- 6 Mart 2019
- 382
- 316
- 23
- Konu Sahibi Gamzecikkk18
-
bencede keseyi de görürsün kap atışını da duyarsın banada 10 gün sonra gel dedi kalp atışı için muhtemelen duyulur dedi inşallah seninkide duyulurCanım bende bugün kontrole gittim abdominalde kese göründü çok şükür bebek sağlıkla gelişmeye başlamış dedi.
Şu anda 5+3 üm. 10 gün sonra gel kalp atışını duyabiliriz dedi bu zaman aralığına göre sende duyabilirsin diye düşünüyorum
O devitten bende kullandim ama hic mi hic ise yaramadi. Vnaturayi oneririm. Bir de oglen 12-1 arasi gunes en tepedeyken giyinebildigin kdr acik giyinip 15 dk guneslenmek onemli.benimki 16 çıktı yani yerlerdecanan karatayın fikirlerine çok saygı durarım demişse doğrudur d viit - d3 yazdı doktor 10 damla damlat dedi dünde bide açık hvada yürü demişti bu arada senin ilk gebeliğin mi
bugun bakıyım bi eczaneyeO devitten bende kullandim ama hic mi hic ise yaramadi. Vnaturayi oneririm. Bir de oglen 12-1 arasi gunes en tepedeyken giyinebildigin kdr acik giyinip 15 dk guneslenmek onemli.
Evet ilk gebeligim ama eylulde 5. haftada kalp atisi duyulmadan dustu bi tane.
Hayirli olsun arkadasim. Aramiza hosgeldin. Benim bildigim doktorlar son adet tarihini baz aliyorlar. Tabi bebegin gelisimi de onemli. Doktora sorunca o soyleyecektir zaten sana. 5. haftanin bitimi veya 6. haftanin icinde kese gorunur fakat kalp atisi icin 7. 8. Haftayi beklemen gerekli. Randevu tamamen amamen sana kalmis. Ister bekle , ister hemen git. Ben hemen gitmistim kese var mi diye. Yarin tekrar kalp atisi icin gidecegiz. Hakkimizda hayirlisi olsun.Birde bi sorun daha olcak 4 gu luk gecikmedeyken yani bundan 3 gun once degerlerm 1000 di. Doktor randevumu ne zmn almaliym kese ne zaman gorunur veya kalp atisi.
Cok tesekur ederim yarn arandevu alablrsem gideyim. Hakkimizda hayirlisi olsun. Insallah yarin saglikli pit pit lar duyarsin:)Hayirli olsun arkadasim. Aramiza hosgeldin. Benim.bildigim doktorlar aon adet tarihini baz aliyorlar. Tabi bebegin gelisimi de onemli. Doktora sorumca o soyleyecektir zaten sana. 6.haftanin icinde kese gorunur fakat kalp atisi icin 7. 8. Haftayi beklemen gerekli. Tamamen sana kalmis. Ister bekle , ister hemen git. Ben hemen gitmistim kese var mi diye. Yarin tekrar kalp atisi icin gidecegiz. Hakkimizda hayirlisi olsun.
Benimde değer 772 cıktı ultrasonda kese göremedi vajinal ultrasonla bakınca kese gorduk 22 nisanda çağırdı kalp atışını duymak icin bende de cok aşırı degil ama sürekli bulantı hissi var ara ara ogurtu geliyor çalışıyorum sürekli kraker falan elimin altındaKızlar ben 460la ultrasona girdim hiç bir şey görünmedi. Tam bir hafta sonra çağırdı. Tekrar kana bakılmadı. Ultrasonda kese göründü. Yani 460'dan tam bir hafta sonra keseyi gördük. Aşırı bulantım var benimSizlerde durum nasıl? Bir çözüm öneriniz var mı?
hayırlı olsun benimde sat 24 şubattı naptınız kese veya kalp atışı için gittiniz mi acabaIyi aksamlar hanimlar
öncelikle kandilimiz mübarek olsun rabbim olmayan anneligi gercekten isteyen hakeden herkese nasip etsin
Bizde 6 yil olacak evleneli istemedik falan derken esim ameliyat oldu vs sonra bende kalitesiz yumurta cikti vs bi turlu olmadi bebegimiz
Subatta tedaviye baslayip Martta transfer oldum ilk tüp bebek denenemizdi rabbime cok şukur tuttu (5. gun 1 embriyo)
Sat:24 Şubat
Transferim:14Martta oldu
7. gunde 93
9.gunde 230
12.gunde 652 cikti
kendi uygulamama göre 5+2 deyiz
5 Nisanda kese icin cagirdi dr
(Aramizda tüp bebek anneleride var diye yazdim kizlar boyle ayrintili)
1Aralikta tahmini dogum
gözün aydın cnm bat geçti mi?Merhaba uzun zamandır deniyoruz bizde eşimin sayısı özellikle hareketi düşüktü promen k kullandık 1 kutu en son da prooxed plus kullanıyordu. Birkaç gündür midemde bulantı vardı ağzımda tuhaf bir tat bi test yaptım birinci çizgi çok silikti ikinci yoktu neyse sabah işe geldim akşam da geç gittim eve bakayım dedim ikinci çizginin orası böyle siyah gibi bi iz bida yaptım bu çıktı sonra sabah kan vermeye gittim 27,75 çıktı daha çok yeni inşallah sorunsuz devam eder pzt bir daha kan vercem
Hayırlı olsun arkadaşım. Benimde 5+0 daha çok yeni randevum 20 NisandaArkadaslar merhaba bugun kesemizi gorduk 5 +5 te kalp atisi icin 2 hafta snra gel dedi alttan muaynw etmek istemedi . Allah hepimize bu duyguyu yasatsin. Kucagmza almak nasip olur insallah
Saolasn canm . darisi keseyi gormene insallah. Cnm benmHayırlı olsun arkadaşım. Benimde 5+0 daha çok yeni randevum 20 Nisanda
merhaba siz naptınız gittiniz mi kalp atışı duymaya bugunRabbimin izniyle duyarsın canım tam vakti olmuş oluyor
Ayni gun canim ikimizinkiBenim sat 24 subatti. Tahmini dpgum kasim sonu aralik basi.
Sagol canim Allah razi olsunhayırlı olsun benimde sat 24 şubattı naptınız kese veya kalp atışı için gittiniz mi acaba
Benim de ağzımın tadı bozuldu. Dilimi üst damağımı filan çok garip hissediyorum. Susuyorum su içerken sanki su acı gibi ilaçlı gibi geliyor. Acıkıyorum canım hiç bir şey yemek istemiyor. Hiç böyle olacağını düşünmemiştimBenim 6+1 6 bitince gidicem. 5 biterken sadece keseyi görmüştük. 10 gün sonra gel dedi. Bu arada benim o ara ara gelen sancılarım öyle sık olmuyor artık. günde bi kez falan ya oluyor ya olmuyor. ağzımın tadı değişti midem bi tuhaf oldu bulantı yaklaşıyor galiba. Halsizlik devam. Sizler nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?