- 27 Kasım 2018
- 270
- 214
- 53
- Konu Sahibi Gamzecikkk18
-
Canım sana birşey sorucam senin doktorunda cinsel ilişkiyi yasakladı mıHer bünye farkli tepki veriyor canim, benimde goguslerde tik yok
aynen haklisin herseyi takiyoruz belirti olsa bi dert olmasa bi dert
bizde gecen hafta keseyi gormek icin gitmistik dr bebekte görünuyor dedi kalp atisida var ama makinada demisti bizde cuma günü gidecegiz kalp atisi icin tekrardan
hayirlisiyla şu 3 ay gecseydi geriside gelir insallah
taransferin 12. günu gittigimde test sonucunu ogrenmeye yasak demistiCanım sana birşey sorucam senin doktorunda cinsel ilişkiyi yasakladı mı
Evet ben de öyle biliyorum doktorum şu an lık yine yasak dedi ama bence 3 ay diyecektaransferin 12. günu gittigimde test sonucunu ogrenmeye yasak demisti
10 gun sonra gittim bisey demedi bende sormadim esim yanimda degil cunku temmuzda gelecek
Ama ilk 3 ay olmamasi gerekiyor diyorlar ne kadar dogru bilmiyorum
muhakkak der canim benim eltiminki normal oldu onada demis 3 ay yasak diye cok zorlu oldu canim zaten tedaviyle o yuzden cok dikkat etmemiz lazimEvet ben de öyle biliyorum doktorum şu an lık yine yasak dedi ama bence 3 ay diyecek
Evet o oluyor malesef. Bende de aynı durum. 4.ayda gecer belki. Ilk 3 ay daha fazla oluyor sanirim.benimki siden bir hafta geride ama bendede hiç belirti yok yarın keseyi görecez inşalla yalnızca uyku hali var durmadan uyuyasım var
Kese icin ben acele ettim sanirim :) onu gorduk , ayni gun kalp atisi icin gidecekmisiz. Allah hayirlisini ve gonlumuze gore olabi versin hepimiz icin. Aynen bende 3 ay bitsin gerisi gelir diyorum. Cok da takmamak gerek. Psikolojinde onemli.Her bünye farkli tepki veriyor canim, benimde goguslerde tik yok
aynen haklisin herseyi takiyoruz belirti olsa bi dert olmasa bi dert
bizde gecen hafta keseyi gormek icin gitmistik dr bebekte görünuyor dedi kalp atisida var ama makinada demisti bizde cuma günü gidecegiz kalp atisi icin tekrardan
hayirlisiyla şu 3 ay gecseydi geriside gelir insallah
Düşük riskim olmasına rağmen çok sık olmasın dedi bana 5+5 benimde Cuma günü kalp atışını duycam Allah’ın izniyleCanım sana birşey sorucam senin doktorunda cinsel ilişkiyi yasakladı mı
hos geldin aramiza tatlim:)amin inşallahHerkese merhaba taze anneler :) 9 aylık bir denemenin sonunda mart ayında yüzü gülenlerdenim bende sonsuz şükürler olsunSat a göre 5+1 günlük hamileyim İnşaAllah sağlıklı bir gebeliktir , dua ile bekliyorum. Baştan sonra bir sabır süreci Allah hepimizin yardımcısı olsun
Aramıza hoşgeldin canım sağlıkla kucağına alırsın inşaAllah :) adet tarihin kaçtı hesapladın mı kaç haftalık çıkıyorsunSanırım ben de aralık.annesi olacagim. Bugun yaptigim test pozitif cıktı
Hoşbulduk. Sat 6 mart. Hesaplayiciya gore 4+5 cikiyor. Beklenen dogum 11 aralikAramıza hoşgeldin canım sağlıkla kucağına alırsın inşaAllah :) adet tarihin kaçtı hesapladın mı kaç haftalık çıkıyorsun
Gozun aydin canimmmmkizlarrrrr keseyi gordum ben bugun çok şükür
En doğrusunu düşünmüşsünüz canımMerhaba arkadaşlar;
Benimde Sat:07/03/2019 ve hamileyim. Adetimin 18.günü yumurtladığım için adetimin 31. Günü Bhcg 154 çıktı. Yarın bakalım katlanmış mı? Bakacağım. Şimdilik eşim ve ben biliyoruz. Kimseye diyemedik.
Çünkü korkuyorum. 4 kere aşılama tedavisi gördüm. 3. Aşılama kimyasal gebelik ile sonuçlandı. Kalp atışını görene kadar kimseye bahsetmeme kararı aldık şimdilik.
Canım bahsettiğin kramp sancı ben de günde 2 3 defa oluyor bazen korkuyorum ama herkezde olduğu için korkmamaya çalışıyorum sen de korkma Ben de 5+6 yım çok normal diyorlarYeni katılan arkadaslari tebrik ederim. Hayirlisiyla kucagimiza alalim insallah. Borsey soracagim kizlar. Ara ara sizin kasıklarda ya da karında uzu surmeyen anlık ya da 2-3 dakika süren kramplar, ağrılar oluyor mu? Arada regl olcakmiş gibi bir his falan? Bu arada 6+2 gunlugum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?