Allahıma şükrolsun dördüzlerim dogdu

dördüzlerim oldu arkadaşlar ben taburcu oldum ama onlar hastanedeler küvvezdeler bebişlerim benim inşallah iyi olurlar...a.s.

gözün aydın arkadaşım ve geçmiş olsun inşallah sağlıklı şekilde kucagına alıp yuvanıza dönersiniz rabbim uzun ömürler versin 4 bebişine

canım gözün aydın
maşallah 4 tane birden
Allah sağlıklı ömürler versin herbirine

ara sira bakiyordum dogurdun mu diye:))
cok sevindim Allah anali babali buyutsun cok buyuk bir is basardina.s.a.s.
bildigim kadariyla 3 kiz 1 erkek.ne isim koydunuz merak ediyorum
ayy ne cok valla koy koy bitmeszemuszemus

allah herkezden razı olsun evet 3 kız 1 erkek burdada işl olduk galiba dediginiz gibi bu hafta ikisi taburcu olcak inşallah küvvezden cıktı ikisi ikiside inşallah bakalım isimleride erkek (İSLAM) KIZLAR ( SUKEYNA. BERRA. MEDİNE) İSİMLERİDE BUNLAR KUZZULARIMIN arkadaşlar.gamyoncuiremsukaydirigubbakcemile5hihoyyytnaniknanik

arkadaşlar herkezden allah razı olsun agzınıza yüreginize saglık bakalım inşallah bu hafta ikitanesini cıkarcaklar hastaneden küvvezden cıktı ikisi ikiside bakalım inşallah yakında evet dediginiz gibi burda galiba bir ilkisiz dördüzler isimleride erkek (İSLAM) kızların ismide ( SUKEYNA . BERRA . MEDİNE ) koyduk arkadaşalr.gamyoncuiremsuyerimsenibenklava::icecream:mafoldumben:ecrin_bebek:

Canim cok sevindim ne guzel hepsi birden gelir insalah eve.Resimlerini bekliyoruz 4 birden ne sirin olur simdi.

ayyyyy masalah hayatım rabbim ana babalı buyutsun insaallah saglıkla herbırını evıne getırır buyutrsun ısımlerıde cok guzelmıs maasallah.4tane :lepi:
ben ikiz dogurunca ne oldum dedım:kedi: helal olsun sana canım yenıden tebrıkler.a.s.kaydirigubbakcemile5

ayyy maşallah isimleriyle yaşasınlar inşallah...
resimlerini paylaş canım forumun dördüzlerinin...
haa sahi bu dördüzlerinden başka çocuğun varmıydı senin ?
yani şu an kaç kişilik aile oldunuz onu merak ettim...

Ooooy yetişin dördüz falan vermem size hepsi benim :teytey: ben sevicem Allah bağışlasın canım güle güle büyüt bizede koklat:)

sizin olsun koklayın sevin derim ama sadece sevmelik birtane daha kızım vardı dort bunlar geldi bitane daha vardı ikide kociş le biz ettikmi yedi allahıma cok şükürler olsun iki tanesi cok şükür bugün getirdik eve ikisi hastanede onlarda gelir inşallah allahımın büyüklügüne hamd olsun allah herkeze nasip eylesin canlarım..

inşallah darısı diğer ikisine. onlarda gelir aile niz hep bir arada mutlu mesut yaşarsınız

maşallahhhh..
Allah analı babalı büyütsün.
büyük başarı valla kutlarım.dördüz taşıyıp doğurmak

dilerim Rabbimden yuvanızdan huzur hiiiiç eksik olmaz canım...
kocişinle, sevgili kızınla,dördüzlerinle uzuuun sağlıklı bir ömür sürersiniz inşallah...
AMıN :)

allah analı babalı buyutsun 41 kere masallah sanada meleklerinede.................

ayy bır anda 5 cocuk annesı oldun demek:)masallah yaa
bırsey daha merak edıyorum hepsı ayrı yumurta mıymıs
tek yumurta ikizi filan var mı içlerinde
eger ayrıysa masallah ne cok yumurtan varmıszemuszemus

canlarım allah herkezin yavrusunu herkeze bagışlasın herkeze mutluluklar nasip etsin yavrularıyla yaradanım allahıma şükrolsun brbişimin bitanesi daha geldi dün kaldı bitanesi hastanede arkadaşlar oda iyi inşallah oda yakında gelcek evet arkadaşım hepsi ayrı kesesindeydiler..:icecream:gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…