Allah’ın izniyle Aralık annesi olacaklar

Ben 6. haftada kalp atışını duydum ama youtube dan doktorların hafta hafta gebelik ile ilgili videolarını izliyorum size de tavsiye ederim direk doktorların ağzından olunca bana çok güvenilir geliyor, geçen bir videoda doktor dedi ki 10. haftaya kadar bile duyulmayabilir panik yapmayın üzülmeyin dedi.

Merhaba . Benim bugün adet sancısına benzeyen ufak sancılarım oldu. Az evvel de şu gibi şeffaf az bi akıntı oldu. Akıntı olan ufak kısım ıslandı . Sizce sorun var mı? Dr agitsem gereksiz mi olur

Iki günde bir mi gerçekten mi ben iki dr ada gittim ikisi de 10 gün sonra kalp atışı için gel dediler . Siz hangi dr a gidiyorsunuzben de iyi bi dr ve hastane arıyorum

merhaba taze annisler
biz bugün 7+1 olduk aslinda ben tam 7 diyorum ama makinada 7+1 gorunuyor bizimkisi tup bebek
kizlar sizleri yaniltmak istemem ama genelde okudugum ve yasadigim kadariyla 8. haftaya kadar adet sancilari oluyormus benim daha dun oldu elbetteki ilk gunlerdeki gibi yataktan cikamayacak kadar olmadi zamanla daha da hafifledi simdide onun yerini bulanti istahsizlik aldi sirayla hepsini yasayacagiz sanirim hepimiz bebeklerimizi saglicakla kucagimiza aliriz yine boyle guzel bi topikte bulusuruz insallah

6 + 4 oldum bugün 5 gündür ağzımda acı bi tat var iştahım kapandı çok az yiyebiliyorum ama bulantı şikayetim yok henüz. Halsizlik var. Bakalım yarın büyük gün kalp atışı günü belki ben de yarın duyamayabilirim. Doktor öyle demişti en azından kese dolu mu onu görürüm

Iki günde bir mi gerçekten mi ben iki dr ada gittim ikisi de 10 gün sonra kalp atışı için gel dediler . Siz hangi dr a gidiyorsunuzben de iyi bi dr ve hastane arıyorum
Erken menepoz teshisi kondu amh cok dusuk cikti rutin kontrollerimde gittigim doktoruma gidiyorum beni tanidigi ve bildigi icin yakin takipe alicam 2 gunde bir gelicksin dedi 12 hafta kadar doktorumla ilerlicm sonra dogum icin hastane aricam

Hayır karından duydum çok net bi şekilde 6+2 olmasına rağmen paranızla rezil olmayın çok iyi doktorlar var bazı doktorlar ruhsuz biraz ne hissettiğimizi nezaman dan beri beklediğimizi anlamazlar

Merhaba benim de son adetinin başlangıç günü 4 mart. Dün kalp atışlarını gördük. Cihazdaki sorun sebebiyle duyamadigumixi söyledi doktor ama pit pit atışını gördüm çok şükür ama akıntılarım devam ediyo. Dr yeri iyi ama yine de progestan verelim dedi içiyorum ama içime sinmiyo

Kizlar Ankarada olanlar varsa dr terciniz ne yonde merak ettim devlet hastanesi bana buyuk hastanelere git dogum hastanelerine dedi 2sini arastirdim icime sinmedi gazi universte hast nasil olur bilen varsa yardimci olabilir mi
tup bebek 6. yilimizda geldi bize ilk denemede cok sukur ama daha once bi kimyasal gebelik gecirdim ve 4 yil boyunca hic gebe kalamadim

Bende Protestan kullanıyorum ama alttan tavsiye etti doktorum bi zararı yok bebeğin tutunmasını sağlayan bişeymiş 3 ay bitene kadar kullan dedi Allah’ın izniyle bişey olmaz yavrularımıza

Bende Protestan kullanıyorum ama alttan tavsiye etti doktorum bi zararı yok bebeğin tutunmasını sağlayan bişeymiş 3 ay bitene kadar kullan dedi Allah’ın izniyle bişey olmaz yavrularımıza
merhaba,. çok teşekkür ederim gerçekten içim rahatladı. sizde de su gibi veya grimsi akıntılar oluyor mu? bi de alttan nasıl alıyosunuz doğrudan yani o hapın kendisini mi koyuyorsunuz. hap gibi bişey değil mi* ben ağızdan alıyorum feci uyku yapıyo başım dönüyo

Hem ağızdan hem alttan alınıyo doktorun tavsiyesine göre evet akıntı oluyo doktorum normal dedi tansiyonu düşürüyomuş doktorum aldığın zaman uzan yanına tuzlu kraker falan al ye uzun sürmez geçer dedi

Kizlar benimki sabah jel crinone
ikindi üzeride progestan Ampul igne kullaniyorum günluk
38 karindan tedavi suresince
37 de kalcadan igne yapildi 17 gün daha kalcadan ignem var süzgece döncez yakinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…