- Konu Sahibi Gamzecikkk18
-
Iki günde bir mi gerçekten mi ben iki dr ada gittim ikisi de 10 gün sonra kalp atışı için gel dediler . Siz hangi dr a gidiyorsunuzben de iyi bi dr ve hastane arıyorumBende aklima kotu bisey getirmek istemiyorum ama elimde degil.tup bebek icin gun beklerken oldu mucizem .bi kalp atislarin duysam rahatlicm.doktor yakin takipte 2 gunde bir cagiriyor 10 gun sonrada duyarz dedi doktor insaalah guzel haberler veririz birbirimize
Erken menepoz teshisi kondu amh cok dusuk cikti rutin kontrollerimde gittigim doktoruma gidiyorum beni tanidigi ve bildigi icin yakin takipe alicam 2 gunde bir gelicksin dedi 12 hafta kadar doktorumla ilerlicm sonra dogum icin hastane aricamIki günde bir mi gerçekten mi ben iki dr ada gittim ikisi de 10 gün sonra kalp atışı için gel dediler . Siz hangi dr a gidiyorsunuzben de iyi bi dr ve hastane arıyorum
Bende 6 haftada kese gozuktu 2 hafta sonra kalp atisini duyucaz dedi doktor endise etme cok erken daha boyle cok ornek okudumBenim 6+4 iken kalp atışı duyulmadı diye telaşlandı doktorlar.acaba cok mu erken davrandık benim de içim rahat değil
6+2 de duydum kalp atışını 6+6 şimdi6+4 olup kese görünen ama kalp atışı duyulmaması durumunu yasayan var mı arkadaşlar?
Hayır karından duydum çok net bi şekilde 6+2 olmasına rağmen paranızla rezil olmayın çok iyi doktorlar var bazı doktorlar ruhsuz biraz ne hissettiğimizi nezaman dan beri beklediğimizi anlamazlarBen de pazartesi gidicem pazartesi 6+5 olucam doktor kalp atışını duyamayabilirsin kendini çok şartlama dedi. Duyacağıma inanıyorum. Ben döllenme gününü biliyorum galiba ovulasyonla takip ediyordum.son adet tarihim 27 şubat 15 mart günü döllenme gerçekleştiyse sizce bu geç döllenme sayılır mı? Geç döllenme olduysa 6. Haftada duyulamayabiliyormuş. Bir de duyanlar acaba vajinal ultrasonla mı duydular 6. Haftada?
Adet döngünüz 28 gün mü?Hayır karından duydum çok net bi şekilde 6+2 olmasına rağmen paranızla rezil olmayın çok iyi doktorlar var bazı doktorlar ruhsuz biraz ne hissettiğimizi nezaman dan beri beklediğimizi anlamazlar
EvetAdet döngünüz 28 gün mü?
Bende Protestan kullanıyorum ama alttan tavsiye etti doktorum bi zararı yok bebeğin tutunmasını sağlayan bişeymiş 3 ay bitene kadar kullan dedi Allah’ın izniyle bişey olmaz yavrularımızaMerhaba benim de son adetinin başlangıç günü 4 mart. Dün kalp atışlarını gördük. Cihazdaki sorun sebebiyle duyamadigumixi söyledi doktor ama pit pit atışını gördüm çok şükür ama akıntılarım devam ediyo. Dr yeri iyi ama yine de progestan verelim dedi içiyorum ama içime sinmiyo
merhaba,. çok teşekkür ederim gerçekten içim rahatladı. sizde de su gibi veya grimsi akıntılar oluyor mu? bi de alttan nasıl alıyosunuz doğrudan yani o hapın kendisini mi koyuyorsunuz. hap gibi bişey değil mi* ben ağızdan alıyorum feci uyku yapıyo başım dönüyoBende Protestan kullanıyorum ama alttan tavsiye etti doktorum bi zararı yok bebeğin tutunmasını sağlayan bişeymiş 3 ay bitene kadar kullan dedi Allah’ın izniyle bişey olmaz yavrularımıza
Hem ağızdan hem alttan alınıyo doktorun tavsiyesine göre evet akıntı oluyo doktorum normal dedi tansiyonu düşürüyomuş doktorum aldığın zaman uzan yanına tuzlu kraker falan al ye uzun sürmez geçer dedimerhaba,. çok teşekkür ederim gerçekten içim rahatladı. sizde de su gibi veya grimsi akıntılar oluyor mu? bi de alttan nasıl alıyosunuz doğrudan yani o hapın kendisini mi koyuyorsunuz. hap gibi bişey değil mi* ben ağızdan alıyorum feci uyku yapıyo başım dönüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?