nasıl baba olsun...zaten istememişte bırakın göstermeyin siz bebeğinize yetersiniz Rabbim den o gücü isteyin...

babasız büyümenin zorluğunu biliyorsunuz ama böyle babaya baba denir mi?bebeğiniz ilerde sizi çok iyi anlayacak ve iyiki o adam hayatımızda yok diyecek size emin olun...

o şahsiyetin ailesiyle de muhattab olmamaya çalışın...belliki para örtmüş onların vicdanını...sinirlerinizi onlar için yıpratmayın...hem ağlayın açılırsınız içinize atmaktan iyidir...

hem belki psikolojik destek de alabilirsiniz bebeğiniz için güçlü durmak için ve tabiki kendi sağlığınız için...hiçbirşey ve hiçkimse sizden ve bebeğinizden değerli değil.

Yaptığı iş yasal değilse sizin ihbar etmenize gerek kalmadan Allah bacağına dolar zaten üzülmeyin
Siz yalnızca kızınızı ve kendinizi düşünün.
Öyle merhamet sahibisiniz ki ailesine kızamıyorsunuz bile.
Ama emin olun onlar hala oğullarını savunuyorlar, sizin arkanızda değiller.
O yüzden bence onlarla da muhatap olup canınızı daha fazla sıkmayın.
Annenizi de üzmeyin.
Siz de kapatın telefonlarınızı arasalar da ulaşamasınlar.
Evet, bu okuduklarım çok üzücü şeyler, hatta yıkıcı.
Ama bir başkasının hayatını bu derece çekip çevirebilen bir insan kendisi için bunu neden yapamasın?
Bal gibi yaparsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…