Allah’ın izniyle Aralık annesi olacaklar

MaşaAllahhhh ne güzel bi mucize çok sevindim
Ben de tüp bebek annesi olacağım inşaAllah. Evet çok zor bi durum özleyip kavuşamamak. Rabbim hepimizi korktuklarımızdan emin etsin sağlıkla sıhhatle kucağa almayı nasip etain

Merhaba arkadaşlar. Bir gün buralara yazacagimi hayal bile edemezdim. Ben de 2 yıldır gebelik için çok savaştım. Bir tüp bebek tedavisi gördüm tutmadı. Bu ay tam yeni bir tedaviye başlayacaktım ki aşırı grip olunca dr a gideyim dedim. Ancak bu arada adetim de gecikmişti de yine vücudum beni kandiriyo diye düşünerek antibiyotik almadan önce öylesin e bi test yaptım. Pazar günkü değer 4.608 cıktı . Ben hala inanamiyorum. Rabbime şükürler olsun bu büyük nimet. Gerçektenbunu yaşadığımız için ne kadar şükretsek az. Allah sonunu da güzel getirsin.
Bu arada keseyi de aynı gün acil doktoru gördü. Düzenli takip için bi dr buldum bugün de ona gittim . Dr herşey normal görünüyo dedi. Ancak dedi ici dolu mu boş mu 10 gün sonra belli olur dedi. Sizce tine de boş gebelik ihtimali var mi? Allah korusun bu kadar üzüntü ve sonraki sevinçten sonra çok zor . Yine de büyük konuşmamayı öğrendim.
Birde bugün biraz gazim oldu afedersiniz gazi ön tarafımda da hissettim. Küçük tuvaletimgeldiğinde çok açıkkahverengi bişey peceteyegeldi ön kısımdan. Sonrasındaki tuvaletimde de beyaz peynirimsi çok ufak bişey geldi peceteye. Dr u aradım yarın gel dedi. Sizce mühim bişey midir? Benim için de dualarınızı eksik etmeyiniz . Ben olmak isteyip olamayan ve doğum bekleyen herkese dua ediyorum . Allah yardımcımız olsun

Canım bahsettiğin kramp sancı ben de günde 2 3 defa oluyor bazen korkuyorum ama herkezde olduğu için korkmamaya çalışıyorum sen de korkma Ben de 5+6 yım çok normal diyorlar
Insanin elinde olmuyor ama benzer seyler yasadigini baskalarindan duymak guzel. Tesekkur ederim canim yanitin icin.

MaşaAllahhhhh ne güzel. Korkmayın değer çok iyi
Stres yapmayın etkiler
Allah’ın izniyle boş değildir her zaman iyi düşün duanı et canım
Rabbim kucağına almayı nasip etsin

MaşaAllahhhhh ne güzel. Korkmayın değer çok iyi
Stres yapmayın etkiler
Allah’ın izniyle boş değildir her zaman iyi düşün duanı et canım
Rabbim kucağına almayı nasip etsin
Allah razı olsun. Bize dr lar olmaz diyorlardı eşim kaynaklı bi sorunumuzvardı hatta çok üzülüp bana kurul raporu vermedikleri için bi hastaneyi sağlık bakanlığına şikayet ettim. Dr beni arayıp size daha önce verdiğimiz rapor doğru sizin çocuğunuz olmaz ama kurul raporunu biz vermeyiz demişti. Daha neler yaşadım neler... buradaki diğer forumlarda çok kişinin başını ağrıttım. O yüzden biraz sonradan görmelik gibi olcak galiba benim süreç .
Bu arada kahverengi leke sizce sorunyararir mi böyle bişey yaşayan var mı

Onu doktora gittiğinde öğrenirsin canım. Kiminde kanama bile oluyor birşey olmuyor
Mesela ben ne leke ne kanama ama düşğk yaptım haberim yoktu kalbi durmuştu
Herkesin ki farklı
Değerin güzel olduğu için en yakın zamanda doktora git görülür
Düşğk tehlikesi var mı durum ne diye

hoşgeldin aramıza benimde düşüncem bu yönde kalp atışı duymadan kimseye söylememek en iyisi kimseyi üzmememk adına ama inşallah bu kez güze olur cnm senin için iyi düşün ki iyi olsun

gözün aydın cnm hoşgeldin aramıza umarım doktordan güzel haberlerle dönersin

kızlar bişi sorucam aranızda d vitamini testi yaptırıp sonucu düşük çıkan var mı güneyde yaşıyorum ve düşük çıktı nasıl oldu anlamadım damla verdi doktor acaba eksikiliği bebeime zararı olur mu

Kızlar 16 nisanda randevum var gebelik testinden sonra ilk defa gideceğim kontrole acaba aynı gün keseyi görüp, kalp atışını duyabilir miyim ? 16 nisanda 6+4 olmuş olacak şu anda hiçbir belirti yok sadece az bir şey şişkinlik hissediyorum

Canım bende bugün kontrole gittim abdominalde kese göründü çok şükür bebek sağlıkla gelişmeye başlamış dedi.
Şu anda 5+3 üm. 10 gün sonra gel kalp atışını duyabiliriz dedi bu zaman aralığına göre sende duyabilirsin diye düşünüyorum

Evet aynı adet sancısı gibi ama en fazla bikaç saniye sürüp kendiliğinden geçiyor, bebiş içeride büyüdükçe hem hala yerleşmeye çalışıyor hemde rahim kendini hazırlıyor heralde

Rabbimin izniyle duyarsın canım tam vakti olmuş oluyor

Canim d vitamini dusuklugu cok tehlikeli. Be ekte otizm ve pek cok hastaligi tetikliyor. Doktorun marka olarak ne verdi bilmiyorum ama ifos 5 yildiz onayli urun kullanmak gerek. Malesef devit ler ya da baska markalar degerleri az yuksektiyor. Ve yanlis yonlendiriyor doktorlar 1-3 damla arasi kullandiriyorlar. Hic bir faydasi olmuyor.
Ben sana saglikliyasiyoruz platformunun onerdigi vnatura markasinin dvitaminini oneriyorum. D vitamini yagda cozunen bir hormondur. Bu urun zeytinyagi icerisinde ve ifos 5 yildiz onayli. Ve gunde 15 damla kullanmalisin. Suya ya da ekmege damlatma. Direk agzina samlat. 40 tl civari eczanelerde ya da nette bulabilirsin.
Bana gelince benimki gecen senelerde baya dusultu. Bu urunu gumde 15 damla kullanarak 80 e cikarttim. Canan karatay 100 olmali diyor. Hedefim 100. Sen diger labratuvar referanslarina pek bakma. Onlar cok dusuk. Ben kendimden biliyorum, resmen hayat kalitem artti.

benimki 16 çıktı yani yerlerde canan karatayın fikirlerine çok saygı durarım demişse doğrudur d viit - d3 yazdı doktor 10 damla damlat dedi dünde bide açık hvada yürü demişti bu arada senin ilk gebeliğin mi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…