Allah’ın izniyle Aralık annesi olacaklar

Canım sana birşey sorucam senin doktorunda cinsel ilişkiyi yasakladı mı

Canım sana birşey sorucam senin doktorunda cinsel ilişkiyi yasakladı mı
taransferin 12. günu gittigimde test sonucunu ogrenmeye yasak demisti
10 gun sonra gittim bisey demedi bende sormadim esim yanimda degil cunku temmuzda gelecek
Ama ilk 3 ay olmamasi gerekiyor diyorlar ne kadar dogru bilmiyorum

taransferin 12. günu gittigimde test sonucunu ogrenmeye yasak demisti
10 gun sonra gittim bisey demedi bende sormadim esim yanimda degil cunku temmuzda gelecek
Ama ilk 3 ay olmamasi gerekiyor diyorlar ne kadar dogru bilmiyorum
Evet ben de öyle biliyorum doktorum şu an lık yine yasak dedi ama bence 3 ay diyecek

Kese icin ben acele ettim sanirim :) onu gorduk , ayni gun kalp atisi icin gidecekmisiz. Allah hayirlisini ve gonlumuze gore olabi versin hepimiz icin. Aynen bende 3 ay bitsin gerisi gelir diyorum. Cok da takmamak gerek. Psikolojinde onemli.

hos geldin aramiza tatlim:)amin inşallah

Merhaba arkadaşlar;
Benimde Sat:07/03/2019 ve hamileyim. Adetimin 18.günü yumurtladığım için adetimin 31. Günü Bhcg 154 çıktı. Yarın bakalım katlanmış mı? Bakacağım. Şimdilik eşim ve ben biliyoruz. Kimseye diyemedik.
Çünkü korkuyorum. 4 kere aşılama tedavisi gördüm. 3. Aşılama kimyasal gebelik ile sonuçlandı. Kalp atışını görene kadar kimseye bahsetmeme kararı aldık şimdilik.

En doğrusunu düşünmüşsünüz canım
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Rahat olmaya çalış

Yeni katılan arkadaslari tebrik ederim. Hayirlisiyla kucagimiza alalim insallah. Borsey soracagim kizlar. Ara ara sizin kasıklarda ya da karında uzu surmeyen anlık ya da 2-3 dakika süren kramplar, ağrılar oluyor mu? Arada regl olcakmiş gibi bir his falan? Bu arada 6+2 gunlugum.

Canım bahsettiğin kramp sancı ben de günde 2 3 defa oluyor bazen korkuyorum ama herkezde olduğu için korkmamaya çalışıyorum sen de korkma Ben de 5+6 yım çok normal diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…