Allahıma Şükürler Olsun Sonunda Ben de Hamileyim...

TOPRAK28

Allahım sana emanetiz...
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2008
2.428
10
116
45
İstanbul
Arkadaşlar sonunda bende hamileyim...Bu başlığı açmak için 1 senedir bekliyorum...2 olumsuz denemenin ardından 3. denememde hamileyim...Allaha şükürler olsun hamileyim yarım saattir mutluluktan ağlıyorum...Dondurulmuşlarla 10. gün değerim 105...Allahım herkese bu duyguyu yaşatsın...

mrh cnm tebrik ederim sağlıcakla kucağına alırsaın inşallah benim için de dua et arkadaşım sevgilerimle...

cok sevindim canim....bu sabah aldigim en güzel haber...gercekten...Allah sonuna kadar hayirli bi sekilde gitmesini nasip etsin

şükürler olsun....
RABBıM sağlıkla-hayırla kucağına alıp büyüttüğün günleride göstersin inş.. çok tebrik ediyorumm.........

tebrik ederim
rabbim tamamına erdirsin
sağlıcakla kucağınıza aldığınız günleride göstersin inşallah :Saruboceq:

Allah razı olsun kızlar o kadar sabrettim o kadar dua ettim ki allahıma şükürler olsun...Allahım sizlere de nasip etsinzümmün ficalcim , halisna ve smhsmh allah size de sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin...

zemuszemusopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5:lepi::lepi::lepi::Saruboceq:

tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin. çok mutlu oldum canım :CüvCüv::CüvCüv:

canım cok sevındımmm allah kucagına almayı nasıp etsın...benımde 3 denemem salı gunu test gunum ınsallah ogun bende 3 denememde basardım dıyebılırım...

Sağolun arkadaşlar allah hepinize nasip etsin...Tam 2 kez olumsuz sonuç aldım hep yıkıldım, çok ağladım ama allahımın izniyle ayağa kalktım ve tekrar denedim...

Adacım inşallah ben umutluyum senden...Senin de 10. günün değil mi bugün...Bir de belirti aramayın derim.Benim çok ağrım sıızm olmadı tek belirtim göğüs ucumda ki koyu halka genişledi , biraz koyulaştı ve damarlar belirgin oldu biraz daha o kadar...

Oleyyyyyyyyyyy....
Canım maili okurken eşimle telefonda konuşuyordum "oleyyyyy toprak hamileymiş dedim" ikimiz birden gülme krizine girdik.
Allah seninde yüzünü güldürür sağlıkla kucağına almayı nasip eder...

Sağol amandacım burada resmen kardeş olduk ben de eşime anlatıyorum sizleri...

Herkesin herşeyin bi vakti zamanı var Allahın katında..Bu güzel an senin için de bugünmüş...Allah tamamına erdirsin sağlıkla canım..Önceki denemelerini de biliyorum ben..Herkes bi şekilde emek edip umut edip bu güzel haberi alacağı günü bekliyor..Muradına eriştiğin için çok mutluyum ...Allah arzu eden herkese nasip etsin anneliği inşallah..

canim tebriklerrrrrrrrr
tedavide oldugunu bilmiyordum boyle birden haberini almak da cok guzel oldu saglicakla kucagina alirsin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…