• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allahımızın güzel isimleriyle iyileşmeye varmısınız?

BU hafta ya varis cekilyior , lütfen konuyu dagitip kafa karistirmayalim....

Bende dün bugün cektim, allah hepimizinki kabul etsin insallah.

selam kizlar..yemin ederim ben dunki esmalari da bugunude unuttum..ayyy nasil olur yaa yeni topic gorunce hatirladim,bu aralar kafam dalgin..insallah dunu bugunu ve yarinkini beraber haber veririm...nasil unuttum Hayy Allah

bugünkü esmaları ve salavatları okudum .....Rabbim herkese evlat nasip etsin..;)

cnm sendemi bebek istiyorsun insallah olur tez vakitte hayirlisiyla..ne zamandir istiyorsun??bende istiyorum tam 11 yil7 aydir...........aysenazz kizlar hep gulucuk felan almislar lutfen banada kizgin surat felan verme ben anlamadim nasil unuttugumu yaa

selam kizlar..yemin ederim ben dunki esmalari da bugunude unuttum..ayyy nasil olur yaa yeni topic gorunce hatirladim,bu aralar kafam dalgin..insallah dunu bugunu ve yarinkini beraber haber veririm...nasil unuttum Hayy Allah

gecen hafta calısmama ragmen erkenden bitiriyordum esmaları
şimdi 2 gündür unutuyorum tesadüf seylerden aklıma geliyor
tövbe neden böyle oluyor
dün cektim ama bugünde cekicem kimse engel olamaz:36:

cnm sendemi bebek istiyorsun insallah olur tez vakitte hayirlisiyla..ne zamandir istiyorsun??bende istiyorum tam 11 yil7 aydir...........aysenazz kizlar hep gulucuk felan almislar lutfen banada kizgin surat felan verme ben anlamadim nasil unuttugumu yaa

neden kızayım canım benim amacımız dua etmek Allaha

benim bir kızım var....ben kardeşim için dua ediyorum.....rabbim onada nasip eder inşallah..bugünkü esmalar tamamdır ..herkese iyi dileklerimle..

Ben bugünkü esmalarımı ve salavatlarımı okudum Allah'ın izniyle. Allah isteyen herkese evlat nasip etsin.
Ben de çok istiyorum, Rabbim inşallah hepimize tez zamanda hayırlı yavrular verir inşallah. Böyleeee boncuk boncuk bakan, mis kokulu, güzel gülüşlü bebeklerimiz olur inşallah:16:
Ama yine de Allah bugünümüzü aratmasın, herşeyin hayırlısı olsun diyorum.

Arkadaslar Yüce Mevlamızın güzel isimleriyle iyileşmek istiyoruz.bilinçli bir sekilde 1 haftada bir isimlerini zikredecegiz.Bu hafta cekecegimiz zikir ya-varis.hergün 707 adet cekiyoruz ve 100 salavat cekiyoruz canlar. evlat sahibi olmak isteyenler için. katılmak isteyenler bildirimlerinizi yapın ve pazartesi baslıyoruz arkadaslar. listemizi yenilicem sizden gelen bildirimlerle. :34::34::34:

önemlidirrrrrr dikkat !!!!!!!!!!!!!!!!!

aysenazzz 707 ya-varis 100 salavat :16::16:
zelalperd 707 ya-varis 100 salavat :16:
onyediocak 707 ya-varis 100 salavat
melekyavrum 707 ya-varis 100 salavat :16::16:
nekadarzor 707 ya-varis 100 salavat
debusi 707 ya-varis 100 salavat :16::16:
Snejenka_ 707 ya-varis 100 salavat :16::16:
bugu-su 707 ya-varis 100 salavat
mehtapibrahim 707 ya-varis 100 salavat
DILAYNUR 707 ya-varis 100 salavat :16: :16:
siyahkugu 707 ya-varis 100 salavat :16: :16: :16:
KETENHELVA 707 ya-varis 100 salavat :16: :16:
E-M-A 707 ya-varis 100 salavat :16:
Jeyloo 707 ya-varis 100 salavat :16::16:
derinsuberfu 707 ya-varis 100 salavat :16: :16:
jaleda 707 ya-varis 100 salavat :16:
zyx321 707 ya-varis 100 salavat
muntazar 707 ya-varis 100 salavat
elossa 707 ya-varis 100 salavat

Ben katılmak istiyorum mümkün mü dür?

selamlar ben dün bildirim yapamadım dün ve bugünkü esmalarımı okudum rabbim kabul etsin inşallah:16::16:

Back
X