Allah’ın izniyle Aralık annesi olacaklar

bencede keseyi de görürsün kap atışını da duyarsın banada 10 gün sonra gel dedi kalp atışı için muhtemelen duyulur dedi inşallah seninkide duyulur

O devitten bende kullandim ama hic mi hic ise yaramadi. Vnaturayi oneririm. Bir de oglen 12-1 arasi gunes en tepedeyken giyinebildigin kdr acik giyinip 15 dk guneslenmek onemli.
Evet ilk gebeligim ama eylulde 5. haftada kalp atisi duyulmadan dustu bi tane.

bugun bakıyım bi eczaneye

Merhaba arkadaslar bende kan tahliline gore 5+5 ama son adet tarihime gore 4+6 gornuyor l. Sozce hangisini baz almaliyim. Hepimize hayirli olsun Allah istyenleri tez zamanda mutllu etsin insallah :)

Birde bi sorun daha olcak 4 gu luk gecikmedeyken yani bundan 3 gun once degerlerm 1000 di. Doktor randevumu ne zmn almaliym kese ne zaman gorunur veya kalp atisi.

Birde bi sorun daha olcak 4 gu luk gecikmedeyken yani bundan 3 gun once degerlerm 1000 di. Doktor randevumu ne zmn almaliym kese ne zaman gorunur veya kalp atisi.
Hayirli olsun arkadasim. Aramiza hosgeldin. Benim bildigim doktorlar son adet tarihini baz aliyorlar. Tabi bebegin gelisimi de onemli. Doktora sorunca o soyleyecektir zaten sana. 5. haftanin bitimi veya 6. haftanin icinde kese gorunur fakat kalp atisi icin 7. 8. Haftayi beklemen gerekli. Randevu tamamen amamen sana kalmis. Ister bekle , ister hemen git. Ben hemen gitmistim kese var mi diye. Yarin tekrar kalp atisi icin gidecegiz. Hakkimizda hayirlisi olsun.

Cok tesekur ederim yarn arandevu alablrsem gideyim. Hakkimizda hayirlisi olsun. Insallah yarin saglikli pit pit lar duyarsin:)

Benimde değer 772 cıktı ultrasonda kese göremedi vajinal ultrasonla bakınca kese gorduk 22 nisanda çağırdı kalp atışını duymak icin bende de cok aşırı degil ama sürekli bulantı hissi var ara ara ogurtu geliyor çalışıyorum sürekli kraker falan elimin altında

hayırlı olsun benimde sat 24 şubattı naptınız kese veya kalp atışı için gittiniz mi acaba

Benim 6+1 6 bitince gidicem. 5 biterken sadece keseyi görmüştük. 10 gün sonra gel dedi. Bu arada benim o ara ara gelen sancılarım öyle sık olmuyor artık. günde bi kez falan ya oluyor ya olmuyor. ağzımın tadı değişti midem bi tuhaf oldu bulantı yaklaşıyor galiba. Halsizlik devam. Sizler nasılsınız?

Merhaba uzun zamandır deniyoruz bizde eşimin sayısı özellikle hareketi düşüktü promen k kullandık 1 kutu en son da prooxed plus kullanıyordu. Birkaç gündür midemde bulantı vardı ağzımda tuhaf bir tat bi test yaptım birinci çizgi çok silikti ikinci yoktu neyse sabah işe geldim akşam da geç gittim eve bakayım dedim ikinci çizginin orası böyle siyah gibi bi iz bida yaptım bu çıktı sonra sabah kan vermeye gittim 27,75 çıktı daha çok yeni inşallah sorunsuz devam eder pzt bir daha kan vercem

Eklentiler

• IMG_20190411_002109.webp
    65,2 KB · Görüntüleme: 43
gözün aydın cnm bat geçti mi?

hayırlı olsun benimde sat 24 şubattı naptınız kese veya kalp atışı için gittiniz mi acaba
Sagol canim Allah razi olsun
insallah saglicakla kucaklarimiza aliriz seninde gozun aydin canim
gecen hafta keseyi gorduk kalp atisida vardi ama dinleyemedik
bugun cok sukur duyduk kalp atislarini sen ne yaptin peki gittin mi

Benim de ağzımın tadı bozuldu. Dilimi üst damağımı filan çok garip hissediyorum. Susuyorum su içerken sanki su acı gibi ilaçlı gibi geliyor. Acıkıyorum canım hiç bir şey yemek istemiyor. Hiç böyle olacağını düşünmemiştim inşallah 11 12 haftadan sonra geçer. Arada öğürme hissi geliyor ateş basıyor o da çok kötü oluyor ama çok şükür aşırı bulantım yok. Ağzımın tadı çok rahatsız ediyor beni. Akşam yemeği hiç yiyemiyorum. Pek halsizlik de yok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…